Аранжиране на маса - тема 3

• 169 367
  • 713
  •   1
Отговори
# 75
Честно да ти кажа, не те лъжа - искрена съм на 100% - абсолютно съм сигурна, че твоята ще е далеч по-хубава. Тази маса не е по-хубава от тези, които публикувате тук всичките мои героини  Hug
Твоята ще е по-по Simple Smile
Когато можеш, тогава
но ще видиш, че съм права  Hug

Hug Hug Hug

# 76
Здравейте, мили момичета!  Hug

Apr , благодаря за хубавите думи! Дзен масата ти е страхотна! Това в чините камъчета ли са? И този съд с плаващата свещичка е страшно красив! Присъединявам се към пожеланията за хубава и хармонична година!
Mitonela, въпреки, че доста се забавих с коментарите, аз още миналата седмица видях прекрасната ти пеперудена маса за закуска. Много нежна и красива маса и ми стана много приятно от сутрешната среща с нея! Пеперудите са разкошни, цветето също!
Hestiq, благодаря ти за хубавите думи, много си мила! И на мен ми харесват масите ти, ама дай по-често!  Hug А тази на плажа, която си показала, Ягодка ми я подари за рождения ден! Запазила съм си я и ми е мечта – прекрасна лилава маса, на брега на морето, отрупана с красиви цветя и дълги свещи! И тая яхта нас чака там  Laughing Ако тръгнеш да правиш такава маса, можеш да разчиташ на едно такова рапанче от мен (имам трички) Hug
Ягодка, първо искам да честитя отминалия рожден ден на твоето момче, да ти е живо и здраво, късметът винаги да върви с него и да е много щастлив! Масата, която си му направила за рождения ден е страхотна, съвсем момчешка, много весела! И тортата ти изглежда много много вкусно!
Отиващите си рози си поредила много нежно и красиво, а връвчицата вдъхнови днешната ми маса!
Масата с лалетата ме накара да "Ах"- на на глас, а сърцето ми подскочи от асоциацията за топла и шарена пролет! Салфетките само ти можеш така да съчетаеш и да нагласиш! Най-много ми харесва това "букетче"с розовата салфетка! Не мога да изразя колко приятно ми е да я гледам тази маса!
И тъкмо мислех, че тази е най-прекрасна и ето  нова! Не знам как да я кръстя тази червената  newsm78 Има леко азиатски привкус. Много ми харесва как салфетките и съдчетата в тях повтарят купичката на средата на масата! Че и шишето не е кръгло, ами се доближава по форма и цвят до съда и салфетките! Страхотна си! Отново много хармония и уют се излъчва от снимките ти! Ето това е за теб   bouquet, заради вдъхновението, с което пълниш тази тема!

От мен последна коледна маса и ги приключих, защото стана време за Св. Валентин  Laughing

Момичета, Меридит,  скоро ще празнуваме годинка! Миналата година започнахме темата тъкмо за Св. Валентин.
Успешна седмица от мен и да знаете, че ви наглеждам всеки ден!

# 77
 Laughing Л. О. Тъкмо мислех да се карам, че никакви ви няма, и докато смаля снимките, ти си публикувала прекрасна златна маса! Възхитена съм от нея! Турските чашки за чай са много очарователни, топките греят в много приятни и топли цветове, а кремчето е многообещаващо вкусно! Благодаря за комплиментите!  Blush Blush Blush  bouquet Hug

Ето и от мен 2 маси. Една с отиващите си лалета(приличат малко на салата от лалета, ама какво пък, нали все още са цвят някакъв!  Laughing), и една с едно цъфнало клонче и една роза, дето ми взеха акъла в магазина и просто нямаше как да изляза, без да ги купя...  Crazy Laughing:

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 22:36 от yagodka

# 78
Ягодка на ниво както винаги а аз пак на лафче Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Леля Ог благодаря за милите думи и много се радвам,че масите ми ти допадат.
Тази лилава маса е страхотна и браво на Ягодка за добрия вкус в избора на подарък Hug
А представяш ли да си заформим една такава масичка на една такава яхтичка и да се почерпим насред морето? JoyЛелееее блаженство Flutter
А за рапанчето....,ще държа много на него Wink
А масата как да я комментирам...страхотна ама и не се съмнявам ,че може да е иначе.
Искам да ми кажеш какво е кремчето и как го направи ,изглежда ми невероятно апетитно....

# 79
Ягодка, много красиви маси! Лалетата отново ми разтуптяха сърцето, много ги обичам! А розата и клончето напълно разбирам защо не са те пуснали да си тръгнеш без тях  Laughing Изглеждат съвсем като истински, толкова нежни, романтични и красиви! Розата прилича на рокля, не мога да и се нагледам! Отново езкотична нотка! Салфетките са също много интересни, сигурна съм, че ще ни ги покажеш някой път и по-щедро  Laughing  Hug

Hestiq, започвам отзад напред: кремчето е някакъв много мързелив вариант на Тирамису (Йоткер Тирамису, сметана, бишкоти, нес кафе, бадеми, малко ликьор). Рапанчето съм ти го отделила вече  Wink А сега за лилавата маса и яхтата.... да, много ясно си го представям, седим си ние, тая компания тук и си пийваме кафенце и хапваме сладкиши за закуска. Плажът е само наш и затова си говорим шумно и се смеем. После ще ходим малко на разходка по съседните островчета с яхтата и ще се върнем за една нова вечерна маса. Ще седим на това красиво място докато всяка от нас има възможност да нареди по една прекрасна маса.... Какво ще кажеш?  Laughing

# 80
О,да ...приемам,предполагам и компанията няма да има нищо против Wink Mr. Green
Ха сега дано имае късмета да стане по-скоро Joy Party

# 81
Ягодка,  А розата и клончето напълно разбирам защо не са те пуснали да си тръгнеш без тях  Laughing Изглеждат съвсем като истински...

newsm78, ами те са си истински!  Laughing А салфетките са онези с гроздовете, ама сгънати в подходящата разцветка, че не ми се намираше нищо, което да пасва на цвета на розите и клончетата.  Grinning

Аз съм за предложението!  Peace Кога ще го планираме?  Grinning

Другите момичета много се спотайват... Rolling Eyes

# 82
 Laughing момичета, развеселихте ме!  Hug
Не сме се хванали, не сме го осъществили!

Ягодка, аз защо разбрах, че са изкуствени  newsm78  Embarassed Още повече съм очарована, прелестни са! А за салфетките, поздравления, винаги можеш да направиш нещата да изглеждат различно и оригинално, не ги познах изобщо, хем доста се взирах!  Hug

Хайде, дами, зарадвайте ни с красиви аранжировки!

# 83
Привет, мили момичета!  Hug

Пак ми взехте акъла с разни чудеса!

Че и се размечтах... море, яхти, сладкиши, смях! Само казвайте къде и кога?!

Леля Ог, страхотна маса, много ми харесаха топките в средата, а какво си сложила под чашите и под купата?! И покривката ме впечатли, изглежда сякаш ти си я направила специално за тази маса!

Ягодке, уж на една и съща маса редиш едни и същи чинии, даже повтаряш салфетките, а всеки път изглежда много различно. А с клончето искам още маси... и аз си изгубих акъла по него... Пропуснала съм няколко рожденици при вас, но ви желая здраве и радост и без повод!   bouquet

Apr, дзен масат ти е страхотна, белите камъчета и уникалният свещник по средата много ми харесаха, разчупват геометричната строгост на чиниите и масата ми се струва много хармонична.

Mitonela, нежна и стилна маса, харесаха ми и спиралите, и сервиза и това крехки и красиво сухо цвете, дето замая всички ни. Надявам се скоро да видим пак сервиза с пеперудите.

Момичета, радвам се, че са ви харесали празничните ми маси. Свещите не се виждат хубаво, но бяха във формата на звезди и с малки сребърни звездички по тях. И за да е всичко в тон, направих от глината на децата звездичките в дряна (точих я с точилката и изрязвах с формичка за сладки, накрая ги изрисувах със златист писец). Имах още поне 5 различни коледни идеи, но ... време нямах.  Rolling Eyes

Тези дни измислих една мандаринена маса, купих 2 кила мандарини с листенца, за да ги нареда в средата,... но докато сложа салфетките и чиниите от двете кила мандарини с листенца останаха само 5 мандарини и много листенца...  #Crazy Сега замислям една маса с шишарки, надявам се да не изядат и тях преди да я наредя...

# 84
Здравейте и от мен, момичета!  Hug

Първо да кажа пак благодаря за хубавите думи, че (няма да крия) много ме радват! Grinning

Леля Ог, отново чудна маса, благодаря ти!!! Страхотна маса и страхотно съчетани детайли (както всеки път). Много ми харесват високите златни свещи, както и всички останали златни детайли. И аз се присъединявам към питането за златните поставки под купата и кремчетата (да предположа ли, че са от специалните ти поставки за торти, които винаги съм искала да попитам откъде си намираш???). Имам и още едно питане - лентичките (влюбих се в тях, страхотно и много красиво хрумване) - от сатен ли са или от хартиените подаръчни лентички? Изглеждат много красиво и нежно върху масата ти.
Това в чиниите върху дзен-масата са черни камъчета, да. Твърдички бяха, но пък бяхме много гладни...  Wink

Ягодка, последната маса с лалетата ("салатата" Laughing) стана мой фаворит от последната ти серия маси с цветя! Уникално нежна и красива е с тези свещи, разбира се отново съчетани цветово с лалетата, страшна си ти! Simple Smile А двете ти нови находки са наистина много красиви, както и разбира се масата с тях. И аз се нареждам веднага да чакам още маси с клончето. И имам и още едно хрумване - тази роза дали ще запази уникалната си форма и след като изсъхне, т.е. дали ще можеш да си я запазиш...

Ivira , много красива маса се е получила, макар и с ограничен инвентар Laughing И с малко мандарини и много листенца пак е супер - многото листенца разкошно се съчетават с листенцата върху салфетките ти. А за шишарките - няма нищо страшно, виж ние вече до камъчета сме я докарали Laughing Шегата настрана, с нетърпение чакам за масата с шишарките!

Виждам, за Св. Валентин сте се разговорили... И аз го мисля вече от известно време, даже измислих и маса, и торта. Но... после по предложение на моя "Валентинчо" решихме да заминаем за празника, и аз на бърза ръка "изплющях" масата, която беше вече готова в главата ми. И ви я представям:

(За съжаление на снимката не се вижда добре лилавият цвят на свещите... Детайлът от органза също е маалко по-лилавеещ, не толкова розов. newsm78)

П.П. Ще ме вземете ли и мен на яхтата и на Лилавата маса???

П.П.П. Така като гледам днешната маса мога да я префасонирам в подобие на лилавата маса (само че без цветята), та да ви зарадвам и да си "платя" билета Simple Smile

# 85
Ивира, много нежна мандаринкова маса си направила! Звездичките от Новогодишната ти маса много ми харесаха - много си изобретателна!   bouquet
Апр, май много го обичаш твоя мъж, щом още от сега му правиш такива нежни, влюбени Валентински маси!   bouquet

Моята малка фея на щастието днес има рожден ден, та затова почерпете се с една... маса  Grinning, за идеята за която благодаря много на Дина  Hug. Малката Ягодка получи като подарък и тигъра, така че по-късно ще добавим и него към компанията.  Grinning:

# 86
Апр, май много го обичаш твоя мъж, щом още от сега му правиш такива нежни, влюбени Валентински маси!   bouquet
Дааааам, мнооооооооого! Simple Smile
Да е жива и здрава малката ягодка, весела, усмихната и щастлива!  bouquet

# 87
Да ти е жива и здрава,много щастлива и усмихната малката Ягодка,Ягодке! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 88
Хей Ягодка,ами те се гонят с моите госпожици...на 27-ми  навършиха 3г,но празника ни ще е на 29-ти и аз ще покажа масата и почерпя всички виртуално.

Да са живи и здрави и твоята и моите мадами

# 89
  • Плевен
Yagodka, да ти е жива и здрава малката рожденничка, да расте щастлива и жизнерадостна и много да ви радва!

Направила си и разкошна маса-много весела и със страхотни цветове!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт