Аранжиране на маса - тема 3

• 169 366
  • 713
  •   1
Отговори
# 60
Ягодка кажи ми сега,не се ли получават страхотни маси в комбинация с червени рози и свещи...ами много ми харесва Flutter  bouquet
Искам някой ден да успея да наредя маса със огромен букет от живи цветя(наи вероятно червени рози и още нещо...)...цветята по цялата средна част на масата и много свещи малки и големи....страхотно.Ще я осъществя идеята..да видим кога Mr. Green

# 61
  • Плевен
Дааа , и аз се присъединявам-червените рози винаги са нещо приказно- особено подарени с любов. Simple Smile

Е, момичета, станахте ли вече? Заповядайте на закуска на моята "Маса с пеперуди".

Хубав и усмихнат ден от мен!

# 62
Mitonela,идвам ти на кафе Hug
Много сладка маса и пеперудките са супер Mr. Green
Слагай кафето.... Joy

# 63
  • с трима мъже :)
С удоволствие бих хапнала на твоята маса, ако ме поканиш!  Grinning

Заповядай  Hug
Той мъжът ми е без това се чуди как не сме си загостували с мамите Simple Smile))

Ма то, като сме на работа....Така е   Sad

# 64
Здравейте, момичета, и аз най-после да покажа първата си маса за тази година - Дзен маса. Дано така да тръгне и годината! Wink

# 65
Apr ...много хубава маса Peace
И аз ти пожелавам годината да е такава,каквато я очакваш и чакам с нетърпение следващата ти маса...тази е супер  bouquet  bouquet  bouquet

# 66
Апр, страшна е Дзен масата ти! Много идейна, изчистена, балансирана като Ин и Ян!   Благодря ти за поздравите и пожеланията!  bouquet
Митонела, много нежна пеперудена маса за закуска! Пеперудите и на мен са ми отдавнашна мечта. Да видим кога ще им дойде времето... Сервизът има много ефирни шарки, които чудесно си пасват с пеперудите, а белият основен цвят на сервиза, чудесно изпъква на фона на покривката екрю.    bouquet
Хестия, очаквам с нетърпение да реализираш идеята си с розите и различните по големина свещи! И аз отдавна искам да сложа всички големи свещи на масата, но още не съм я измислила тая маса... Thinking

От мен две маси:

Вчерашната за рождения ден на сина, който стана тийнейджър  Grinning:

И днешната шаренийка  Grinning:

# 67
Искам някой ден да успея да наредя маса със огромен букет от живи цветя(наи вероятно червени рози и още нещо...)...цветята по цялата средна част на масата и много свещи малки и големи....страхотно.Ще я осъществя идеята..да видим кога Mr. Green

ох, давай вече, че нямам търпение
все затова влизам тука да видя тая маса готова ли е  Hug

# 68
yagodka , да ти е жив и здрав синът, да е щастлив, усмихнат и послушен ! Simple Smile Макар че не мога да откъсна очи от масата с лалета, и тази за рожденика е уникална! Винаги успяваш да развиеш темата с детайлите. Снимчицата от близък план на малката топчица върху тревичката може да служи за твоя запазена марка, защото много точно обрисува думите ми и майсторството ти. И тортата е супер, и салфетките - само си представям как се е зарадвал рожденикът!!!

А масата с лалета... иде ми само да ахна, но все пак ще напиша и очевидното, което ме възхити - как само успяваш да ги направиш толкова хармонични тези маси, въобще усещаш ли? Grinning Някак си всичко изглежда в тон и в хармония - как си завързала салфетки като букетчета и то в същите цветове като лалета е страхотна идея, но дори и подложките ти са в тон с букета и цялата маса, възхитена съм!

Mitonela , действително са много нежни сервизът и цялата маса!!! Дори и мъфинчетата си направила да изглеждат такива, така нежно поръсени с пудра захар. Много ми харесват белите цветя. Би ли споделила какви са - естествени ли са или изкуствени?

Hestiq, yagodka , благодаря ви за милите думи!

# 69
  • Плевен
Yagodka, да ти е жив и здрав рожденикът!
Масата с лалетата и мен ме грабна-много цветна и балансирана.

Радвам се , че харесахте "пеперудената маса".На снимките не се вижда , но по шарките на сервиза също са нарисувани пеперудки.
Аpr, цветето е истинско, отглеждаме си го на село, в началото цъфти с едни лилави цветчетата, а после става като сухо цвете със седефени плочици и така издържа много дълго.

Хубав ден!

# 70
Митонела, Апр, благодаря за пожеланията ви към моето пораснало момче, както и за комплиментите!   bouquet  bouquet  bouquet
Апр, изчерви ме!!!  Blush

Ето и днешната ни маса, само чакам мъжО да се прибере и да налеем винцето...  Grinning::

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 19:30 от yagodka

# 71
Ягодка,да ти е живо и здраво момчето и много да те радва...  bouquet

Ти мила определено ни отсрамваш...особено мен Crazy
Страхотни маси И ТРИТЕ  bouquet  bouquet  bouquet

Ох ,galaUSA миличка...и аз искам да превърна идеята в действителност,но в момента "терминаторите " в къщи,само дето не са съборили къщата...масата е натрупана със столове и не се свалят,защото ще се потроши и масата и столовете,ще обиколят цялата къща hahaha В момента и двете са у дома,бяха болни и ...никаква възможност нямам да показвам и правя красоти,каквите обожавам Joy
За сега ще се радвам на Вашите а при първа възможност и аз ще покажа,но БЛАГОДАРЯ за проявения интерес все пак...значи масите ми,ти харесват а това ме радва много Hug

# 72
Тази маса не е моя,но е специално за galaUSA.
Това е идеята,която искам да осъществя Mr. Green

Коледната ми трапеза беше подобна,но идеята ми е цветята да са пъстри-приказно Joy

# 73
Честно да ти кажа, не те лъжа - искрена съм на 100% - абсолютно съм сигурна, че твоята ще е далеч по-хубава. Тази маса не е по-хубава от тези, които публикувате тук всичките мои героини  Hug
Твоята ще е по-по Simple Smile
Когато можеш, тогава
но ще видиш, че съм права  Hug

# 74
Аpr, цветето е истинско, отглеждаме си го на село, в началото цъфти с едни лилави цветчетата, а после става като сухо цвете със седефени плочици и така издържа много дълго.
Mitonela , уникално е!!!!! Shocked Напрово се влюбих - подозирах, че може да е истинско, но чак не ми се вярваше!

yagodka , отново супер маса, отново всички аксесоари абсолютно в тон - страшна си, ей!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт