Аранжиране на маса - тема 3

• 169 384
  • 713
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета,надявам се да ме помните Mr. Green започнах работа и нямма време за нищо Embarassed но ви се радвам от сърце   bouquet
Обещавам скоро да се реванширам за пропуските...имам много снимки но утре ще ги качвам...
Липсвате ми многооооооо

# 136
Хей dessi06 здравей wavey Hug Hug Hug
Разбира се,че не сме те забравили Hug...аз с нетърпение чакам да се включиш,нали знаеш ,че и твоите маси са ми любими  love001 newsm10

matze страхотна аранжировка на свещичката и на цветенцето Peace..ти ли я прави?

Г-жа Косатка,ако питаш за моите салфетки-хартиени са Peace

# 137
Здравейте, мили момичета!  Hug

tarlio, тези сърчица ако ги беше опънала по масата, е така подредени като на пердето, щеше да стане много хубава валентинска маса! Но и така създават настроение за празника!
Hestiq, благодаря за специалното! Точно тези цветчета исках да видя аз, много са красиви! Всички ли са правени от теб? Благодаря ти за комплиментите за моите маси! Лилаво-розовите маси са ми слабост и на мен,  то и в хола това са ми основни цветове. А сладкишите бяха твърде малко, нямаше много дълго да седиш на масата  Laughing
miravarna, много красива маса, много глезотии има по нея! Тортето си го докарала като свещ някаква. Много е красиво. Харесват ми и сърчицата около свещите, а също и червените рози. Сигурно и още нещо бих харесала, но очите ми все в бонбоните (тези са ми любими!)  Laughing
Г-жа Косатка, тук напоследък има всякакви салфетки, направо съм изненадана от изобилието. Е вярно, че някои са и доста скъпички, но все пак ги има. Цветята ми са изкуствени, включително пъпката. Аз не обичам много изкуствени цветя, но това букетче страшно ми хареса. И още едно съм си заплюла, но то много скъпо и засега само го оглеждам. Много са ти красиви кокиченцата, много ги обича. Не видях какво има в чинийката. Може би с друга чаша щеше да е по-добре, защото не ми се връзва много кристалната чаша с покривката и бурканчето.
matze, страхотна идея с тия листенца! И свещника, и вазичката са се получили много красиви! Много красиво клонче си видях – едно със зеенички топченца. Сега чакаме от теб най-прекрасни маси, защото си представям какво ще стане пролетта в градината ти!
dessi06 , помниме те, разбира се и ни липсват масите ти! Хайде взимай се в ръце и ни зарадвай с нещо!
Ягодка, липсваш!

Нали помните, че ви обещах да направя маса за едни герберчета от Св. Валентин, ако издържат до събота. Е, издържаха и са все още много красиви.

Мислех да си скрия неделната маса и да ви я покажа през седмицата, за да не е всичко наведнъж, но не мога да се сдържа. Много си я харесвам, въпреки, че не се вижда в цялата и красота на снимките. Тази маса ще е актуална цялата седмица, защото дава много възможности за преаранжиране, за допълване и разместване. Ето я:

Днес сутринта набързо я преобразих и стана пак красива, но няма да мога да я снимам сигурно. А тези оранжевите сухи неща са страхотни! Не знам от какъв плод са но цялата стая мирише прекрасно!

П.С. Липсват ми Меридит и Дина, не ги виждам и по другите теми и ги моля да драснат по един ред,  ако все още четат тук!

До скоро, мили момичета и успешна седмица на всички!

# 138
  • Плевен
Привет, мили аранжорки!
Леля Ог, много свежи маси- стана ми едно такова топло и слънчево от тях!  bouquet
Извинете ме , че не съм коментирала празничните маси за св.Валентин, но вие нали си знаете- страхотни са!!!  bouquet

Ето и нашата неделна маса - една "Класическа идея" , така да се каже , в мое изпълнение.
Е, снимките не ми се получиха много добре, но ...вие имате такова чудесно въображение. Joy
Пак сложих сърчицата , за които ме попита Hestiqa- стъклени са , а ги купих комплект заедно със свещите-сърца.

Хубава седмица ви пожелавам!

# 139
 Zdravejte mili momi4eta!
 Izvinjavam se za latinicata!Izvinjvam se i za dulgoto otsusutvie...
 Pri4anata e dulga za obqnqvane(dobre sme vsi4ki) no ne iskam da spamia tuk(  6te vi pi6a na  li4ni), za6toto - ne se sumnqvaite - mnogo mi lipsvate!!!
  Imam vuzmojnost da vi4eta i da vi se radvam ot vreme na vreme , nadqvam se i az da se vkliu4a pulnocenno suvsem skoro!
 Prekrasni ste , kakto vinagi!!!  bouquet

# 140
Дина, радвам се, че се появи и че сте здрави! Това е най-важното!  Липсваш ужасно много! Hug Hug Hug
Деси, радвам се, че се появи, мислех си, че си ни забравила! Успех с новата работа! Липсват ми твоите стилни маси, очаквам снимки с нетърпение! Hug
Маце, много ти е интересна масичката с тези листенца, особено ме трогна как си направила от тях свещниче и вазичка! Чудесна идея - шъ си я крадна, да знаеш!  Grinning Hug
Хестия, много официална маса си направила за празника на влюбените! Най-много ми хареса как си сгънала салфетките, хартиените цветенца - също, но най-много ме очароваха чаените свещички върху камъчетата в чашките за ракия! Ще я използвам тази идея, да знаеш! Питаш ме за сърчицата. Купих ги готови. Направни са от дебел вълнен плат, ама много дебел, имат дупчица горе и през тях е завързано някакво шнурче. В опаковка бяха 2 малки и две големи, аз взех две опаковки - светло и тъмнорозово.
Митонела, празничната ти маса много ми хареса! Малко ме изненада с тези оранжеви сърчица-свещички! Не бях се сетила, че може този празник да грее и в оранжево! Прекрасни сладки, прекрасна торта, кокиченцата придават много нежен и пролетен вид на масата ти! Неделната ти маса е много нежна! Това цвете изглежда очарователно! Чудесно му се връзва супника! Чиниите ти са с много нежна шарка, сгънала си и си разположила много красиво салфетките, браво!
Госпожа Косатка, много интересна ранно-пролетна аранжировка! Сладкишът изглежда обещаващо вкусен!
Ах, Мираварна, каква прекрасна златно-червена влюбена маса! Много красива торта! половинката сигурно е бил очарован! Много ми харесват тези розички, сподели , моля те, какво точно представляват!
Ай, ай, ай, Л. О., толкова много маси!!!  Hug Позакъснялата влюбена е очарователна: разпръснати листенца, свещички в листенца, върху обърнати чаши за вино - страхотна идея! Детската е много сладурска! Естествено всички сладкиши са невероятни! Най-много ме привличат мъфинчетата с розовата и бялата сметана! Crazy Масата с герберчетата също е сладурска! Най- много ме заплениха цветните телчета около вазичката и приборите - уж небрежно сложени, ама много нежно стоят! Пак ананасова маса! Този път изглежда още по-топло, слънчево и уютно! Естествно в аранжирането на десерти нямаш равна, те самите правят масите ти както да изглеждат вкусни, примамливи и уютни, така и много различни винаги, дори и да използваш един и същи изходен елемент за украсата им! Искам още маси!  Hug

Малката е болна тези дни, до маси никак не ми е, но да не съм с празни ръце, една проста маса от миналата седмица с ония лалета. Сега имам нови, ако имам възможност, ще направя някоя маса и с тях.

# 141
Dina767 ,чакаме те с нетърпение и се радвам че всичко е наред с Вас Hug
Леля Ог,аз съм ги правила цветенцата,да Simple Smile и се радвам,че ти харесват.
А... какво има в кутийките в чиниите на първата маса?(малее колко съм любопитна,ама много ме заинтригува Mr. Green Laughing).
У дома цвета на стаята и пердетата ми е всичко в оранжево....но много обичам да експериментирам с цветовете по масата и си ги сменям,но като се замисля ...още не съм аранжирала в оранжево и трябва да пробвам Hug а твоята оранжево-ананасова маса е както винаги-страхотна и вкусна ,,,еми фен съм ти,какво да правя...Mr. Green bouquet
Митонела,Ягодка и вашите маси са много хубави  bouquet
Ягодка,благодаря за хубавите думи Hug
Цветенцата наистина стават много оригинални Peace а салфетките в последно време малко се поизмързелих и ги сгъвам по един и същи начин,но ще се поправя  Flutter

# 142
Леля Ог, много ти благодаря за прекрасните думи   bouquetТортето е по идея,която взаимствах от сайта на Лейдибъг. То всъщност са курабийки..И на мен това са ми едни от любимите бонбони,та мъжлето ми затова ми ги подари,не се грижи много за фигуранта ми Simple Smile
Твоята герберна маса е толкова свежарска,а цветята ти са страхотен цвят и са наистина много свежи. Много добре си ги аранжирала! Ананасовата ти маса е също много хубава,цветна и плодова Simple Smile Това е един от любимите ми плодове,ама не се бях сещала да го вкарам в декоразии...
Митонела, много красива циклама,а идеята ти да я пъхнеш в супника е страхотна.Целия сервиз е прекрасен!
Дина, радвам се да чуя новини от теб и най-вече че сте добре!Скоро се питах къде се изгуби..
Ягодка, благодаря за милите думи!  bouquet Мъжа ми да ти кажа не си пада особедно по сладко,но се изненада приятно от това мое дело Simple Smile Тези розички са нещо като сапун, т.е слагат се във вана и се разтапят и са ароматни,но аз да си призная дори незнам какво се случва с тях,не съм ги ползвала досега по предназначението им Simple SmileПроста маса викаш...на мен на такъв уют ми лъха,че нямам думи просто!!

# 143
Леля Ог,приемам забележката ти,само ще допълня,че това не е бурканче,
а  каничка за чай,но на снимката улейчето не се вижда.

# 144
Здравейте, момичета!  Hug

Mitonela, много красива циклама! Харесва ми как си я сложила в чайника, а сервизът ти е много красив!
Дина, радвам се, че писа, бях почнала да се тревожа за теб! Надявам се скоро пак ни зарадваш с красивите си маси!
Ягодка, винаги с нетърпение чакам коментарите ти за масите ми, много са изчерпателни и ми е приятно да ги чета! Пожелавам ви бързо да оздравявате и да ти се завърне желанието за аранжиране! Много красива маса, прекрасни лаленца и този любим зелен цвят! И моите приятелчета петлетата, които правят масата да изглежда още по-весела и ведра!
Hestiq, благодаря ти, много си мила! А в кутийките преди известно време имаше по два бонбона на Jeff de Bruges- страшно вкусни, но ненормално скъпи за България. Затова в тях понякога има обикновени бонбонки или пък си стоят празни, само за украса  Mr. Green
miravarna, аз до скоро не вкусвах ананас, мислех, че не обичам  Laughing И сега като го открих, не мога да му се нарадвам  #Crazy
Г-жа Косатка, как забележка! Това е просто още една идея, друг поглед. Масата ти ми харесва и така. Както съм казвала и преди, аз харесвам всички маси, показани тук.  Щом човек си е направил труд да подреди било то цветя, чашки, салфетки, някакви плодове или аксесоари, значи масата е красива. То е срамно да си призная, но до  преди година и нещо  вкъщи се хранехме на малката маса пред телевизора. Така че и само покривка да сложа, пак се брои за аранжирано. Забележка мога да правя само на отсъстващите  Naughty

Приятен ден, мили момичета и стягайте мартенските маси!

# 145
  • Плевен
  Привет, момичета,

Да ви покажа още една маса- розово-влюбена, че горките гербери голямо чакане чакаха, докато им се наканя,но все пак стигнаха до маса. Картичката също е наше дело-правихме я заедно с щерката.Малко празничко ми изглежда по средата, но тая голяма маса все се чудя как да я запълня.Имам нужда и от малко уроци по сгъване на салфетки , ама хайде да не се оправдавам повече.Следващия път ще се постарая да е по-добре.

# 146
Vsi4ko e mnogo  krasivo!

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 18:18 от lolarosa

# 147
Здравейте момичета Grinning
Ще ме извините за дългото отсъствие ,но нямам много време за подредба на маси и да пиша.Пък и малката дърпа покривки и пипа всичко ново...и интересно.... Joy
Надявам се скоро да се отсрамя.... Embarassed

Следя ви постоянно,не съм пропуснала нито една ваша творба на масата.Прекрасни сте ,станали сте големи майсторки всички...прекланям ви се. Hug  bouquet

# 148
  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Heart Eyes
  Здравейте момичета,
Много се радвам да гледам произведенията ви, от около месец всеки ден влизам и гледам, но най- накрая се регистрирах.
Mitonella, Yagodka, Nina, Госпожа Косатка, Леля Ог и всички оастанали, правите страхотни маси. Ще кача и от мен нещо.
Хубав ден!   bouquet

# 149
Незная от къде да си кача снимките,много объркан ми се струва форума
 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт