Аранжиране на маса - тема 3

• 169 403
  • 713
  •   1
Отговори
# 450
[b]ПРИВЕТ![/b]

matze, благодаря ти за комплимента, това, че ти приличам на теб много ме зарадва Hug!А масата на таратора е просто невероятна, абсолютно всичко ми харесва и цветовете, и апетитния таратор, и свещичката, а доматчето не си го подарявай, то мястото му е на масата!Аз в момента не мога да мърдам много от вкъщи и в къщи, но като се роди бебчето започвам с градинските маси, с мъжът ми почти не влизаме вътре на хубавото време.
Ягодка, на масата с фикуса много приятно си успяла да съчетаеш всички елементи.А масата с розите е поредно доказателство какви хубави хрумвания осъществяваш със салфетките, и цвета и формата им е същата като току що разцъфналите рози!
Данчика, отново много хубави маси!Морската е много приятна, отново чудесни салфетки и свещички, които са точно на мястото си

# 451
  • Попово
Здравейте, момичета!  Two Hearts Two Hearts Честит празник на всички и по специално на именниците.  smile3525

Започвам с голямо извинение към Апрsmile3525 Как можах да те пропусна в снощния си коментар? Твоите най-ярки и весели маси и тези невероятни яйчица. Салфетките са страхотни, особено тези с  вишневите завъртулки, много ми харесват. А как си пасват с люляка и подложките на яйцата... newsm74
Ягодка, много си романтична с последната си маса. Розите - невероятни. Салфетките в чашите - любим вариант ми е.  newsm10  В днешната си маса съм си откраднала идея от теб - ще познаеш ли коя? Благодаря за линка. Аз съм сложила албума в "Любими", но защо не съм забелязала този "урок" по оформяне на салфетките... newsm78
Маце, любимото ми червено.  txtloves Дали е тараторче, домат или тревичка, щом е червено аз си падам. Но при теб се е получило отлично. Таратор в чашки - ей това най-ме впечатли. Открадвам си идеята. newsm18

Моята маса от днес:

Още малко снимчици: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-quot-sin-o-quot.590674

А сега, понеже е почивен и празничен ден и само се забавляваме, ще прегледам някой албуми, които явно съм пропуснала.
 Весел празник !   newsm51

# 452
                                               Здравейте момичета,
Днес празнуваме Гергьовден, Деня на храбростта и празника на Българската армия. 6 май е денят на Св. Георги - покровител на овчарите и стадата. Честит празник на всички именници Георги, Герго, Гергана, Гергина, Геро,  Гецо, Гоце cheers Пожелавам на всички повече поводи за усмивки и наздравици newsm24
Маце днес и аз  си направих сутринта таратор, едвам понесах, че снощи нямах мляко едвам ударжах до сутринта да си купя, много ми се прияде, чесно tooth
Много приятна градинска маса и домата там нареден чудна чуднинка Heart Eyes Flowers Bouquet
Ягодка тия кремави рози за Фантастични, цвета им е супер и аз имах подобни но уви прецъфтяха Sad
Салфетките в чашката се кипрят кокетно, все едно си ги откъснала от букетчето, много оригинално се е получило и вазата на масата много ми хареса  Flowers Bouquet Heart Eyes
Боре  какви лалета избара само Heart Eyes жълти и красиви и твоите салфетки с рози са много хубави. Аз като замотая подобно приборите със салфетка или панделки "мъжо"ми вика: Е по здраво неможа ли да ги омутаеш Laughing и вече гледам нищо да не слагам по тях, но иначе е красиво Flowers Bouquet    Nature Sun With Face вече при вас не пекна ли слънце тука е много хубаво времето. Ти ме попита да не би да съдя зеленчуци на градината, че все съм там.... - Не, то е само трева и цветя, дръвчета, храси и малини. Така ми се ще да имам няколко корена зелечуци, но проектосвекъра се грижи за градината и не ми е удобно да му давам акал какво да прави, иначе на драго сърце бих засадила и бих им се радвала. Мъфините  изглеждат супер  newsm74 какво им слагаш отгоре? И аз имам една кутия и мисля да я направя по късничко днес...ако може и рецептата за това шоколадово кремче за отгоре
По случай Гергьовден съм посветила маса на празника Tada Нямам агнешко, да не сте публикували, че ще "пометна" хахаха Joy Joy Joy незнам от къде да купя, тука не ядът като че ли агнешко, пък и случайно да намеря незнам как се готви и освен това трябва сама да си го ям. Да ви е сладко на тези които ще приготвят Laughing
 photo photo photo http://danchika.snimka.bg/hobby/gerg-ovden-e.590696

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 16:03 от danchika

# 453
Честит празник, момичета! Честит имен ден на всички, празнуващи днес!  bouquet

Маце, харесва ми много туй цвекье, щом и за хапване става - чудесно!  Hug
Кристи, хайде включвай се с маса!  Hug
Боряна, масата ти е супер! Двата цвята са в перфектна хармония и много си ходят! Много са закачливи разменените "свещници", както и кошничките на мъфинчетата! Ааа, този път мъфинчетата са още по-искушаващи! Взимам си и двечките! Не знам за коя идея говориш...
Данчика, въпереки че нямаш агнешко, си имаш салфетки с агънца!  Wink Много ти е свежа масата и това растение много ми хареса! Трябваше да питаш по-рано за агнешкото. Тук се намира в турските магазини и в големите супермаркети замръзено от Нова Зенландия!  Laughing Рецепта щях да ти дам чудесна на майстор готвача Пепчо.  А за оная салата, тя не е нищо особено: риба тон в олио, лук, магданоз и копърец. А иначе в бурканчетата имаше все морски работки разни.  Hug

Леля Ог липсва ужасно и хич да не се спотайва, че няма оправдание!  Heart Eyes

Айде и от мен една масичка по случай празника, отивам да слагам агнешкото за вечеря, че тук си е работен ден:

# 454
  smile3558 smile3558 smile3558 Аз с малко  коментар ще се включа, довечера очаквайте още една маса, ще ме помислите за луда, но снощи сънувах че правя тъмно синя маса с яркожълто и за обяд мислех да я стягам, но като видях Борето с подобна, направо ми стана неудобно и отложих, та Ягодка и при тебе има жълто неочаквано добра комбинация с червеното smile3501
То само салфетките при мене допринасят за настроението, няма  друго newsm45
За агнешкото, гаджето ми не яде, даже му викам преди малко обичаш ли агнешко и той ма гледа все едно го карам вълци да яде хахаха   Joy Никога в магзините не съм виждала, но виж в Турските не съм се сещала да погледна, но само за мене си да правя,да си призная не ми се занимава, днеска звъннах на мамчето и тя каза: айде маме чакаме те купили сме цяло агне, така че края на май ще е Гергьовден за мен Heart Eyes  аа спомена ми цветето, то е Гербер,розав много як,но още го чакам да ми се покаже, нямам цветя в нас всичко прецъфтя и вчера като видях твоя фикус и аз се сетих за ГЕРБЕРА
аа Ягодка може и да ни покажеш агнешкото аз се шегувам,  да не го показвате, примирих се, че няма да ям.
Много яка покривчица , аз имам само едно единично такова за подложка, много ми харесва с менчето и салфетките си ги направила пак чудни ииии това бурканче до виното ме узадъчи хм  Ягодке хващам първия самолет за DЕ   Laughing Laughing Laughing Малката Ягодка ще опита ли агнешкото или още е мъничка Heart Eyes хих те децата много не си падат по месото,то и аз така нали съм  още дете  hahaha

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 17:01 от danchika

# 455
borianayordanova , благодаря ти за вниманието! Simple Smile Синьо-жълтата ти маса е много хубава! Всичко е в тон, дори и блюдата от съседната тема!  Wink Данчика, всичките ти маси ми харесват, пак си първенец на темата с най-много публикувани маси! Grinning Много ме разсмя с тази запазена марка, че на масите ми нямало чинии Joy То, мила, не е до марка, ами до заплес. И до бързане късно вечер, разбира се. Определено обаче ме накара да се загледам в собствените си колажи. Ако си по-наблюдателна, ще забележиш, че някъде не само чинии, ами вилици няма. Embarassed Ама хайде стига, да не се издавам, че така си ядем вкъщи - без чинии и без вилици. Wink Ягодка, отново много готина българска маса. Аз пък отгатнах какво има в бурканчето!  Grinning matze , много хубави маси. Тази с доматите и таратора ми е любима. Абе, обичам ги тези бели столове и маса и това е! Grinning Ама що подари цвекето, тъкмо викам ще идваме да помагаме и ние да берем домати и ти... Crossing Arms
Хайде на изпроводяк от мен една бяло-зелена маса и ще се видим след празниците. Специално за Ягодка отново с авокад(и) и специално за Данчика с чинии  Grinning

# 456
Ехее, Апр, СТРАХОТНА авокадено-момино сълзяна маса! Толкова нежна!!! Даже и салатката, и бутилчицата са в тон, а чинийките също са нежни като момините сълзи,  браво!   Heart Eyes bouquet
Данчика, това в бурканчето съвсем случайно си го открих в един турски магазин и познай сега кой му е голям фен!  Laughing А малката Ягодка хапва агнешко, ама по малко, че от сега се грижи да не напълнее- много е злояда! Агнешкото се пече, салатката е готова и се изстудява в хладилника и т. н. готвенето е в прогрес... Grinning
Чакам с нетърпение отчет и от другите момичета!  Hug

# 457
Апр и аз взех да се смея в нас даже направих впечатление на околните, та взеха да ме питат Защо  Laughing
Ами за вилици и аз понякога съм отвяна и забарвям, ама чинии гледам да слагам и си помислих, че нарочно няма, щото доста често така, пък то кво се оказа Laughing Още се смея в несвяс Joy Авокадото вкусен плод ли е, аз уж за гражданка се пиша пък не съм опитвала досега хах
Напоследък взехте да ги нареждате тез вкусотии по масата и след всяко преглеждане на профила ходя до хладилника и скоро ще стана 100 кила хаха Laughing заради вас Laughing
аа това в чашката какво е или е свещник недоскивам с нещо зеленко? ааа ти като си разконспирирала Ягодка я похвърли и на нас малко за какво иде реч или ще сме в Информационно затъмнение Joy Хм и ти имаш кристална посуда, само аз съм се минала да нямам, бива ли такова нещо  hahaha много ми харесва, стилно е Heart Eyes  тая вечер ще сънувам печено агънце, имаше тука БГ ресторант то фалира Grinning иначе щях да си купя до сега 100 пати #Crazy
Ягодка, засрами се пиша си пиша и те ми прекъсваш сега бива ли Grinning Grinning Grinning ееее кажи какво има вътре, лютеница, чушки или някаква трушия.. издай се без бой  Mr. Green  То май аз и заради малката Ягодка похапвам, Срамота бая отварям хладилника напоследък, пък лято се е задало
Днеска аз съм като гореща линия коментирам, чакам от някъде агнешко да се появи и да си режа вените хах Joy Joy Joy
 другите да не да си ви спрели ИНтернета, взех да се кахъря за вас  newsm51

# 458
  • Попово
 Two Hearts Two Hearts
Викам и аз да се включа в разговора докато си чакам гостите. Не, нямаме именник, но си поканих гости за вечерта. Мога да кажа какво съм сготвила (не е агнешко, че не умея да го приготвям), но няма да го показвам, че вече сте го виждали - суши и мъфини (отново), но това си пожелаха гостите, а аз много обичам да угаждам.
Та, Данчика, успокой се мила, нали скоро ще има агнешко и то в България. Там където си със сигурност не е толкова добро, така че не съжалявай. Пийни винце... cheers А и масата ти е много подходяща за празника. Аз много исках да сложа здравец, но нямаше да пасне на интериора.
Виж Ягодка е истинска националистка. Вмъкнала е българския фолклор в масата си, а предполагам и ястията ще са по български рецепти. Съпругът ти българин ли е и ако не е как му харесват българските мотиви? Красивото менче отново е в действие с оригинално предназначение. newsm74
Апр, и ти си зеленка като за празника. Присъединявам се към въпроса на Данчика за вкуса на авокадото. За салатката няма да питам, ще погледна в другата тема (предполагам я има там?)
Чиниите ти също много харесах, освен че са красиви се съчетават с всичко. И да не забравиш да споделиш къде изчезна за празниците. newsm53
Пропуснах ли нещо  newsm78...
Хайде, Данчика,  давай синята маса, че нямам търпение! newsm12
Чао, за сега. newsm51

# 459
Данчика е пак на лице, даже вече и здравйте не казвам, че днеска незнам за кой път ръся акъл  newsm47
Вечерята мина, замина , време е дави я покажа Laughing
Много се чудя как да кръстя масата, нищо не ми идва на ум newsm78 "Преливащ нюанси", тъпо,не  тъпо, ако някой има по добра идея веднага ще я преименувам, издирват се кръсници Joy
Така... аз пак като черна станция, да се изкажа, без да сте ме питали Laughing Митонела къде е, Меридит има няма повече от месец липсва. Дина след Красивата великденска маса запази мълчание, Тупарова и тя. Ягодке от тебе ще търся отговорност за леля Ог понеже вие се познавате. мама1+2,  ами  мираварна  Laughing В редица по един и се отчитайте  Grinning Heart Eyes
Аууу как ме разконспирира Боре  Grinning друга ще е Laughing
 тука са снимките  photo http://danchika.snimka.bg/hobby/prelivashti-nyuansi.590759

# 460
Данчика,  Joy А новата ти маса е чудна - красота и цвят! Напълни ми очите! Покривката е разкошна, нова ли е? И естествено си я съчетала идеално с останалите цветове по масата.
Ягодка, Боряна, Данчика, много благодаря за комплиментите, поласкана съм. Grinning Боряна, Данчика, за авокадото - не мога да ви кажа, моят съвет е да вземете само един плод и да опитате дали ще ви допадне или не. Аз лично обожавам. Мъжът ми не му се радва толкова много, но почна да го хапва и той - като няма избор... понеже аз честичко взимам. Най-много го обичам на салатка от домати, авокадо и моцарела - т. нар. салата "тре колоре". Осбено зимата и пролетта го ползвам вместо краставица, защото те тогава не са много хубави. Лятото залагам на класиката. И със зелена салатка много върви. А за салаката на масата, Борянка, наистина съм написала в другата тема, че много се отплеснах тук. Айде черпя ви по една салатка с авокадо и се скривам да не ме смъмрят:

# 461
здравейте това е моята скромна маса по повод именния ден на сина ми днес

а ето я и почерпката

# 462
Данчика, плийз, почисти си кутията с личните съобщения, че е пълна и не мога да ти изпратя отговора.

J_M_M, да ти е жив и здрав именника! Изненадала си го с много хубави и тематични торта и маса.

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 22:11 от Apr

# 463
  • DE
Абе вие друга работа нямате ли сега, Ха?
Какви агнета, какви софри ? Аз цял ден блъскам тук за жълти стотинки пък вие...На корем Crossing Arms
Аз като Данчика само преглъЩам Щото и аз нямам Йягне. Пък и само аз ям у нас Cry.

# 464
Laughing Maце и в нас само аз ям... моя вика че съм луда, че ми са ядяло агне Laughing  Мацее вярвам и Елзито ще го яде, ама като няма с гледане ще си останем Sunglasses
 #2gunfire Ягодка опече цяло  #Crazy ще сънувам аз агнешкооо, преглъщам ли- преглъщам на сухо

Heart Eyes    bouquet
J_M_M тортата е много красива и с това агънце или офцица Heart Eyes и салфетките са подбрани спецялно за праника newsm74 Да ти е живо и здраво детео и много щастливо smile3525

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 23:33 от danchika

Общи условия

Активация на акаунт