Аранжиране на маса - тема 3

• 169 371
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, много благодаря за поздравите и пожеланията към моето малко, пораснало момиченце, както и за комплиментите за масичката!   bouquet  bouquet  bouquet

Хестия, да са ти живи и здрави каките, да са весели, щастливи и много да те слушат! С нетърпение очаквам масата от празненството!   bouquet

# 91
Благодаря Ягодка Hug

МОМИЧЕТА,ЧЕРПЯ ВСИЧКИ С ПО ЕДНО ПАРЧЕ ТОРТА ЗА ЗДРАВЕТО НА МОИТЕ ДАМИ

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 21:42 от Hestiq

# 92
Честито на малката Ягодка! Да е здрава, весела и неуморна!    bouquet

Много весела маса си наредила, Ягодке! Издай от къде са цветенцата и пеперудките, много ни харесаха!

Честито и на големите момичета на Hestiq! Да са здрави, весели и неуморни и те!    bouquet

Празничната маса е страхотна! А моята госпожица се прахласна по тортата ...  Laughing и си поръча "такъв букет, ама по-голям" за нейния рожден ден!

# 93
Hestiq, да са живи и здрави и твоите малки госпожици!

Уникална маса! Май ми е позната отнякъде...  Wink Справила си се страхотно. Личи си, че е правена за голям повод, с много любов и си дала всичко от себе си! Браво!   bouquet

И тортата с Пепеляшка и принца е страхотна. Чак ми се прииска отново да съм малко момиченце, обичащо приказки... И много ми хареса как за всяка госпожица си има по три свещички!

# 94
  • Плевен
Hestiq, да са ти живи и здрави малките пораснали съкровища-да имат много весели и щастливи дни![/b]
Много красива и официална маса с чудесни цветя-прекрасна аранжировка!  bouquet
Няма да казвам колко ми хареса тортата. Grinning ( и панделките , с които си превързала приборите)

# 95
Мила Ягодка, моля да приемеш най-сърдечните ми, макар и много закъснели поздрави за малката ти фея на щастието! Пожелавам и да е много здраво и весело момиченце, да е много щастлива и късметът да е винаги с нея!  Tada
Масата с мечо пух е номер едно! Много детска, шарена, приказна, страхотна!
Hestiq , да си ти живи и здрави и твоите принцеси! Много щастие и късмет и на тях им пожелавам, да те слушат много и да се гордееш с тях!   ura Тортата е много приказна, а масата мноооого официална!
Ивира, благодаря за комплиментите! Подложките са за мини тортички, продават се по сто мисля в пакет. Покривката ми е от няколко години и много си я харесвам, въпреки, че вече жълтее на места. Виждам, че и на теб ти допадна идеята с морската закуска  Laughing  Много ме развесели поста ти с тези изядени мандарини и с идеята за шишарките  Laughing Масата ти е прекрасна и даже малко екзотична с това клонче!
Apr , много си мила! Подложките ги купувам от сладкарското магазинче на Кадемлия № 6. Струваха към десет лева мисля. До сега нито една мини тортичка не съм направила на тях, но успешно ги използвам за най-различни неща . Лентите са обикновени сатенени панделки, от магазинчета за копчета и други такива. Всъщност има и от органза и са много красиви!
Много ми харесва валентинското ти предложение, много обичам този цвят, а свещниците са направо страхотни! Вземи ги за плажа  Hug

Лека вечер, мили момичета!

# 96
Здравейте, аранжорки!  Simple Smile

Леля Ог , благодаря за милите думи! Както и за подробната информация. От твоите ръце всичко излиза уникално красиво. Магазинчето на Кадемлия все ми се струваше далеч и издирих едно магазинче по- в центъра, от което да си потърся подложки (защото, както казах бях замислила торта за Св. Валентин...), но то е само за опаковки, но пък продавали подложките на бройка, което мен ме устройва идеално - http://www.opakovki.bg/

Ето една азиатска маса от мен:

Хубав ден, момичета!

# 97
Момичета,благодаря за поздравите и пожеланията Hug Hug Hug

Аpr,много обичам стила в който си аранжирала масата си,но никога не съм яла суши и съм решила да пробвам... Flutter
Това е суши нали?

# 98
Да, Hestiq, в случая съм направила само ролца тип маки (че ми е най-лесно) - Калифорния ролс 6 бр. (с рулца от раци + майонеза, краставица и авокадо) и Филаделфия ролс 12 бр. (с пушена сьомга + сирене Филаделфия, краставица и авокадо). А при похапване ролцата се топват в соев сос. Хубави обяснения за технологията на ролцата има тук - http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=17&t=4117. Много хубави обяснения и информация има и тук - http://receptibg.com/advise.php?aId=45. Но ти може първо да пробваш навън, че ако не ти хареса, да не си играеш. Wink

Извинявам се за отклонението!   bouquet

# 99
Ивира, Леля Ог, благодаря за пожеланията към Малката Ягодка и за комплиментите за масичката!   bouquet

Хестия, много красива официална маса! Хареса ми съчетанието цветя-високи свещи, харесвам цвета на покривката, начина, по който си сгънала салфетките, завързала приборите и подредила салатките и мезетата! Тортата също е много красива!   bouquet
Ивира, цветенцата от масата с Мечо Пух са от активната гимнастика на малката. Килимчето подарихме на едно бебе, но малката обича чат пат да дъвчи цветята и пчеличките.  Laughing Калинката пък е пак от играчките, които висяха над столчето за кола, а малките пчелички върху "храстчето" са едни нейни ластичета.  Grinning
Апр, страшна азиатска маса - със сушито, с клечиците, с камъчетата - всичко е много подредено, нежно, изящно..., а белите камъчета върху салфетките, изглеждат като сърчица, т. е. пак усещам  влюбената нотка! Grinning

От мен една маса с малко клонки и листенца:

# 100
Здравейте всички!  Simple Smile Аз съм нова в този форум, но искам и аз да кажа че с удоволствие разгледах темата и отстанах много впечатлена. И аз обичам да експериментирам, когато имам свободно време в къщи, но за съжаление нямам снимки. Sad
С голям интерес ще продължавам да следя темата!..   Kiss

# 101
Добре дошла ani_88
Радвам се,че се присъединяваш към нашата компания Hug

# 102
Момичетаааа, хич ви няма тези дни!!  newsm45 newsm45 newsm45

От мен пак маса...:

# 103
  • DE
Аз само се обаждам да кажа че съм тук Hug
Всеки ден !!!
Само като няма какво да покажа, си трайкам! Пък и кой Ще ме търпи тук като се завъртам само на лаф Mr. Green
От последната снимка ме лъхна аромата на пролет babydust7
Ягодке, да ти имам идеите и креативноста Heart Eyes
Завижд, завижд Embarassed

Ей това видях в една тема при "Хобитата"
http://cfabbridesigns.com/blog/wp-content/uploads/2011/01/IMG_0510.jpg
Хареса ми като идея...!

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 18:07 от matze

# 104
Ягодке, не плачи, тук сме!!! Ние ще се стягаме, а на теб наистина ще дадем златен медал!!! Чудна маса отново! Hug
П. П.Ако трите салфетки под купичките не бяха в цветовете на трите свещника щях мноого да се изненадам. Wink Безпогрешен стил имаш!

Общи условия

Активация на акаунт