Аранжиране на маса - тема 3

• 169 401
  • 713
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • жителство на место

момичета, от доста време ви търся, дълго се чудих защо няма такава тема в бг мама, но я търсих все в "хоби", а вие къде сте били Laughing Аз съм голям запалянко по украса на масите, на моменти даже се усещам, че вече притеснявам гостите си, но страст, какво да се прави Heart Eyes Ето пускам една новогодишна, валентинска  и коледна маса от мен. И вече съм плътно във вашите редици Simple Smile

# 152
  • Плевен
Здравейте , момичета!
Първо искам да кажа добре дошли на новите "аранжорки"- чудесен старт в темата!
А вие нещо се позагубихте, надявам се на оживление в темата утре и през следващите празнични дни.От мен една цветна маса, с която посрещнах гостите си в събота вечер.

Хубава нова седмица!

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 12:37 от Mitonela

# 153
  браво страхотна тема и много красиви неща показвате много много са красиви продължавайте в същия дух
  bouquet  bouquet  bouquet

# 154
от тази вечер масичката ми

# 155
  • DE
Здравейте момиченца!
Влизам само на бързо да ви пожелая "честита баба Марта" и един шарен и весел месец Март.

danchika , MY NAME , добре дошли сред нас.
Надявам се да станете част от "екипа" на темичката Hug

# 156
  • Плевен
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, момичета!
Да сте живи и здрави,бели и червени и все така вдъхновени!

Ето и днешната ни бърза маса:

# 157
Честита Баба Марта Момичета! Бъдете здрави и много щастливи.
Това е моята маса от тази вечер!
Mitonella красива е масата- Браво!

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 01:31 от danchika

# 158
Хей момичета здравейте
Честита баба марта на всички!
Живи,здрави ,румени и засмени да сте
Party
Аз съм на гости от няколко дни и не мога да се добера до тукашния компютър Mr. Green,но днес успях  и за това минавам на бързо,за да Ви поздравя Hug

Добре дошли и на новите момичета-страхотни маси  bouquet
Поздрави на всички и до скоро  bouquet

# 159
Здравейте, мили момичета!  Hug

Митонела, ти този път си за шестица! Масата с герберите е много официална, а картичката много красива! Харесва ми как си възала чашките, мишлето и то е много сладичко. Ако те притеснява масата, че е празна, защо не дръпнеш букетчето в средата и да снимаш от подходящ ъгъл. Задната празна част на мастата няма да се вижда. От друга страна, после като сложиш и храната и вече няма да е толкова празна. Мен лично не ме дразни, изглежда си красива маса! А шарената ... изобщо нищо не мога да кажа за нея, защото само един заек ми е пред очите  Mr. Green  Мартенската е с много настроение, харесвам бъкличката и покривката, салфетките са като истински мартенички!

Меридит, изгуби се ти! Очаквам в скоро време да покажеш нещо!

danchika, MY NAME, добре дошли! Много се радвам, че се записвате с такива хубави  маси! Надявам се да се включвате редовно с красивите си предложения! Всичко, което сте показали ми харесва!

Ягодка, ти всеки ден ми липсваш!

Нямам подходяща маса за тези празнични дни, но все пак не съм с празни ръце!  Ето една зимна масичка. Последната, обещавам!

Като гледам как се движа със закъснение, следващата седмица очаквайте маса за Баба Марта  hahaha

Приятен неделен ден, мили момичета!

# 160
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА!  Бъдете много щастливи и обичани, и не само днес!

И тъй като още нямам идея за днешната маса ще ви покажа единствената  маса, която успях да направя през последните празнични дни.

Още веднъж- хубав ден от мен!

# 161

Честит 8-ми Март мами!
Осмомартенската ми маса ще я кача утре. Много рядко някой публикува маси напоследък. Ще се радвам по често да разглеждам изобритенията ви.
Nina за съжаление вече зимата си заминава, може би я обичам заради ските, много ми харесват салфетките, шейната, дръвчето... зима  Simple Smile
Mitonela- ти си по пролетно насочена, този зелен цвят ме кара да се усмихна,колко  красиво си сложила салфетките, мен в това не ме бива Grinning
  bouquet  bouquet  bouquet

# 162
Привет, мили момичета!  Hug

danchika, MY NAME добре дошли!

Прекрасни маси!

Mitonela, ти си отличничката наистина! Толкова много красиви маси си показла! За мен фаворит е първомартенската, харесват ми всички детайли по нея.

danchika, и твойта маса за първи март е стархотна, много ми хареса пухкавата мартеница при свещите! Много ми харесват и другите ти маси.

Леля Ог, има ли смисъл да обяснявам, че масите ти са перфектни?!  А като гледам последната ти маса, искам да е зима... толкова е красива във всичките си детайли: кънките, ските, елхичкте, топчетата, салфетките, обърнатите чинии, зеленото борче и страхотната шейна!

Ягодка, искам още от твоите маси! Въпреки че си почитателка на лалетата, тази с нарцисите ми хареса най-много...  Hug

За да не съм само с "голи" думи, две маси от мен:

# 163
  • Плевен
Здравейте и от мен!
Вече се чудех какво става- такова затишие в темата  Sad и Ивира се появи с две красиви маси.  bouquet
Чакаме и останалите момичета да го направят  Hug

От мен -осмомартенската маса и пожелание за топли и слънчеви дни, че тази пролет вече ми е трудно да я чакам.

# 164
Прекрасни и нежни маси,страхотни са!

Общи условия

Активация на акаунт