Аранжиране на маса - тема 3

• 169 400
  • 713
  •   1
Отговори
# 465
  • Попово
Добро утро, милички! Two Hearts Two Hearts
Наспахте ли се добре? Я да видим кой прекали с яденето на агнешко и с пиенето?
Данчика, снощи видях веселата маса, но нямах време да те поздравя за страхотната аранжировка. Аз очаквах синьо, а то какво излезе... Всичко ти е много хубаво - универсални салфетки (можеш да ги ползваш поне със седем цвята, и цветето е страхотно...Не каза ли, че нямаш цветя? А ей тези свещници са ми любимите...Да вземеш да ми ги подариш smile3506

J_M_M, да ти е жив и здрав именника и много да те слуша Gift  newsm24. Масата ти е точно за повода и тортата също... Имаш място да сложиш цяло печено агънце в средата, така и трябва.

Апр, почерпвам се от салатките с авокадо eat, че аз съм салатоядно животно. Но, признавам си, до сега не съм опитвала такива екстравагантни салатки, но никога не е късно да започна, нали? thumbsup

Ей, тези които Данчика изброи, не забравяйте да ни покажете празничните си маси. Сигурна съм, че надничате тук, в темата, но се спотайвате. Ама я да пуснете по една , две, три изненади тук.

Приятен ден на всички. newsm51

# 466
newsm47 Здравейте
Очаквам ви и днес  Hug
Боре свещите не ги давам само заради 1 причина, че няма от къде да си купя същите(купих ги от Любляна) ама тия сините мога  Heart Eyes Laughing А цветето на предишната ми маса всъщност не е цвете ами клонче от дръфче, ходих да си хвърлям боклука и забелязах това красиво цикламено дърво и така. Днеска ще си купя някакво цвете, че срамота  Laughing Laughing Laughing
Аз пък да ви се оплача, гаджето ми заминава пак за Любляна за 5 дена да бачка и аз ще си седя тука, че съм била трябвало да уча smile3511 сама много гадно, хич не съм свикнала, пък и както никой непознавам newsm45 дано "вълците" не ме изядът сама ииии ИЗМРЪНКАХ  света с мойте простотии  hahaha...
 сега е ред на масата
това е сиьо-жълтата
 smile3509 http://danchika.snimka.bg/hobby/j-lturche.590713

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 13:26 от danchika

# 467
Здравейте!

Набързо пускам една маса и по-късно ще се върна за коментари.

# 468
Данчика, в много цветно настроение си тия дни! Много са хубави цветовете на преливащите нюанси! И цветенцето е много красиво! Салфетките наистина можеш да им правиш многобройни приложения. Жълто-синята е много веселка с това усмихнато личице на чашката и това жълто цветенце!  Grinning А в бурканчето имаше лютеничка. Wink Ето и от вчерашното агнешко  Grinning: http://media.snimka.bg/8551/023356948.jpg?r=0
J_M_M, да ти е живо и здраво детенцето! Много да те обича и слуша! Чудесна торта си му направила, а салфетките много ми харесват! Сигурна съм, че е било приятно изненадано!   bouquet
Апр, много са ти апетитни салатките! Избирам си тази с мидите, много щеше да подхожда на днешната ми маса!  Hug
Кристи, много е нежен този розов цвят, харесва ми свещичката, вазата, в която си поставила прекрасния люляк е много интересна.   bouquet

От мен пак една морска маса  Grinning:

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 00:38 от yagodka

# 469
  • Попово
Здравейте, пак съм тук. Two Hearts Two Hearts
За да кажа:
Данчика, тази синьо-жълта маса е много, ама много красива. txtloves Покривката силно ми се понрави, но ако кажеш, че лалетата са истински ще ти завидя за красотата, наистина. Цветенцето ти ли го изработи? Сега ще се опитам и аз да си направя, че много ми хареса.  smile3501
Кристи, и при теб е уютно с този розов нюанс. Както каза Ягодка, свещника ти е много интересен и вазата също. Обърнах света за такива розови салфетки, но не намерих и затова моята маса в розово е без подходящи салфетки. Сега обаче от теб знам какви точно ми трябват.
Ягодке, как успяваш с толкова малко неща така да напълниш масата? Аз никога не успявам, а масата ми е малка. Отново безкрайно оригинално си декорирала салфетките (вярвам си сложила урок по изработването).А и тези твои красиви мидички и рапанчета, как да не ти завиди човек...сигурно лично си ги събрала на някой страхотен плаж.  Агнешкото изглежда страхотно, но аз се почерпих от картофките, че те са моята храна.

От мен, скромно след обедно кафенце в "ГРАДИНКАТА". Че утре пак времето се разваля и няма да има градински занимавки.

Повечко тук: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-quot-gradinka-quot.590939

Хайде за сега. По-късно може пак. Поздрави за всички! newsm51

# 470
Здравейте, мили момичета!  Hug

Благодаря на всички за хубавите думи и за че не пропускате да ме споменете, въпреки отсъствието ми!  Hug

Искам да честитя, макар и със закъснение Гергьовден на всички и да ви пожелая много здраве и късмет!

Много бързо взеха да се редят красоти в тази тема и вече ми е трудно да коментирам подробно. Затова ще спомена само най-впечатлилите ме маси (надявам се, че няма да се сърдите, но време все не достига).

borianayordanova, забравих миналия път да отговоря за цветята, извинявай! Имам съвсем малко цветя, само най-любимите си оставих, а другите подарих или уморих  Embarassed  Нямам време и за тях вече, затова само най-издръжливите. Лилавото е каменно цвете и имам и цикламено, не спират да цъфтят, с пет-шест цвята едновременно  и са страшно красиви! Малките розички се продават до нас в Кауфланд по три лева и ги използвам като букетчета за подарък. Розовата подарих на детето, а жълтата за рождения ден на приятелка. Като побързах да увековеча и двете  Laughing  Имам си и едни изкуствени, а много често си купувам и от борсата, цели букетчета за без пари (на цветница, например 20 огромни нарциса взех за 5 лв.) Много ми харесват салфетките-ветрила и как си изписваш името върху тях (на два пъти се заблудих, че е написано на самите маси)! Харесвам и свещичката-детелинка, а също и една синя покривка със златен кант, прекрасна е! Масата “Орхидея” мисля, че ми е любима – много добро съчетание на цветове и много красиви салфетки! Красиви са и салфетките с жълтите рози, както и масата, на която си ги аранжирала! Много ти е готин последния колаж!

danchika, май ме биеш по разнообразие на салфетки! Много са ти красиви всички, много оригинални! Градинските ти цветя са страхотни всичките! Видях и много весела и богата великденска аранжировка, браво на теб! Много ми хареса как си подредила сините камъчета върху черната салфетка и как си сплела маргаритките на градинската маса, много е закачливо! Преливащата ти маса ми е любима – разкошно се съчетават цветовете и на покривката, и на салфетките, свещника, цветето, чиниите! Браво отново, грабва окото веднага тази маса!

Ягодка, радост за очите ми! Влюбена съм в онази маса с лилавия шал на розови цветя, със зеленото и розово цвете в чашите! Много оригинално и красиво! Впечатлих се и от композицията листо, купичка, вода с розови цветчета, шака, свещ, стърчащи листенца – страхотна идея! А за моето мъфинче да ти кажа, то е на детето някаква фигурка, за украса е, не е за ядене. Много ти е сладък мини фикусът, а морските ти маси винаги ме привличат и отнасят някъде на тихо, солено и романтично място! Романтиката в розово ми спря дъха – много красиви рози, прекрасен цвят и салфетките съответно напълно в тон и много подходящо навити като рози и сложени във високите чашки! Ау, сега виждам и битовата ти маса, прекрасна е! Много свежо се е получила комбинацията със жълто, салфетките са красиво сгънати, а идеята за свещта в менчето е страхотна! Агнешкото ти ме разплака, а после пак морска пяна и светло сините води на Среден Кайкос ме отнесоха (ако питаш защо точно този остров, не знам, просто напоследък съм влюбена в него  hahaha)

kKristi, много ми допадна масата със зелените клончета, много свежо и чудесно се комбинира със червените ти чинии, въпреки, че си ги прикрила! Развесели ме и чинийката с чайчетата!

Ivira , прекрасна люлякова маса, много ми харесват обърнатите купички с цветчетата върху тях!

matze, супер е шаренията! Как пък за всяка подложка намери и чашка?! Няколко пъти я гледам, много е весела! На таратора масата е също така оригинална и перфектно съчетана! Обичам зеленчуковите ти маси!

Apr , след красивите ти лилави маси, тази зеленка силно изпъква и изглежда още по-пролетна! А напоследък и много вкусни неща приготвяш, та май ще идваме да запълваме тая голяма маса!

J_M_M , да ти е живо и здраво момчето! Само една китка ти липсва на масата, останалото е супер!

И аз си изписах мастилото тази вечер  Embarassed
На празника бяхме на гости, на агънце и затова не съм правила маса, но ето днешната:

Лека нощ на всички!

# 471
Здравейте приятелки,
Криси прекрасна свещ, много нежни салфетки, всичко е много нежно  и ти си имаш люляк, който предполагам ухае чудесно Heart Eyes  Flowers Bouquet
Ягодка, кажи сега от къде гледаш да сгъвш толкова яко салфетките, ти ме подозираш, че произвеждам салфетки, а ти да не би тези трикове да ги измисляш Laughing
Много ме кефи масата и покривката на нея и мидичките и рапанчетата много готино върху воала все едно е море и те са вътре Heart Eyes олеее агеншкото много вкусно изглежда, така да ми се дояде, ама само гледане ще е Joy
Боре и ти си имаш градинка, на масата дори нищо да няма пак е хубаво, нали сме на въздух, свещичката на масата ти е много симпатичнаи мъфина се кипри между корнфлейкс, ако несъм в грешка   Flowers Bouquet Heart Eyes
леля Ог-от кога питаме за теб и ти ни се отзова Heart Eyes Наистина имам доста салфетки поне 20 пакета но  много имам на превършване вече. Тези на лилаво-розавата маса са нови и много си ги харесвам.
Твоите салфетки на тази маса са също много много свежи Heart Eyes от къде си ги купуваш? Simple Smile шала около цветето и също много интересен в прекрасна хармония с останалите елементи от масата има децки сладки мотиви по нея сигурно малката е била много щастлива Heart Eyes   Flowers Bouquet
Аз имам гости.... не размитах за тях ама на Joy Joy Joy утре ще ви покажа какво на две на 3 измайсторих... ама като са некакнени така Grinning Grinning Grinning
това е тазвечершната ми СИНЯ маса преди "гостите" да цъфнат Grinning  аз лично много си я харесвам  Flushed Flushed Flushed
 smile3509 http://danchika.snimka.bg/hobby/tyurkoaz.590974

# 472
благодаря ви момичета за пожеланията на фона на вашите маси моята не е нищо особено,моето момче няма как да я оцени все още е много малък,но баткото се радва и той подрежда масата. 

# 473
Добро утро!

Много се радвам когато има по-голяма активнокт в темата, толкова номи разнообразни и красиви неща виждам.

Борянка, чудесна е масата с жълтите лалета, отново хубави салфетки!Много ми харесва съчетанието точно на тези нюанси на жълтото и синьото и как от лаленцата през чиниите  и салфетките до свещите си съчетала нещата!А кафенцето с удоволствие бих си го изпила в твоята градинка!
Данчика, може и да не е имало печено агне на гергьовденската ти трапеза, но пък за сметка на това си се отчела със сладки агънца!Масата "Преливащи нюанси" е много свежа и салфетките са различни и интересни, отново да откъснеш клонче от хубавото дръвче.Жълто-синята ти маса ме накара да се усмихна.Синята също е много хубава, колко ли време си отделила да направиш тези вълни от камъчетата!
Apr,ех, че е свежа зелената ти маса и така хубаво използваш авокадото освен в салатки и в аранжировки!
Ягодка,много хубава българска маса си направила за Гергьовден и много хубаво агънце си изпекла.А морската ме размечта и шапка ти свалям отново за салфетките, как успяваш да ги измисляш тези начини на сгъване...
Леля Ог, така се радвам на новите си розови салфетки, ама ти сега с твоите направо ще ме разплачеш!Отново си сътворила спираща дъха красота!
J_M_M, по-често се захващайте с подреждане на маси с баткото!

Хайде от мен маса "Сутрешно кафе"

# 474
Ехооооооо, къде изчезнахте всички цял ден!
Данчика, от теб не съм го очаквала!

# 475
Кристи, много нежна люлякова маса за кафенце! Бонбонките изглеждат много апетитно!  bouquet
Данчика, липсваш нещо днес... Тюркоазеният цвят е убийствен, и пак си сложила любимите ми салфетки! Много красиво си подредила камъчетата като вълничка. И да, права си, някои сгъвания си ги измислям сама.  Grinning
Боряна, много ти е слънчева градинската маса! Цветенцето е много нежно и много си харесах салфетника. Пак си имаш мъфинчета... Grinning
Л. О., тази маса май носи настроението на Среден Кайкос, не че и аз знам къде се намира, ама ми се струва, че трябва да е също толкова красиво място като твоята маса. Съчетанието на розово и това нежно зелено е завладяващо и силно ми напомня за моята Великденска маса - много ми беше уютно с тези цветове!, а сигурно и на вас много ви е харесало! "Шалът" е невероятен, а това изрисувано камъче с меченцето е напълно в твой стил: да внесеш нещо весело и детско в аранжирането на масата! Тюркоазените чашки ми навяват нещо морско и направо ме убедиха, че това си е Истински Среден Кайкос на маса!  Laughing Страхотна си! Hug  bouquet

От мен една "градинска" маса за обяд:

И една пак "градинска" - за следобедното кафенце:

# 476
  • Попово
Здравейте, момичета!  Two Hearts Two Hearts
Предполагам успяхте да си починете и вярвам сте намерили вдъхновение за нови красоти.
Данчика, великолепна синя маса. Аз реших, че е приказна, заради салфетките предполагам. Камъните са много интересни и си ги наредила като пеперуда. Кръщавам ти масата "СИНЯ ФЕЯ" newsm26
Леля Ог, а твоята е розова магия. Винаги съм се чудила как успяваш и цвета на сладките да съчетаеш с темата на масата. Кошничките за мъфини (розовите) много ми допадат. Такива не срещнах, когато разглеждах да си поръчвам по Интернет.   
Кристи, готова съм да ти правя компания за сутрешното кафе. Имаш ли чашка за мен? Забелязвам, че имаш богат асортимент от чаши...колко са? Я, какъв голям каймак си има твоето. Да не си професионалистка в правенето на кафе? Така го харесвам... За розовите ти салфетки вече казах, но ще споделиш ли какви са бонбонките към кафенцето? Изглеждат ми домашно правени, а аз такива предпочитам.
Ягодке, пак тези великолепни рози. Ама те са си все така свежи... А салфетките ти наистина са уникални. И ти си имаш мъфинчета, и до твоите още никой не се е добрал. Аз обикновено скривам по някое, ако не успея да снимам веднага докато ги направя.

От мен днес "Светлина в мрачен ден". И го разбирайте буквално. smile3521 Ама писна ми от това лошо време  Weary newsm61

Още снимчици: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/svetlina-v-mrachen-den.591245

За сега ви пожелавам приятна вечер, но ще следя кой се е забавлявал с правене на маси през почивните дни.   newsm51

# 477
Здравейте, мили аранжорки!  Hug

Включвам се само с коментар, моля да ме извините, но после трудно ви настигам! Аз ще се придържам към традицията една (най-много две) маси на седмица, защото нещо дните много кратки ми идват напоследък.

Данчика, разкошен тюркоазен цвят! Много го обичам, малките ми чашки са в този цвят! Много ми харесва как си подредила камъчетата, салфетките ги знам от преди - много са красиви и те! Салфетки купувам от където видя, отдавна са ми страст, но преди си позволявах много по-рядко да си купувам скъпи. Сега поне един път в месеца си подарявам едни нови.

kKristi, наистина са ти много красиви розовите салфетки, а сутрешната люлякова маса е много нежна! Чашката и чинийката са много красиви! Ако си от София, мога да ти кажа от къде да си купиш евтини и красиви салфетки.

Ягодка, права си, че моята маса напомня на твоите великденски зайчета, сигурно е подсъзнателно  Hug Ох, Среден Кайкос... мисля, че избрах плаж за нашата общо маса с черупки от морски таралежи и много свещи! Нали не сте я забравили? Като се замисля, май си права – Среден Кайкос на маса е, а шареното нещо около цветето съм аз под палмата (понеже това ми е копринената туника, която ще си предстявям, че ми става и ми стои страхотно!) Ех, мечти!
А твоята нова маса е същинска градина! Салфетките са много красиви, розичките са все още прекрасни и така на жълт фон са още по-красиви, а в дъното виждам любимите ми свещници от сламки (нали?) и едни много вкусни мъфинки! Следобедното кафенце също е супер, чашките се връзват идеално със салфетката, и как иначе да е!

Боряна, масата ти е много слънчева и красива! Харесва ми всичко по нея – и жълтата свещ, как си сложила приборите в разперената салфетка, лаленцето и свещта в една и съща чашка... най-любими, разбира се, са ми лъжичката с детелинката в нея и малката лейка (или чайниче може да е)! Розовите капсули ги купувам от едно магазинче до работата, има и други цветове, но винаги има различни неща. Преди имаше сини и жълти, но свършиха, аз докато се наканя.

Е това е за сега от мен, подготвила съм една маса, но ще чакам да пресъхне небето и да грейне някое слънце, че много грозни ми стават снимките  Laughing
Лека нощ и успешна нова седмица!

# 478
Здравейте момичета,  sun
Днес се събудих по късно и проектосвекървата се обади   smile3552 да ходим на обяд в тях и се върнах много късно, напълни ми торбите с храна и 1 седмица няма да готвя   food002 само едни мъфинчета и ягодов  шейк спретнах следобед.  Oha!
Леля Ог Благодаря за милите думи     Flowers Bouquet Heart Eyes
Kажи и на мен от къде да си купя  евтини и хубави салфетки от София,аз съм студентка в София,нищо, че предимно в Будапеща си стоя   Peace тук хубав пакет със салфетки е 5 лв (790 форинта)скъпичко е Rolling Eyes
 Tada
Ккриси кафенцето ми изглежда много ароматно, аз съм фен на кафето от машина или джезве, твоето ми изглежда такова. Рафаелото Two Hearts са ми любимите бонбони, като се скараме с гаджето винаги ми купава 1 кутия за извинение txtloves Аз дадах обяснение за отсъствието ми Grinning хихи аа забравих да те поздравя за много красивата чаша за кафе Coffee  Flowers Bouquet
Ягодка градиснката маса е разкошна. Имаш си нови салфетки и нов букет Flowers Rose които си съжителстват много,много  добре. Вазата ти ме впечатли yes и свещниците са предполагам нови и в чудни пъсти цветове.  Flowers Bouquet Масата с   food010 кафенцето е  Two Hearts
Боре Забелязах, че запазена марка ти е тази снимка с ръчичките и цветенцето, много е интересно Simple Smile
Пак си направила много интересна аранжировка, салфетката, твое творение ли е? Честита нова свещ, прекрасна е Heart Eyes Лаленцата са ти още много свежи, дано по дълго им се радваш. Flowers Bouquet ...а името"Синя фея" много ми допада Peace
 smile3509 http://danchika.snimka.bg/hobby/mecho-masa.591244

Лека вечер smile3524

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 05:53 от danchika

# 479
  • Плевен
Здравейте момичета, Hug
Спрете се малко бе хора,   Wink не мога да смогна да ви чета вече-страшно темпо сте набрали!

Невъзможно ми е да ви отразя в детайли и все пак набързо бих си пийнала чашка чай или кафе (май по-добре и двете ) при Кристи и задължително ще поседна в градинката на Маце, може и на таратор..  bouquet  bouquet
Боряна, харесаха ми твойте люлякови маси, но любима ми е тази с лалетата в жълто-синьo.  bouquet
Apr, страхотно продължение на лилавата тема!  bouquet
Danchika, при толкова много маси ми е трудно да направя избор, но за мен най-сполучливи са градинската с ретро-сервиза за кафе,масата с лалета в розово и червено, синята маса и 'морския полъх"  bouquet
Yagodka,  "романтика в розово" ме заплени, също така и малко по-нагоре колажа с розовите цветя и свещичката във вода-страхотно попадение.
  bouquet
И както вече се досещате- за десерт сладките бонбонени/розови маси на леля Ог-просто да ги "схрускаш".bouquet
Дано не съм пропуснала някой.

Ние за Гергьовден бяхме на село на импровизирана трапеза, чиито снимки за съжаление се получиха доста некачествени, така че ще ви ги спестя,но вчера се разходихме до една полянка, от която си набрах цветя и реших , че си заслужават тази синьо-жълта маса:

Хубава нова седмица от мен!

Ох, и пропуснах да ви благодаря за хубавите думи, които ми написахте!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт