Аранжиране на маса - тема 3

• 169 415
  • 713
  •   1
Отговори
# 435
Привет!  Hug

Отзовавам се на Ягодка за малко, да споделя две маси и отпътувам!
На вашите прекрасни творения ще се възхищавам след седмица!   bouquet

# 436
# 437
  • Попово
Добър вечер, момичета. Two Hearts Two Hearts
Отново сте творили красота.
Данчика, ти пак си на градинско парти. Абе при вас дъжд няма ли? Какви са тези градински красоти. Възхитих се на покривката и обърнатата чашка под свещичката. Ама комплект ли ги продават такива неща, че така добре се съчетават? Сутрешното ти кафенце също е супер.  food010 От три дни обработвам майка ми, че има такива черни чаши за кафе, да ми ги даде и хоп - ти ме изпревари. И аз като Маце ще се карам, че действаш бързо, ние докато само мислим. newsm78 Но супер ти се е получило. Салфетките - супер. Момините ти сълзи пък са най-свежото ти попадение. Чак ти завидях за тях - кой знае колко хубаво ухаят.
Кристи, масата със зелените клонки ме очарова. Доста пъти се връщах към нея. От какво растение са клонките? Както винаги изчистено и уютно. Браво за аранжировката. newsm10
Ивира, и твоята маса е много ухаеща. Люляка ти е със специфичен цвят. Много го харесвам. И аз мислех да направя маса с такъв люляк, че си имам храстче, ама докато се наканя той ще прецъфти. Искаше ми се да видя по-добре салфетките под купичките...(Ако някъде имаш албум с повече снимки, пусни линк  Praynig

Аз днес реших да използвам (най-после) салфетките с орхидеи. Пазя ги от доста време и тази вечер ми дойде музата за тях. Данчика, отмъкнах ти идеята да кръщаваш масите си.
Маса "Орхидея"

Повече снимки : http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-quot-orhideya-quot.590316

До утре, момичета! Спокойна нощ!  newsm51

# 438
Здравейте, момичета! Извинявам се, че така набързо и с лаконични материали, но отдавна не съм се мяркала тук, а вие сте публикували толкова много и красиви маси! Ягодка, цялата серия маси е разкошна, даже не знам коя ми харесва най-много. Heart Eyes Данчика, Боряна, Ивира, имате си страхотни люляци и момини сълзи, влюбена съм! Данчика, много ми хареса и черната ти маса, много е интересна! Ивира, люляково-зелената маса е приказна - толкова пролетна и майска! Боряна, знаеш, че масата ти орхидея ми е слабост, нали? Всъщност, оказа се, че имам същите салфетки. Simple Smile kKristi , много стилна и семпла маса, харесва ми!
Момичета публикувам една серия следвеликденски маси, а по-късно, като се поуспокоят нещата при мен, обещавам да се включа и с нови маси. Ние тази година нещо не успяхме навреме да си изядем великденските яйца, но затова пък се възползвах и ги експлоатирах докрай за деко  Wink

А тук една маса с пурпирни и зелени акценти, където някой е разменил цветовете на тревичката и яйцата  Wink

# 439
ПРИВЕТ МОМИЧЕТА!

Данчика, толкова много обичам хубаво кафе поднесено на красива маса, това е едно от обикновенните неща в живота, които много ме радват!С удоволствие бих изпила сутрешното си кафенце при теб /и със сигурност ще си открадна салфетката/, а след това бих ти направила и компания за следобедно кафе на открито.
Борянче, много е нежна масата Орхидея!Интересно си сложила свещичките и салфетките са много хубави и небрежно разпръснатите листенца, изпипала си нещата!Хареса ми и саксийното цвете, което обаче не се вижда в колажа!
Apr, продължаваш да ни радваш с лилави маси.В последния колаж закачливо си разменила цветовете на тревичката и яйцата, ама как добре ти се е получило!

Заповядайте на късна закуска и чаша топъл чай:

# 440
Супер темичка Simple Smile)) сега ще разгледам за някоя нова идея.

# 441
  • DE
Здравейте момиченца
Сега Ще ви се завие свят от шарентии
Циганска свадба,  hahahaтака съм я кръстила масата.

# 442
Данчика, липсваш нещо! Как е зъбчето, оправи ли се? Hug Масата в червено-розово е страхотна! Така ме грабнаха салфетките! Даже и лалетата са си променили цвета, имат малко розовко в края на листенцата!  На тюркоазената си харесах свещничетата и вазичката, както и салфетките - отново са много красиви! На черната си харесах чашката с надписа върху нея, както и камъчетата. На градинската - чашките и редичката от маргаритки са много сладурски!   bouquet
Боряна, благодаря за мъфинчето! Hug Салфетките не са черни, тъмнокафяви, имам ги отдавна. Много искам и аз черни, но нещо хич не ме срещат... Laughing На синичката ти маса ми хареса как си набрала покривчицата, чак сега забелязах, че панделката , с която си завързала салфетката е златиста като ръба на покривката. Отново си поставила надписа на снимката на най-подходяшото място и той също сякаш е част от аранжировката!  Grinning На зелената ми хареса как си сгънала салфетката и си я защипала с миниатюрната щипчица, яденцето ме кара да преглъщам!  Свещичката и ширитчето ме карат да се усмихна!  Grinning Масата с орхидеите е много, много красива! Харесвам всичко по нея! Заплени ме съчетанието розово-оранжево. Напоследък страшно си падам по него!   bouquet И моля ти се, какъв талант съм аз... Просто имам желание!  Laughing
Кристи, много свежа е масата ти с клончетата! Грабна ме съчетанието на черно, червено и зелено! На чаената пък силно впечатление ми направи чинийката с пликчета чай, чашите са много красиви, захарничката си е на точното място!   bouquet
Ивира, много ти е красива люляковата маса!  Heart Eyes Даже и салатката е в тон!  Grinning Много нежни са и салфетките на следващата ти маса, както и момините сълзи! И да аранжираш маси там, където отиваш, поне на ум, ако може!  Wink Приятно изкарване!  Hug
Апр, на първата ти маса люлякът е чудесна добавка! Харесаха ми нежните сини цветченца на втората ти маса, както и купичката, в която си ги сложила - нежни са като салфетките ти!  Третата ме накара да се усмихна широко, ей така  Grinning. До сега май авокадена маса нямахме! Много им ходи на зелените авокадоси гнезденцето, както и розовият воал. Много си харесах най-долната снимка в дясно. Дай я, моля те, в по-голям размер!   bouquet
Маце, ти си спец по шаренийките, визирам пикниковата маса!  Wink Тази много ми хареса, чудни са тези цветчета,  шарените подложки и чашките!   Много благодаря за рецептата за аспержите!  bouquet

Ето и от мен две маси. Една с един минификус, който много си харесвам, стои в кухнята и е цвете-герой! Издържа цели две седмици без да го поливам и с почти никаква светлина, затова заслужава да му посветя маса, макар и простичка някаква.

И една морска, тя Боряна е виновна, че повлече крак с морските... Laughing Hug Морска, ама малко италиано-гръцка, щото салатата беше италианслка, а пък узото - гръцко. И тя не е нищо особено, ама яденцето беше вкусно, пък и чувството вЕрно беше едно морско такова... Laughing

# 443
sun Привет и от мен  bouquet
borianayordanova Боре, масата е много нежна, има много емоция в нея, розовите нюснси ме карат да се замечтая, свещите са много интересен цвят, определено ми харесват Peace и салфетките са чудни, само мрънкаш, че при вас няма нищо, страхотни неща ни показваш Heart Eyes Днес се сдобих с 4 нови пакета салфетки, уж щях да взимам само 1 но неможах да устоя #Crazy
Покривката ми "нова" е на няколко месеца, а чашата незнам от кой век,на "свекървата" Laughing Grinning Laughing така че не са комплект но си пасват добре Simple Smile Тука времето е ту хубаво, ту ветровито, но през деня по обед става за на вън, само че задължително трябва да си с по- дебела блуза. Относно черната чаша, да издам, че ми е само 1, подарак на гаджето незнайно от кой в кутия но 1 малко странно(от доста години), като съм сама си я ползвам, а ти ако отмъкнеш комплекта ще имаш 6 така, че не се кахъри ами действай  Heart Eyes Flowers Bouquet
Apr много сме щастливи, че се появи  bouquet в първата ти маса много приятно е съчетан плодовия акцент със воала. Розаво и червено си пасват прекрасно Heart Eyes - любима ми е от трйката
На следващата маса ме грабват салфетките и яйцата, страхотно са ти се получили  и ние наще не сме ги изяли...
ще пътуват към кофата ми се струва Laughing Твоя запазена марка е да няма чинии по масата Peace
Другата масами харесват отново салфетките, страшно си утиват с люляка свещите  и яйцата.В купата съм влюбена Heart Eyes  Flowers Bouquet
Ккристи твоите червени прелести нямат край........  Two Hearts
Аз и без това си търся компания за кафе Simple Smile ще съм безкрайно щастлива ако ми правиш,само че сме на 800км разстояние Sad аз май  се самичка си го пия, тука унгарците не са като нас да киснат по кафетата, ходят много рядко и то ако трябва да се срещат с някого, аз като сам си в Бг по 3 пати ан ден ходя Joy Joy Joy без повод (да не ме помислите само за луда) Laughing
Много сладко си съчетала големите чинии и малките  Heart Eyes А комплекта за чай...No coment #Crazy  Kissing Heart
Маце нали знаеш от циганска сватба по весело събитие няма  Hug Мене пък ми харесва шаренията особенно как на всяка подложка си пасва с чашката и свещичките са много нежно розаво като подложката, маце очарована съм от масата и от присъствието ти  newsm76 Flowers Bouquet помислих че пак ще има дълга пауза за щастие непознах Peace
Ягодка точно мислех да си публикувам фермана и ти се появи  newsm74 Днес от 18.15 съм на зъболекър, вчера  нямаше време направо съм на тръни, много ме е страх направо се побърквам Twisted Evil
Лалетата  са вече в кофата за боклук, увяхнаха на цяло засъжаление, да си призная и аз тази маса много си я харесвам много свежа Heart Eyes Благодаря за хубавите думи на тюркоазената маса свещниците си гикупи пред 2 дена сладурски са, вазата е стара Simple Smile
Тук е момента да ти кажа, че тези чаши са ми много симпатични, ама мнооого, на масата с фикуса. Салфетките пак нови и пак интересни smile3503 чиниите са също много интересни и не на последно място покривката Heart Eyes
италиано-гръцката маса, напротив особенна е  такова име си и барнала  Laughing разсмя ме, но верно си е така, ако не е тайна ми изпрати рецептата на салатата, че много апетитна изглежда. Узо необичам, хич даже, но пък с удоволствие си пиивам винце. Свещта е много грациозна, много хубави преливащи цветове, съчетава се много добре със салфетките и узото. Масата е Супер незнам защо я принизи до нищоособенно,мене много ми хареса. Има там разни бурканчета като, че ли немога съвсем да хвърля оглед до там, да не би да е риба Laughing ох ох Ягодке освен, че се размечтах за морето и огладнях, а след малко ще паля motor към зъболекаря cry
Аз пак големи фермани изписах...май- май не трябва да съм толкова подробна(Мара-подробната) Joy
Градинска маса е може би последната с Момини сълзи, вече като че ли са на прецъфтяване.
очаквам останалите да се включат, нчкои от доста дълго време мълчат   bouquet
 photo photo photo http://danchika.snimka.bg/hobby/sl-nchev-obyad.590355

# 444
Здравейте момичета, Hug
Щете- нещете аз ви заливам с информация Hug hahaha бях на зъболекър, попищях  smile3514 поревах  smile3518 и накрая ми извадиха   зъба  smile3511 боли не е като да се преструвам Laughing
И вече съм с широка усмивка на линия  tooth
Тазвечершната ми маса е готова, казва се "Морски полъх"  smile3549 Боре и Ягодка захванаха и аз да не остана по назад и аз издокарах една Smile
Липсват някои момичета като Мама1+2, Дина, Тупарова, Митонела, Мираварна,merydit чакам ви да знаете  Flowers Bouquet newsm68 другите и вие не се услушвайте  Laughing

photo photo photo http://danchika.snimka.bg/hobby/morski-pol-h.590570

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 22:53 от danchika

# 445
  • Попово
Здравейте, момичета! Two Hearts Two Hearts
мислех да не се появявам тази вечер, но не можах да се въздържа.
Данчика, морската ти маса предизвика да пиша. Ама много е хубава и наистина ухае на море (малко раничко, между впрочем, ако съдим по времето навън). И градинската ти тема е супер - вмъкнала си "Ягодка" в салфетките. Ти доста време май прекарваш на вилата. Да не садиш и зеленчуци там?  Joy hahaha
Ягодка, благодаря за милите думи. Поздравления за чудесните маси - особено за морската.
Аз само да поясня, че когато правих синята си маса изобщо не я оприличих на "морска". Чак когато ми обърнахте внимание , не можех да не се съглася , че има такава насока. Но определено вашите са много, много морски.
Маце, много весела маса и за човек, който не харесва шарено твоята маса много ми допадна. днес видях подобни подложки (но ми се сториха шарени), но сега като ги виждам при теб , май съм сбъркала. Аплодисменти за чашките smile3501
Кристи, твоите червени маси ме вдъхновяват. Заеми ми малките си червени чинийки!? Joy Ох, много е хубаво при теб.
 Аз утре ще ви покажа новите си придобивки от днес. Закъснях с работата и не ми остана време за аранжиране.
Желая ви приятна вечер. До утре. newsm51

# 446
  • DE
Аз пак тук
Качвам една и няколко снимки първо и Ще пиша.
Казва се "На таратора масата" и обратно Mr. Green

# 447
Данчика, съжалявам за зъбчето!  Hug Размечта ме ти с тази градинска масичка с ягодки, момини сълзи на фона на зелената полянка и червените лалета! Суперска е тая маса, браво! Свещникът в средата е очарователен! Искам и аз градинка! Вчера си боднах и аз цветенца на балкона, едни розовки трябва да цъфнат, ама да видим, аз съм малко пишман градинар!  Laughing И здравец си донесох от БГ и го боднах, дано ми се хване, че съм му планувала разни масички!  Wink И морската ти масичка много ми хареса! Салфетките са страхотни! Вече започвам да те подозирам, че ги произвеждаш!  Laughing Къде си ги намираш толкова красиви? Heart Eyes
Маце, тараторената ти маса много ме грабна! Червеният цвят е убийствен! Много си харесвам купичката с доматчета, а тараторчето си го поднесла много красиво!  Снимките са невероятни на зеления фон отзад! Hug
Боряна, чакам да видя новите придобивки с нетърпение.   bouquet Забравих да ти дам линк със схемата на салфетките-цветя, ето го: http://yagodka.snimka.bg/hobby/aranjirane-na-masa.500518.21446246

Ето и  днешната ни масичка, и аз да не се мина да й дам едно гръмко заглавие: "Романтика в розово"  Joy:

# 448
  • DE
Толкова красиви декорации сте направили пак.
Отварям винаги с удоволствие страницата и разглеждам и разглеждам !
Трудно ми е да спомена всяка една от вас.
Харесват ми идеите и салфетките и свещите и ми е страшно приятно че темата е пълна всеки ден с нови идеи, нови цветове и чета с удоволствие всичко написано от вас Hug
Какво казвате сега? Ще ги почваме ли пак морските маси или не ? Темата "море" ми е любима. И си спомням с умиление за миналогодишните шарени морета на Ягодка.

Данчика ти и твоя зъб сте герои Peace. Да беше дошла тук, и аз щях да ти го извадя без да усетиш болка. Нали знаеш един конец, една брава, едно рязко затваряне и готово.
Шегувам се. Надявам се да не боли вече Hug
Усетих настроението ти вчера по масата с черната чаша !

Апр, масата с яйцата ми хареса. Мисля ще е винаги актуална декорация докато има все още шарени яйца !

Кристи, приличаш ми на "мен" по начина на деко. Много семпло и нежно е това което показваш. Не че моите декорации са такива а просто стила и начина !

Боряна, много ми харесва присъствието ти тук в темата. Ще си открадна идеята за салфетките в бяло и синьо;. А шарените подложки мъжо като ги видя и каза че не съм в ред Mr. Green. Ама нали трябва да си правим живота шарен и весел, та затова смело си купувай. Поне ще има на какво да се смеете в къщи hahaha

Данчика, теб не мога да коментирам. Много ми е трудно. До като се загледам в едната маса, хайде още една и тн. За коя да коментирам не знам. А и не си позволявам, тъй като на тема декор и естетика сам абсолютно невежа. Харесва ми всяка една твоя аранжировка.

Ивира, супер е последната ти маса. Страхотно ми хареса. Много нежна и подканяща.

Л. Ог, аз съм ти най- големия фен, нали знаеш! При теб и само едно цветенце и свещичка да има на масата си е все изкуство. И преди сам ти "казвала".

Ягодке, ти си ми под носа сега. Тъкмо се бях засилила да си избера една маса и да коментирам. Сега ми е по- лесно Mr. Green
Оф тези рози. У вас все различни цветя. Много ми допаднаха салфетките в чашите. Не знам как е изглеждало на "живо", но снимките, малките, са прекрасно сладки. Крадвам си и от теб сега идея!

Ей туй "цвеке" нямаше как да сложа на тараторената маса затова го показвам сега

А горе на снимката, в саксийката е едно малко доматено (Биволско сърце) растение за което не остана място и Ще бъде подарено.
Весели почивни дни ви пожелавам babydust7

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 02:34 от matze

# 449
Ягодка, специално проверих за тази снимка (и на мен тя най-много ми харесва, вижда се цялата маса на нея), но аз след като направя колажа изтривам снимките и директно си пазя само колажа. bowuu А "простичката" маса е супер, много обичам аз такива упорити цветя, определено този фикус заслужава да му посветиш маса. А за (средиземно)морската маса нямам думи - всичко е перфектно - цветове, чинии, салфетки, панери, деко... перфектна!!! Същото важи и за романтиката в розово - съвършена е, отново си съчетала всичко просто перфектно!

Общи условия

Активация на акаунт