Аранжиране на маса - тема 3

• 169 383
  • 713
  •   1
Отговори
# 120
Всичко е много, много красиво!

# 121
Отново прекрасни маси,много,много са ви хубави и стилни,
моите поздравления и за Леля Ог,и за Митонела и за Ягодка.
Повече няма да коментирам,че още съм нова.

# 122
txtloves Честит днешен празник, момичета! Обичайте се и наздраве!  txtloves

Честита ни годишнина на темата!  newsm38

От мен последна тематична маса за празника:

# 123
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!!!
ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И ЖЕЛАНИ....

Ягодка,очарователна маса Hug
Много ми хареса идеята за сърчицата в/у салфетките...сподели как ги направи и от какво са?  bouquet

Ето една масичка по случай повода и от мен...

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 11:08 от Hestiq

# 124
  • Плевен
Здравейте, момичета!
Надявам се , че снощи сте имали една много красива и романтична вечер с чудесно настроение!
 Hug
Ето и нашата маса:

# 125
Здравейте, мили момичета!  Hug
И аз като Ягодка, много се радвам на оживлението в темата! Да ни е честита годишнината  Tada, пожелавам на всички непресъхващо вдъхновение и неограничени възможности за осъществяване на идеите ви!
Честит празник на любовта и виното, макар и с малко закъснение! По този повод пък ви пожелавам много любов и приятни поводи за опиянение!  txtloves Wine Glass

Mitonela, много свежа маса, а точките от пердето са ти като част от аранжировката, много хубаво се е получило! Това сухо цвете е страхотно! Харсват ми и щипчиците на салфетките, макар и да не мога да ги видя добре. Празничната маса също е много романтична! Сладките и тортата са много красиво допълнение към аранжировката!

Ягодка, благодаря! А покривката ми всъщност е шал, който до сега май не съм носила и беше крайно време да употребя за нещо  Laughing Виждам, че имаш и червена такава кърпа, много са красиви! Много ми харесва и зарезанската, и валентинската ти маса! Съвършени са! Първо много ми хареса тази с виното и си помислих, че много умно си постъпила, като си украсила за двата празника едновременно. Но като видях романтичната ти маса, направо ахнах!!! Много е нежна! Лалетата са невероятни! Много ми харесват и сърчицата, така завързани две по две!

Г-жа Косатка , благодаря! Коментирай смело, ще четем с удоволствие! Още повече, че явно има какво да кажеш, ако съдим по аранжировките ти.

Hestiq, масата ти е много красива, особено цветята! Искам да те помоля да дадеш линк към големите снимки, за да мога да разгледам детайлно (днес сутринта видях снимките, преди да сложиш колажа и си казах, че после внимателно ще разгледам всичко, но сега са твърде малки и почти нищо не се вижда).

Аз закъснях с празничната маса, но за компенсация ще се представя с две аранжировки и се надявам да ме извините  Laughing
Първата е официалната маса, не е точно каквото исках, пък и снимките ми не се получиха, но ве пак:

А тази е по  желание на детето. Зюмбюлчето и е подарък от мъжа ми, а двете мечета са фигурки от тортата и за първия рожден ден (порцеланови са):

А аз получих много красиви мини герберчета, но за тях маса ще има само, ако издържат до събота.

Лека вечер на всички!

# 126
# 127
Момичета,справили сте се страхотно с масите за празника.От романтични ,по-романтични маси сте декорирали Hug
Почвам от зад на пред:

tarlio,аз много харесвам аранжировка като твоята,но не бах правила със сърца.За яслата ,бях приготвяла есенна украса с есенни листа и се беше получило много оригинално...за това и съм фен на този начин на украса.Става и с листа и с цветя и в твоя случай със сърчица...прекрасни са Peace
Леля Ог,много ми харесват масите и двете.В любимите ми цветове са-лилаво и бордо.Определено в тези цветове се получават много красиви и официални маси.А за тези сладки неща дето присъстват на тая маса...ако съм у вас на гости,сигурно няма да стана от масата hahaha Hug
А за розите..какво да кажа...страхотно уважение към гостите!Няма човек,който да не оцени такава маса  bouquet
Митонела,много нежна пролетно -влюбена маса...много е нежна и особено много ми харесват тези сърчица пръснати по масата.От какво са те?
С Ягодка сте си препокрили идеите със сърчицата на сълфетките....очарователни са Hug

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 19:22 от Hestiq

# 128
Здравейте мили момичета! Аз се позатрих малко,но ето ме отново Simple Smile
Виждам,че сте прекарали невероятен Св.Валентин..
Ягодка,Митонела,Леля Ог...добре че сте вие,че да подържате темичката ни толкова красива и винаги обновена с нови и нови красоти!
Ягодка, твоите маси на любовна тема са невероятни! Много ме впечатли подредбата на камъните във формата на сърца по масата ти! Последната ти маса е семпла,изчистена,нежна,изобщо много ми легна на сърцето!
Митонела, страхотни курабиени сърца! Кокичетата придават много нежност и красота на масата,а свещите са страхотно допълнение към цялата аранжировка!
Леля Ог, твоите маси са супер както винаги.Много ми хареса идеята ти за свещите.
Маце, много свежарсак масичка си ни показала.
Косатка, добре дошла и от мен!
Нямам много поводи за декориране напоследък,но ето как подредих и аз нещичко вчера по повод празника :

Извинете ме,че сложих толкова снимки,но нямах време да правя колаж!

# 129
miravarna a моята маса не ти ли хареса Sad

Нищо...на мен твоята ми харесва страшно много.Много оригинална,много влюбена и нежна Hug
Много ми харесват сърчицата на столчетата на чашките...как са закрепени?
Всичко е съчетано перфектно и изцяло в цвета и духа на любовта....очарована съм Hug

# 130
Хестия, разбира се че ми харесва масата ти и се извинявам,че съм пропуснала да направя коментар! Много интересно си сложила тези ленти върху покривката,те са точно в цвета на салфетките..Харесва ми комбинацията със свещниците ти!Добре си сгънала салфетките,за което те поздравявам,защото аз това мога да го направя само,ако са от плат иначе с хартиени никога не ми се получава Simple Smile
Радвам се,че ти си харесала моята аранжировка за празника.Ние бяхме на вечеря на ресторант и затова само шампанско си пийнахме като се прибрахме и това беше една импровизация от моя страна. Чашите не са нищо особедно,даже да си призная са пластмасови и нищо не съм им закрепвала,купих ги така. Благодаря ти за прекрасните думи!

# 131
Благодаря миличка Hug Party
Аз много уважавам и ценя мнението на всички момичета  тук и даже чакам с нетърпение коментарите на всички за масите ,които показвам....даже да си призная Mr. Greenс най-голямо нетърпение очаквам това Mr. Green Joy

Благодаря още веднъж  bouquet

# 132
  • Банкя
Много благодаря за вниманието .Тези чаши със сърцата найстина са много интересни.
На всички още много вълнуващи идеи.Сега идват още празници......

# 133
Докато си написах мнението и видях още красота.
Ягодка,лалета,обожавам ги,и когато цъфнат в градината ми ще си направя и аз една
маса с лаленца,освен ако не ми се досвидее да ги откъсна и да отида да си купя от пазара. Laughing

Hestiq и Леля Ог,ако знаете от кога си търся лилави салфетки,
но тук при нас не съм срещала,но това не ми попречи да се възхитя на вашите маси.
Питане до леля Ог,пъпката цвете истинска ли е? Много ми хареса.

miravarna,много нежно и стилно.

Mitonela,твоята маса съща е страхотна,а и ме подсети за една моя кокичеста,
ще ви я покажа.
Салфетките какви са,хартиени или..?

http://media.snimka.bg/8093/022441228.jpg?r=0

# 134
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Ах какви хубави неЩица видях.
Ще ви изкоментирам  Mr. Green сигурно по- късно.
Аз май все обеЩавам Embarassed
От мен съвсем скромно

Общи условия

Активация на акаунт