Аранжиране на маса - тема 3

• 169 429
  • 713
  •   1
Отговори
# 420
Тук съм, тук съм. Всичко виждам и всичко "чувам". Laughing Само за съжаление време нямам тези дни. Челядта е с предимство... Щом намеря време ще се включа и с коментари, и със снимки!  Hug  bouquet

# 421
  • Попово
Ей, момичета, здравейте.  Two Hearts Two Hearts
Завърнахте се , браво. Отново красиви маси.

Данчика, след градинските партита виждам, че отново си си у дома. Не се притеснявай снимките са си добри. И моите не се получават, но не открих наръчник за снимане на маси, никъде в нета. Новата ти бяло-зелена с велосипеди маса е много сладка. Подложките за чаши (предполагам са стъклени) също са много интересни. И винцето трябваше да сложиш... Естествено масата с маргаритките и старинния сервиз ни връща май в началото на 20 век. Чудничко. Едно мъфинче за теб:
Ако някой друг също иска - пращам.

Маце, и за теб едно голямо браво. Ти си посъбрала материалче и хоп - наваксваш отсъствието. Люляк, сини чинии, красива панделка върху салфетката с приборите - все неща по които си падам много. Хареса ми и битовата ти маса, зарази ме и аз ще направя такава. Харесва ми и покривката с маргаритките и ще си взема такава за моята градинска маса.

Нина-Леля Ог, за твоите творения нямам думи и всеки път е така. Няма да се спирам подробно на всеки елемент, защото всичко е перфектно. Мъфините са красота. Попитах преди, но пак ще питам - цветята отглеждаш ли си ги или ги купуваш за всяка маса? А чаши си имаш на масата, но явно са за декорация.

Апр, страхотно след великденско лилаво си декорирала в масата си . Яйчицата са много красиви. И браво, че успяваш да съхраниш толкова дълго време лаленце. При мен за отрицателно време увяхват. Но не се тревожа, че си имам много.

Ягодка, гледай, чувай и не забравяй да аранжираш за семейството, а да радваш и  нас. И аз си пожелавам, а желая го и на теб, денонощието да е 48 часа, че дано тогава да стигне времето да направим това, което ни се иска.

newsm51Поздрави на всички. По-късно ще пусна обедната маса, когато успея да смъкна снимките от от апарата.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 17:54 от borianayordanova

# 422
Тичам към вас running момичета да ви подаря по един букет с лалета, домашни  newsm51
Ягодка  радвам се, че писа, дано скоро ти остане време и за нас  Heart Eyes
borianayordanova Боре, свали ли снимките вече, знаеш ли от кога те чакам  Laughing  Kissing Heart
Мъфина ми се услади, благодаря Laughing Peace
Раздадах ви по един виртуален букет   Joy време е да ви го покажа "на живо". От вилата си ги набрах Heart Eyes
Най- накрая направих кулаж с Великденската украса в нас, съжалявам, че малко не на време но "По добре късно отколкото никога"  Joy
Очаквам Маце да послужи за пример и останалите да се активизират Heart Eyes Kissing Heart
останалите снимки от колажа с лалетата ---> http://danchika.snimka.bg/hobby/laleta.589777

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 21:23 от danchika

# 423
  • Попово
 Hug Ето ме отново.   Two Hearts Two Hearts
Данчика, не мога да не те похваля за великденската ти украса. Тези великденски дръвчета явно са модна тенденция, защото в доста аранжировки ги видях. И лаленцата са супер, естествени, градински и им личи. Свещичките също ме впечатлиха. Весели салфетки, красива покривка... отново си перфектна.

Ето и моята маса от днес. Забавих се, но батериите трябваше да се заредят.

Тук има още няколко снимки: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-quot-sin-o-zlatista-quot.589834

Лека нощ, момичета.  Kissing Heart До утре.  Two Hearts

# 424
55 Хелоу Ейнджълс People Angel
Вечерята в нас  1dating  с момините сълзи от "свекъра"
Боре масата ти я асоцирам с море Simple Smile може би заради сничкото Heart Eyes
снимките са  smile3509 тук http://danchika.snimka.bg/hobby/momini-s-lzi.589852.23305975

Лека нощ!  smile3524

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 01:34 от danchika

# 425
Ето от и от мен няколко маси. По-късно ще се върна за коментарите.  Wink Hug

# 426
Привет момичета!

Данчика, великденската ти украса е много цветна и хубава.Покривката от последните ти маси нова ли е?Харесва ми!
Боряна, тази маса е някак си по-различна, но не по-малко красива от предишните.Усещам морски полъх.Явно само при мен няма люляци Crossing Arms.
Ягодка, прекрасни са тези салфетки-цветета и как си ги съчетала със свещичките и покривката, която си сложила много добре!Направо нямам думи много хубави са ти масите.Връщам се да ги доразглеждам.
Ето и нещо семпло от мен:

# 427
Най-накрая и аз да седна да напиша някой ред...

Мама 1+2, да са ти живи и здрави близнаците! Много да те слушат, добре да се учат и да сполучат!   bouquet Много красива маса си им направила за рождения ден, слънчогледите са се получили много красиви, пиленцата внасят допълнително настроение и чар на масата!  Трогната съм, че си приложила идеята за салфетките-цветя!  Blush bouquet
Боряна, голяма си симпатяга! Имаш прекрасна усмивка! Синьо-лилавата ти маса носи истинско пролетно настроение! Много ми е симпатична свещичката с малките топченца около нея, подложката-цветенце е много идейна, но най-много си харесах герберчето и лилавото нещо, което си пъхнала във вазичката! Масата-суши е в класическите черно и червено. Тук си харесах чинийката със сушито, самата чинийка е много красиво изрисувана, букетчето в червената вазичка е очарователно, но най-много си харесах пръстенчетата за салфетките и начина, по който си сгънала самите салфетки! Масата "Алекс" е истинско произведение на изкуството, истинска феерия от свежи, ярки цветове! Отново герберчето ме грабна, а двете сламчици в чашката са много симпатични! Масата "Мъфини" изглежда приканващо вкусна! Мъфинчетата са очарователни, люлякът внася пролетно настроение, а салфетките са сгънати много красиво! Харесва ми надписът с твоето име върху салфетката! Последната ти маса и на мен ми носи морско настроение! Особено ми хареса мрежестата вълниста панделка около свещичката и малката синя панделка върху сладкишите! Каза до утре, значи днес чакам още маси! С удоволствие наистина бих вкусила от мъфинчетата! Wink  bouquet
Митонела, страхотна ти е масата със свещичките -яйца! Много весели салфетки си избрала! Хареса ми вазичката, пълна с разноцветни яйчица в средата, панделката, с която си завързла приборите, но най-много ми хареса как си украсила чашите с пръстените за салфетки!   bouquet Харесвам и Великденските висящи яйчица навсякъде-много са симпатични! Масата ти с момините сълзи е много нежна, изящна и официална! Много ми хареса как си обвила салфетките с тези перлени герданчета - хем са много нежни, хем много си пасват с момините сълзи!  bouquet
Апр, ти отново си на лилаво-пурпурна вълна! Много е пролетна масата с лаленцето! Харесва ми гнезденцето със свещичките-яйчица, вазичката, в която си сложила лаленцето, самите салфетки са много нежни, а малките и големите ячица са много симпатични! Следващата ти маса е подобна, но воалът й придава допълнителна нежност , ефирност и романтика!  Масата с нарцисите също е много нежна! Салфетките са много красиви!   На последната ти маса много си харесах клончето, което си поставила в пурпурното гнездо с декупажните яйчица!  bouquet
Леля Ог, винаги съм се учудвала как от нищо, можеш да направиш толкова красиви маси! На масата за принцеска останах ей така  Shocked като видях маршмелоузите и лилавото ширитче сложено небрежно върху тях! Цветенцето е много красиво, бонбонките отново са в твой стил, само не разбрах това мъфинче ти ли го прави? Момиченцето е много сладко! Воалчето около салфетката наистина идва да каже, че масата е за принцеска! Великденската ти маса ми носи толкова настроение и свежест! Цветовете са невероятни! Много ми хареса как си защипала двата цвята салфетки с щипчиците , естествено фаворит ми е кошничката с яйчицата и лаленцата! Последната ти маса с розата е невероятна! Много красиви са салфетките, много нежни цветове - галят окото ми и ми е толкова уютна тази маса! Естествено, мъфинчетата ми харесват най-много - прекрасни са! И да не вземеш пак да зачезнеш някъде!  Hug
Маце, теб те няма, няма, а сега пък ти не мислиш за слабото ми сърце!  Laughing Hug Масата със зайкото е много шеговита!  Laughing Този зайко, как наднича иззад чудния люляк! Много ми харесаха чиниите, също как си обвила приборите със салфетките и небрежно си сложила панделката отгоре им! Масата с прасенцето също много ме развесели! Може би в гюведженцата също някое прасенце се е подвизавало! Харесват ми перцата зелен лук, както и съчетанието люляк-сливи!  Wink На следващата ти маса жълтото цвете е много, много красиво! Ама най- си паднах по последната ти маса покривчицата е много весела, а букетът от аспержи е очарователен! Сега, ако споделиш и как се приготвят, цена няма да имаш!  Hug  Градината ти е невероятна, цъфналата дюля също! Явно с раззеленяването на градината и аранжорското желание  в теб се събужда!  bouquet
Герито, много шаренка и весела ти е Великденската маса! Харесвам десена на салфетките, букета от различни цветове цветя, кошничката с разноцветни яйчица и люляк!   bouquet
Кристи, за последната си маса си избрала много нежни салфетки! Харесва ми как си поставила лъжичката, както и си сгънала във формата на цвете подложката за свещичката!   bouquet А менче можеш да си купиш от някое магазинче за български сувенири. Не знам къде живееш, но примерно в София има в подлеза на Цум много такива магазинчета.  Hug
Данчика, ти пращиш от идеи! Невероятна си! Разгледах албума ти със снимки от Любляна! Личи си, че си си прекарала добре, изглеждаш чудесно и в настроение! Любляна ми се видя много романтичен и красив град! Виждам, че макар и да не говорите един език, чудесно се разбирате с проекто свекървата, а както виждам и проекто свекърът много те уважава, но няма как да е иначе, тъй като ти си толкова весел и любящ човек!  Hug Масата ти с люляка за мен е най красивата ти маса до сега! Много семпла, но същевременно много изпипана! Харесват ми салфетките и букета с люляк, а свещникът от рисувано стъкло си пасва идеално тук! Розовите свещници също са очарователни, а ти си им "подарила" салфетки с чудесни весели цветове! Масата с портокаловите кори ме развесели и заради десена на салфетките, и заради хрумването ти с портокаловите корички върху зелената тревичка и свещичката в средата, както и обвитата  с оранжево ширитче виличка и оранжевата сламка! Масата за кралската сватба е страхотна идея! Истинска аристократична маса! А колажът в черно-бяло е страхотно хрумване! Масата за деня на майката наистина е много семпла, но мисля, че украсата по нея е напълно достатъчна - харесва ми и покривкта и салфетките, които си избрала - с много нежен десен!  Букетът е грандиозен! Колажът с чашката върху пъна и лалето е вече един от любимите ми колажи! Масата с маргаритките е много нежна, сервизът е много изтънчен и тази маса ми носи толкова слънчево настроение и уют! Масата ти със салфетките с колелата също е много семпла, но и тук нищо не е в повече! Чудесно си съчетала салфетките и подложките на чашите , както и свещичката в средата! Много ме грабна маса ти с домашните лалета! Самият  им цвят е запленяващ! А колажът с Великденската ти украса е много шарен и весел - внася много настроение!  Много ми хареса Великденското ти дръвче с разноцветни яйчица! Масата с момините сълзи е много нежна, а салфетките отново са много закачливи! С нетърпение очаквам днешната ти маса! Hug  bouquet

Липсват Дина, Мираварна и Ивира, да се вземат в ръце!  Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 17:39 от yagodka

# 428
Чух,че стана дума за Данчика и наострих уши и очи hahaha
 Heart EyesПривет Heart Eyes
Ягодка- в Любляна верно е много романтично, има малкообщо с Венеция, но улиците не са така тесни. Има за раглеждане, е не чак толкова колкото във Венеция но ми хареса много Laughing пак ще се върнатам. Кристи попита за менче и на мен ми дойде на ум в подлеза на цум има много неща, аз все от там пазаря сувенири, то впрочем в Сф няма на много места обилно както Бай Ганьо казва в " Европата" на всеки ъглъл има, поне където съм ходила, в Сф Мъка да намериш Joy
Започвам от първата маса, от Любляна си купих черни салфетки и още не са видели бял свят Laughing твоите много добре изглеждат на фона на белите чинии. Гербера много сладко е гушнал ананаса Heart Eyes
Следващата маса е в много приятни цветове, покривката е с прекрасни цветни мотиви, светенцата в чашките са много сладурски и си пасват прекрасно със свещите  newsm76
Следващата маса е с много романтичен полъх, по нея харесвам абсолютно всичко как салфетките се показват изпод купичките, сладурското бонбоче заело челна позиция върку купичката, любимите ми свещници гордо позират посредата и  хризантемите в цялата си прелест се кипрят до палмовата клонка Two Hearts
На следващатата маса ми харесва как си ни представила свещникът, настанен удобно в чашка в компанията на зелените листенца и отдоло букетчето плува в красивата купа Two Hearts и тази маса има голям чар  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet и не на последно място искам да плагодая за хубавите думи Heart Eyes
: kKristi не ми е нова покривката, стара е от "свекървата". много симпатични чинии и още по симпатични салфетки поставени в тях, ябълките изглеждат много Yammy Heart Eyes newsm51
Днешната ми маса е отново с лалета, толкова да си ги харесвам, че гордо ще ги показвам докато не заминат на пътешествие в кофата за боклук Joy Салфетките на масата ги купих преди час от Rosman с още няколко пакета за майчето ми, че в Бг неможе да си намира толкова хубави и откраднах от всеки вид по 2. Края на Май Данчика заминава за БГ и ще е в отпуска от форума навярно Laughing 2-та шоколадите на масата реших да ги увековеча преди да ги изядем, единият с немските надписи му го подарих аз, другият е от него за Св Валентин...вчера ми казаа: защо тия шоклади само ги трупаш и нищо не ядеш, повече няма да ти купувам Laughing след тая "закана" реших да ги умета Joy
другите снимки са тук  smile3509  http://danchika.snimka.bg/hobby/pepel-ot-rozi-i-laleta.589974
а сега заминавам да спретна една мусака, че "Мъжо" ми е гладен, после пак ще дойда да погледна кой ни е уважил Laughing днес

# 429
  • Попово
Здравейте, момичета!  Two Hearts Two Hearts

Аз реших да ви уважа (както се изрази Данчика).
Кристи, както винаги много изискана маса. Чиниите ти са интересни, а салфетките си пасват чудесно в тях сякаш са част от самите чиийки. Ябълките са удачно попадение, а съда им внася цвят в аранжировката.
Ягодка, четири чудесни маси. Завидях ти за черните салфетки. Отдавна търся такива, но съм на път да се снабдя. А другите салфетчици, мммм розавички, много си паднах по тях. А тези в чашите са много интересни, но как се правят (ако имаш пусни линк с упътване за направата им). Ягодка, благодаря ти за добрите думи. Казани от талант като теб си е голям комплимент. Мъфинче и за теб:
Данчика, червената ти маса е убиец. Нали ми е слабост този цвят. За шоколадите не знам, но за салфетките и свещите ти съм готова да наруша закона. Имам "жизненоважна" нужда от розовата ти свещ. Днес видях подобна, но ми досвидяха 9 лева newsm45 newsm61. При вас толкова ли са скъпи тези свещи?

Ето и моите масички от днес:

Тук има още снимчици, ако решите: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-8-i-9.589987.23313660

Лека и приятна вечер на всички!  newsm51А утре - нови красиви маси, особено от тези, които липсваха днес.

# 430
Здравей Боре 55
В тези две маси не гледам аранжировката, а какво има в чиниите, лелеле Угладнях,а муската още не е готова newsm22, Предполагам това е Винен кебап, много обичам cheers Тази хубава маса заслужава една наздравица!
Следващите неща в чинията също много ме привличат newsm74
Няма да ти казвам във Форинти колко струват, че  етрудно изчислчването Laughing но в БГ лева не повече от 4 лева, по малките са по 2 и 3, за 9 лева цял шедьпвър ще си купиш, много скъпо ми се струва при вас! Shocked Shocked Shocked
А сълфетките спецялно тези с розите са 30 бройки и струват приблизително 3 лева. Повечето ми  салфетки са по 20 бр в пакетче и са 5 лева, много са скъпи Ужас и като намеря за по 3 лева и купувам по няколко пакета  Joy а едноцветните са по левче някъде за 20 бройки. лелел какъв ценораспис направих Simple Smile Laughing но всичко трябва да се знае  Peace да няма набутани  Laughing
Имам и още една маса  да ви покажа но малко по късно Heart Eyes

# 431
# 432
  • DE
Да се запиша и аз по никое време. Влязох в темата уж малко да помрънкам, но не знам по кого по- напред. Толкова е красиво и шарено при вас !
Ягодке, аз като паразит се нареждам след твоя пост. Няма друго какво да добавя май. Точно и красиво e написаноto от теб.
Аспержите най ги обичам сварени и със сос "Холондез" конфекция. Купувам в повечето случаи бели. По са ароматни. Иначе зелените леко задушени, завити с бекон и запържени в тиган с масло.
Ха!!! Това ти го връЩам сега заради обяснението около тортата от Л.О.

Аз имам две фотки но сега не са при мен, така че утре.
Данчика, с пеперудка и момини сълзи и аз имам. Какво се пререждаш сега. Ха-ма-ха hahaha

# 433
Добро утро  smile3525

Данчика, много е хубава червената ти маса, отново си се сдобила с прелестни салфетки и така добре се връзват със свещечките и идеята с шоколада ми хареса!Масата е прекрасна!
Боряна и ти кипиш от идеи, много добре си поднесла и основното и десерта!

# 434
   bouquet  Nature Partly Sunny
 typeuu  Изпих си аз кафенцето и заминавам на зъболекар, големи ревове и саполи ще са Cry Sad Close от месец се каня но след като ми замръзна устата днеска заминавам newsm45 newsm17 tantrum Дано само не пукна Twisted Evil на стола.
Довечера ако съм още жива ще пиша.
Маце незнаех за масата, пък и да знам се прая на луда хахахха  Rolling Eyes Grinning
Ккристи- чудна чуднинка, ЧИНИИТЕ!!! Heart Eyes   Flowers Bouquet
 photo http://danchika.snimka.bg/hobby/caffee-in-black.588819.23247315

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 12:14 от danchika

Общи условия

Активация на акаунт