Аранжиране на маса - тема 3

• 169 360
  • 713
  •   1
Отговори
# 45
Честита 2011 година!!!
Желая ви здраве и щастие!
Както и време да реализирате още много свежи идеи!!!

Показали сте страхотни аранжировки!

galaUSA, точно такава прекрасна "аматьорщина" исках и аз за Коледа, но нямам битови чинии.

Mitonela, празничата ви маса много ми хареса, особено с тези аристократични подноси.

yagodka, великолепти маси, както винаги! Продължавай да си все така "за пример"!  Hug

miravarna, чудесна маса, харесаха ми всички детайли. Ще споделиш ли какво плува при свещите - шипки ли?

mama1+2, коледната ти звезда е впечатляваща идея и се е получила много хубава празнична маса.

Hestiq, много оригинално си съчетала люляковото със сребърните свещи!

merydit, отново свежи и ведри маси!

Леля Ог, за такава маса ще се събудя с удоволствие - много е весела и апетитна!  Hug

Apr, направила си страхотни маси, ще им отделя специално повече време да разгледам детайлите, но дори само от един бегъл поглед бях запленена!!!

Mitonela, чудесни маси и коледна украса си показала. Много е интересен свещника-звезда на коледната маса, а за това, че си успяла да съхраниш толкова време играчките за елхата, направо нямам думи!

Dina, коледната ти маса може и да е много традиционна по цвят и материали, но е невероятно оригинално по изпълнение! А тази с червените и златни топки ще ме вдъхновява дълго време!

dessi06, както винаги масите ти са стилни и перфектни, и продължаваш да ме изненадваш със идеи и съчетания на цветове, материи и форми!

След дъъългата ми оф-лайн почивка, да се отчета и аз с две маси Flutter

От Коледа:

От Нова година:

# 46
Здравейте момичета и честита Нова година! Да сте здрави, щастливи, доволни и обичани и да постигате всяка цел, която набелижите, с такава лекота, с каквато създавате красота тук!
Виждам още празнични маси и искам отново да ви поздравя за вкуса и изяществото, с което сте посрещнали празниците.
Ягодка, всичките ти празнични маси са прекрасни - и на Бъдни вечер, и коледната, и следколедната, и новогодишната! Как си успяла да направиш толкова много маси и всяка да блести със собствено очарование и да улавя духа на празника! Масата ти за бъдни вечер е толкова топла и уютна, направо е невороятна, а новогодишната е толкова бляскава и празнична. Flutter
Леля Ог, масата за коледната закуска ме плени! Толкова топла, уютна, семейна и коледна - чак ми се прииска да съм там и да си хапвам от коледния кейк... и да ми ухае на... Коледа Flutter
miravarna, много ми хареса масата ти за Бъдни вечер. Едновременно официална и в духа на празника! +изключетелно красиви коледни украса и детайли!!!
Hestiq , наистина чудесно съчетание на лилаво и сребристо, много добре ти се е получило! (да не говорим, че са ми и любими цветове...) А аранжировката на платата и салатите направо няма да ги коментирам - те просто ме оставят безмълвна!!!
merydit, много красиви празнични трапези! Много красиви салфетки имаш, а чашите, аранжирани с панделки направо ме разбиха - невероятно красиви и изящни са ти се получили!!! Да не пропусна да спомена и аранжировката на блюдата!!!
Mitonela , много е официална новогодишна маса!!! Сребърните прибори и подноси са направо вълшебни! Възхищавам се и на твоята аранжировка на платото и салатата (и самото меню е страхотно - разгледах го в друга тема). Аранжировката на салатата в коктейлни чаши ти е страхотна - и като идея, и като изпълнение, и като съчетание с цялостния официален тон на масата!
galaUSA , каква ти аматьорщина! Масата ти изцяло е уловила духа на българската Коледа. Освен това е изцяло хармонична и всичко в нея е стилово издържано! Имаш много красиви съдове, покривки и солнички, а спецаилно искам да те поздравя за арнжировката на мезета не в чинии, а върху дъсчици!!!
Ivira , добре завърнала се! Grinning Страхотно завръщане с две изключително красиви маси!!! За коледната какво да кажа - мисля, че и при липсата на битови чинии, пак си успяла по перфектен начин да уловиш духа на празника. Много, много издържана и красива маса. Новогодишната-звездичкова маса е също изключително стилна и красива - харесва ми как избираш даден мотив и успяваш да го развиеш така. И много, много нежна и изящна!

# 47
Честита Нова 2011-та Година, мили аранжорки!
От сърце ви желая да е здрава, успешна, вдъхновяваща, изпълнена с приключения и приятни емоции!

Благодаря на всички за комплиментите и хубавите думи за предишната ми аранжировка, много сте мили! Ето я и нашата новогодишна трапеза, която на живо изглеждаше далеч по-празнична и блестяща, отколкото на снимката:

Ето от тук можете да разгледате и големи снимки.

Ягодка, този блог е на Лулу и аз често го наглеждам, много красиви неща прави! Масите са ти прекрасни, започвам ги подред: зелената е в типичните коледни цветове, много детска, много свежа! Харесват ми звездичките-подложки, малките звездички върху купичките и тази много весела чинийка или тавичка със снежко!
Новогидишната е разкошна – заскрежена, празнична, оригинална! Красиви салфетки, панделки, чак и шампанското си украсила!

Меридит, коледната ти маса е много красива! Харесват ми салфетките, както и червените панделки на чашите!

Hestiq, лилавата маса ми харесва, обичам нестандартни решения! Питката ти е страхотна!

mama1+2, идеята с коледната звезда ми допадна, както и малките червени топки в чинийките!

miravarna, много красив и вкусен колаж, бастунчетата са много весел акцент!

galaUSA, ти къде се губиш?! Масата ти е много хубава, много уютна, типично българска и с толкова много вкусотии по нея!

Mitonela, много празнична златно-сребърна маса, и се почерпих, да знаеш!

Ивира, и двете ти маси са прекрасни и “ивирени”, както казва Ягодка. Много са красиви, толкова различни и оригинални! На първата ми харесва покривчицата и двата свещника, много хубаво се допълват! А на втората всичко – лилавата покривка, звездичките в дряна, салфетките, белите свещи... Много свежа маса!

Apr, благодаря за хубавите думи, очаквам новите ти маси с нетърпение и любопитство!

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 13:07 от Леля Ог

# 48
Честита Нова 2011 Година!
Нека тя да ви донесе здраве,успехи,любов и сбъднати мечти!

Радвам се,че масата ми ви е харесала Simple Smile
Ивира, това при плуващите свещи са червени боровинки.
Всички празнични маси са изпълнени с духа на празника и са много красиви! Браво на всички вас и ви пожелавам много творческо вдъхновение!

# 49
Никакви ви наяма тия дни, момичета...

Видях всичките ви маса- прекрасни са! Ще коментирам при пръв удобен случай!  Hug

Честит празник на именниците днес!   bouquet

Аз тия дни имах рожден ден, та ето една маса от мен с букета, подарен от съпружеското тяло, и тортичката, която направих по случая:  Grinning:

# 50
Ягодка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Макар и на патерици...Пожелавам ти да си здрава,много щастлива,обичана и винаги усмихната!
Много хубава и топла маса,а тортичката изглежда адски апетитна Simple Smile

# 51
Ягодка, да си жива и здрава! Честит рожден ден!  bouquet
Бъди много щастлива, обичана и винаги изпълнена с вдъхновение и да продължаваш все така да красиш тази чудна тема с оригиналните си идеи! Розите са прекрасни и много си вървят на масата! Червената покривка е много огнена и красива, още повече в съчетание с цветята и тези любими свещници!  Hug

# 52
Ягодка,да си жива,здрава,щастлива и много обичана!

# 53
Ягодка
и от мен специални поздрави и най добри пожелания...с малко закъснение,но от сърце

# 54
  • с трима мъже :)
Честито и от мен, макар и със закъснение, че аз поспах нон-стоп два-три дни (грип).

Да си жива и здрава и все такива красиви маси да ни спретваш. И ако може ... само парченце от тортичката, че много ми харесва Simple Smile
Сама ли я прави?

# 55
Момичета, нещо се загубихте, но аз съм обещала четири празнични маси и трябва да изпълнявам  Laughing

Ето една златно-сребърна и отивам да мисля следващата  Laughing:

Успешна седмица на всички!

# 56
  • Плевен
Здравейте,
Първо с извинение за голямото закъснение , но искам да кажа на Ягодка,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!-  с най-сърдечни пожелания за много здраве,щастие и любов и разбира се-много вдъхновение за чудесните аранжировки, които ни показваш.

И сега преди да съм започнала да прибирам коледната и новогодишна украса-
още една бърза маса, с която да продължим усещането за хубавите празници:

Спорна седмица от мен! (и да сте здрави, че мен ме мъчи една хрема....)

# 57
Ох ,имам малко време и ще  се включа с коментар на невероятните маси,които сте спретнали Hug Hug Hug
Почвам от пред -назад Mr. Green
А ааа,забравих да кажа....Радвам се,че моята лилава маса Ви е харесала на всички Flutter И аз много я харесах и се постарах много ,макар че този път Коледа не бяхме у дома,масата си ми е запазена марка и с удоволствие ми предоставят правата за подредба...където и да празнуваме bowuu Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега коментарите...
Митонела,и двете маси са много хубави..много ми харесаха украсите от новогодишната маса-елхички  ли са в сребристо и златисто,много ми са интересни?Виждам и на тази последната маса,че има елхичка...и много обичам шишарки за декорация-много оригинално Peace
Виждам и украсата у дома...страхотни са Peace
Леля Ог...виждайки тези прекрасни маси,които си представила...повярвай ми с огрооооомно нетърпение,очаквам останалите обещани.Как да коментирам,като не намирам думи...твоите маси ,мога да определя с една дума-ПРЕКРАСНИ  bouquet
Радвам се,че питката ми ти е харесала...правих я с много голямо удволствие и поради факта,че след празника ще я споделя виртуално с всички Вас тук Peace
Ягодка, започвам с масата в твоя чест!
Обожавам рози и то в цвят бордо и в комбинация с покривка в същия цвят се е получило страхотно...Масата ти е просто прекрасна,изключително романтична(шампанско-вино,рози свещи...мале,мале)....а за тортата...направо ми иде да ти дойда на гости и да си хапна от нея....супер.И Коледната и Новогодишна  маси ми харесват много и тези от Бъдни вечер и...всяка красива и различна от другата.Прекрасно си съчетала и Коледния и Новогодишен дух по най-добрия и различен  начин  bouquet  bouquet  bouquet
Аз показах само Коледна трапеза,защото тази година празнувахме и Н.Г на друго място и там домакинята си подреди масата...заслугите не бяха мои  и за това няма снимка:flutter:
galaUSA,Мираварна...Вие двете по най добрия начин сте съхранили  духа на Българската Коледа в масите си.Страхотни са Peace Peace Peace
Apr благодаря за хубавите думи HugРадвам се че ти е харесала комбинацията на лила и сребро.... FlutterАз определено съм влюбена в твоята маса от 24-ти-страхотна е  bouquet  bouquet  bouquet
мама 1+2 много сладка маса и особено ми харесва цветето от салфетки...много оригинално Peace
Ивира благодаря за хубавите думи...и твоите маси ми харесват много...много са хубави  bouquet
Меридит,за малко да си препокрием идеите с теб Simple Smile.И аз си мислех да слагам на чашките панделки,защото от доста време тази идея ми харесва...ти си я осъществила и определено се е получило много добре Peace
Много са хубави и твоите маси  bouquet
Дина,при теб също не знам как да коментирам?!
Невероятно красиви маси...това е стилът,който обожавам и се стремя да следвам в подредбата и на моите маси.Изключителна си и с огромно удоволствие разглеждам твоите прекрасни маси...моля те пусни снимки и на някоя нова маса...чакам с нетърпение  bouquet
Бъди жива и адрава...имаш златни ръце  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета,надявам се да не съм пропуснала някого...ако съм го сторила,нека ме извини...защото вече сме трима на компютъра и...може и да съм пропуснала някого Crazy

Успешна нова година на всички

# 58
Момичета, ама съвсем зарязахте темата...  Sad Sad Sad

Мираварна, Леля Ог, Меридит, Хестия, Гала, Митонела,  благодаря ви за поздравите и пожеланията за моя рожден ден, както и за комплиментите за масите ми!   bouquet  bouquet  bouquet

Гала, тортичката я правих аз, да. По рецептата на Лабрекс за "рошлата", 1/2 доза: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg8603571#msg8603571. Аз малко я понаресах...  Laughing Много е уютна и вкусна битовата ти маса! Свещникът страшно ми харесва! С удоволствие бих хапнала на твоята маса, ако ме поканиш!  Grinning
Дина, и ти изчезна някъде... Знам, че и ти скоро имаше рожден ден. Пожелавам ти да си жива и здрава и много щастлива, а също и да успееш да реализираш идеите си!   bouquet
Ивира, радвам се, че и ти се появи най-накрая. Липсваше ужасно много! Масата ти за бъдни вечер е много красива и ... странна! Страшно ми харесва! Хем е битова, ама не съвсем. Не знам защо, но ми напомня за масата ти със слънчогледите и тиквите, "звучи" ми някак си по мексикански. И новогодишната ти е страшно оригинална! Толкова семпла украса, а толкова изтънчено стои! И тя страшно много ми хареса!
Митонела, много красиви празнични маси си аранжирала! В новогодишната ти ми хареса съчетанието на златно и  сребърно. Много си пасва с кафевите ти чинии. Харесва ми как си сгънала и защипала салфетка с щипка. Бързата ти маса също много ми хареса! Салфетките са много красиви! Харесвам и посребрените шишарки, и свещничето.
Леля Ог, синьо-златно ти маса много ме учуди! Никога не бих се сетила да съчетая синьото със златното. Харесвам златните свещи, салфетките са много красиви(както винаги!!!), хапките приличат страшно много на джуджетата  Grinning, а чиниите и свещниците изглеждат много изящно и празнично на фона на златото наоколо. Златно-сребърната ти маса също е много красива! Харесват ми златната и сребърната композиция от свещи, салфетките отново са много нежни, борчетата, еленчето и ракиените чашки със златен кант са много сладурски!
Хестия, много смешно ми стана като каза "трима на компютъра". Laughing Дано да успееш да направиш пак някоя маса!

От мен една маса с отиващите си рози:

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 17:19 от yagodka

# 59
yagodka, приеми закъснелите ми, но искрени пожелания по случай рождения ти ден за здраве, любов и късмет!   bouquet Докато не са си отишли съвсем розите, се брои, нали? Wink  Hug

П.П. yagodka, Леля Ог, Mitonela, много красиви маси сте показали, момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт