Аранжиране на маса - тема 3

• 169 396
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
sun Здравейте newsm51
Митонела Радвам се, че някои от  масите ми са ти допаднали Flowers Bouquet Много красив градински букет си набрала и сервиза ти е чудесен Heart Eyes
Приятен ден ви желая   Kissing Heart Flowers Bouquet
 photo http://danchika.snimka.bg/hobby/praskovena-idiliya.591472

# 481
  • Попово
Здравейте, момичета!  Two Hearts Two Hearts
Как сте? Полека-лека се включваме една по една с новички аранжировки.
Данчика, ти си пак на миловидна маса. Много нежна и радост за малки и големи. Мъфините са ти също в тон. но какво има в малката чашка? Сякаш не е свещичка? Последната маса е също много веселка и слънчева. Напоследък се наблюдава много весел стил в масите, което е хубаво.
Митонела, великолепна маса. Чиниите ти внасят аристократизъм в интериора. Букета е свеж и много ми харесва как се съчетава със салфетките в чашките. За чиниите обаче ти завидях - много са красиви. То май и приборите ти са от някой замък излезли, не се вижда много добре. Ако е така имаш много ценни вещи.

След толкова весели и свежи маси, аз подготвих нещо много сиво.
Маса "СРЕБРО"

Повечко снимки: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-quot-srebro-quot.591521
За сега толкова. Желая на всички приятна и спокойна вечер.  newsm51

# 482
Честит ден на Европа!

# 483
Здравейте, момичета! Дано да не пропусна някой, че докато ме е нямало сте напълнили темата с маси, коя от коя по-интересни! Данчика чак на Европата е посветила маса! Simple Smile Изобретателна, както винаги! Леля Ог, Ягодка, Кристи, розовите ви маси са толкова красиви и нежни, заразихте ме! Тъкмо мислех да хвана синята вълна, която е заляла темата, и вие ме грабнахте за розовата идея! Grinning Много нежно жълто има и в масите на Боряна, Митонела и Ягодка (много хубаво си го съчетала с розовото!). И морската ти маса е много пленителна! Както и сребърната на Боряна!  Абе въобще... мноого съм изпуснала. Поздравления от мен, момичета! А Леля Ог откъде намери такова каре като салфетките и Ягодка - такова морско каре и също като нейните салфетки за мен ще остане загадка. Как го правите тоя номер, бе момичета?  Flutter
От мен една люлякова маса:

# 484
Здравейте мили момичета Hug

Не съм се включвала скоро, защото нямах какво да покажа, но.....Ви чета и следя постоянно  bouquet

Прекрасни маси...нямам възможност да Ви изброя поименно, че има много за коментиране.... Joy

Ще кажа само :  СТРАХОТНИ СТЕ  bouquet  bouquet  bouquet

Ето и една масичка от мен ...обърнете внимание на салфетките Joy ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ИДЕЯТА  bouquet Масичката трябваше да приготвя много на бързо и не е нещо кой знае какво, но ...ДАНО ДА ВИ ХАРЕСА Flutter
Нямах време да направя колаж и ги пускам така:

# 485
  • Попово
Здравейте, момичета!  Two Hearts Two Hearts
Поздравления за хубавите произведения на Данчика , Апр, и Hestiq.
По-късно ще се върна за повече коментари, а сега само едно следобедно кафенце ще ви покажа.

Повече: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/svetlina-v-mrachen-den.591737

Поздрави!  newsm51

# 486
Страхотни сте всичките!  Heart Eyes Минавам с една градинска маса... отново.  Grinning После пак ще се върна да покоментирам  bowuu:

# 487
sun
Здравейте, много красиви маси, поздравления за всички активни членове в темичката ни newsm51
АЗИАТСКА МАСА- кръсник на масата е Apr

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 17:37 от danchika

# 488
И така, да драсна някой ред...

Боряна, зелено-жълтата ти маса носи много настроение! Салфетката е много красиво сгъната  и привързана със зелената панделка. На зелената свещичка си намерила много подходящо място върху лъжичката, чиниите са много красиви. Харесва ми и съчетанието салфетка, свещичка, лаленце в една ваза.  Peace Сребърната маса е много стилна и официална, тук най-много ме впечатлиха стъклените подложки и  пръстените за салфетки! На последната най-много си харесах салфеткатa, обвита като фитилче около свещта, както и мъфинчетата, разбира се!
Митонела, страхотна е синьо-жълтата ти маса! Много е семпла, но същевременно много изпипана! Букетът е много красив и ти чудесно си съчетала и сгънала салфетките, браво!   bouquet
Апр, ти си на люлякова вълна!  Много красива е масата ти в това преливащо се лилаво! А салфетките ни с Леля Ог не са еднакви, просто са в едни и същи цветове.  Wink Hug
Хестия, чудесно е, че отново си тук! Много красива се е получила масата ти, но търпиш критика за снимките, хич не се вижда какво има в центъра, дай, моля те , ако имаш някоя снимка на купата и свещниците!  Hug
Данчика, четири маси имаш за коментар. Започвам по ред на номерата, за масите, които н ай- са ме впечатлили. Мечото - страхотна е! Много весела и детска! Харесвам съчетанието на цветовете, ягодките стоят много закачливо на чашата с шейка, а герберът има страхотен цвят! За мъфинчетата няма да коментирам, че смятам да ги отказвам... скоро.  Laughing Черната с червените свещници, много мв впечатли. Не знам какво точно да ти кажа, но много ми хареса! Да са ти честити новите придобивки и със здраве да си ги ползваш! На червено оранжевата, естествено нямаше как да пропусна как си обърнала и разменила свещниците два по два, чудесна идея! Харесва ми много и покривката! А на Европейската, много харесах покривката, но най-вече как си сгънала двуцветната салфетка като фарфале!  Grinning А розите са едни и същи и на трите  маси, където се поидвизават. Свещниците ги правих миналото лято от сламки за пиене, залепени около бурканче от бебешко пюре, ето тук може да ги видиш:
http://media.snimka.bg/6309/018873657.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/6314/018883448.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/6340/018936115.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8027/022310340.jpg?r=0

Нямам нова маса, ще ме извините... Grinning

# 489
Здравейте, аранжорки!
Hestiq , много празнична маса! Салфетките са ти се получила разкошно, а още повече ме радват любимите ми цветове! Grinning
borianayordanova , много стилно поднесено кафенце и мнооооого апетитно мъфинче! Simple Smile
yagodka , нещо съм се оплела в думи - имах предвид не че имате еднакви салфетки с Л.О., а че и на двете ви салфетките са абсолютно в тон с каретата на последните ви маси. Crazy Сега по- ли се разбира? Embarassed А новата ти маса е приказна. И ще го кажа простичко този път - много ме кафиш как всичко ти е в тон!!!!!!  Heart Eyes
danchika, мнооооого ми харесва новата ти маса!!!!! Честно да ти кажа тази ми стана любима от всички показани от теб досега! Нарекох я азиатска.  Simple Smile

# 490
  • Попово
Здравейте, момичета! Two Hearts Two Hearts
Искам отново да ви поздравя за великолепните аранжировки.
Започвам с Данчика и твоята "Азиатска маса". Направо съм възхитена от черния "тишлайфер" в средата на масата (ама как получи този мачкан ефект) и салфетките - семпли и красиви. Масата за Деня на Европа е също на място и на време. Както казах за сватбената маса на принца, ти трябва да работиш за  кетъринга на институциите. Умееш да оцениш по същество всеки повод и събитие. Похвално е всъщност, че тачиш празниците.
Ягодка,   такава свежа маса, истинска градина. Какво друго да кажа... И как толкова време запази тези рози просто ти се чудя, при мен всичко се скапва понякога за часове. А и свещите са в същите цветове като на салфетките. Как постигаш това и аз като Апр се чудя?
Hestiq, маса в лилаво и бордо (доколкото преценявам от снимката), такова съчетание не съм виждала до сега, но ми харесва и ще го използвам в най скоро време. чашите в средата в съчетание с купата са много, много красиви.
Апр, отново си в любимото ти лилаво. но този път съчетанието букет-салфетки е убийствен. Имам усещането, че направила салфетките от снимки на букета. цветята са полски нали? За съжаление много са нетрайни, но ти някак успяваш да подготвиш масата преди да са клюмнали. Браво за което.
От мен "Обедна маса в розово". Днес бяхме само двете с дъщеря ми и си подготвихме тази маса и храна, която само двете харесваме (таткото не я одобрява). Благодаря на Нина (Леля Ог) за прекрасните обяснения как да сгъна салфетките така. Мисля, че ми се получиха добре.

Повече снимки ето тук: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-quot-obyad-v-rozovo-quot.591997
Желая ви приятна вечер с много усмивки. newsm51

# 491
Здравейте момичета,
аз от Понеделник съм пак сама и нещо нямам настроение Laughing
Днес бях на пазар и си купих диня и патладжани и им се радвам  Grinning за първи път тази година ядох и от двете. И понеже в нас се яде само унгарска храна използвам докато съм сама и си правя квото ми е кеф, вдъхновена от Маце и тараторче си спретнах  Joy
Направи ми впечатление, че повечето момичета в темата обичаме Мъфини, най вкусните мъфини в цяла Европа са в Германия, убедила съм се, аз съм обиколила много страни, е няма такива като техните в Bäckerei-те
Боре тука се празнуват празниците, има концерти за различните поводи и е весело и аз така се въудушевявам.
 Тези жълти лалета ме изумяват още са живи, много им се радвам, много са чаровни, мойте по бързо загиват, твоите са герои. Квадратната свещ на масата много ми допада, това в подносчето където е мъфина, какаови пръчици ли са, много приятно ухаят.
Масата в Сребро е много офицялна, да не би някой да е празнувал нещо? Виличкаат е "облечена" в стилна сива рокля и коланче- прекарсно. Предполага и подложките под чашите са нови и те са  чудесни.Последната маса ми е любима с този сервиз. Салфетките са сгънати страхотно и си пасват жестоко с цветенцата на посудата. Също и новият букет е неутразим. Браво Heart Eyes  Flowers Bouquet
Hestiq както Ягодка каза свещника неможем да видим, леко се показва загадъчно и ме учудва. Много ми харесват цветовете по масата и пълните чинни  Heart Eyes Надявам се по често да ни правиш компания Flowers Bouquet
Apr къде  са ти чиниите Heart Eyes Simple Smile Hug
 Влюбих се в лилавото букетче, какви са цветята, много е сладко.  Ех тези лилави тоновеее  Heart Eyes само лилаво ти е в главата  Two Hearts Flowers Bouquet
Аз ако погледнеш по горе, на черната маса добавих името, дадено от теб и написах, че си  кръсница Laughing
Ягодка еее това със сламките е жестоко, то да взема и аз да се пробвам  Two Hearts много ми хареса, мноого!
Градинската маса е отново, много свежа интересна и различна Heart Eyes ти ме подозираш, че произвеждам салфетки  и аз те заподозрях в същото начинание Laughing Grinning
Днес ти прощаваме, че няма маса, но утре няма прошка ще чакаме.  Heart Flowers Bouquet
Другите момичета ги очаквам Ккристи, Тупарова, Меридит, Дина, Мираварна, леля Ог, Ивира и всички останали  newsm51
Масите ми се казват: Динена самота и Патладжанена самота hahaha Joy Патладжанената ви я показвам само, заради вкусните патладжани, там няма декорация, ми то за сам човек... какво да аранжирам.... newsm78
 3-я кулаж е в кооперацията,по цял ден си играя с тез маниките деца и с мамите си правим компаня. Има едно  дрвче с белите цветове и се каня тия дни... да го ущетя с едно малко клонче Grinning
И не на последно място искам да ви благодаря за комплиментите на Ягодка, borianayordanova, Апр   Kissing Heart

photo http://danchika.snimka.bg/other/dinena-samotna-masa.592024.23421811

photo http://danchika.snimka.bg/hobby/patladjani.592034

photo https://cdn.bg-mamma.com/HsNQ/f44c1b58.jpg

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 21:06 от danchika

# 492
Няма чинии бе, Дани!!!!  Grinning Като нямам лилави или жълти чинии, това е положението! Всичко по масата трябва да е само лилаво или жълто. Пък и нали ти казах, че така си ядем. Wink Май ще трябва да ти пращам покривка, че нали съм кръстница - да ти облека масата. Grinning Двете ти Летни маси са разкошни - така ги нарекох, защото менюто ти е много лятно и цветовете са много свежи. Simple Smile На въпроса ти за цветята - в букетчето са диви теменужки, а на салфетките - спешъл цветенца, направени специално за мен и моите салфетки.  Wink  Flutter
Боре, много нежна маса! Салфетките са ти се получили чудно, а сервизът ти е много хубав, романтичен и нежен!!!

Розова маса:

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 12:30 от Apr

# 493
  • Попово
Здравейте, момичета! Two Hearts Two Hearts
Липсвате напоследък от темата. Може би лошото време ви лишава от настроение за правене на аранжировки.
Данчика,  ти поне не губиш ентусиазма въпреки, че си самичка. Освен, че си направила красиви маси, много харесах и менюто ти. Люби ми са ми и таратора и динята. Имам резерви към вкуса им точно в този период на годината, но пък е лека и здравословна храна. Виж патладжана не го тача много, въпреки че приготвям 2-3 пъти през лятото, когато вече имам собствено производство. Салфетките са ти много красиви или са кърпи за хранене? Струва ми се, че и свещника ти е нов. Браво отново си се справила перфектно с аранжировката.  smile3501 newsm10

Аз пък да ви покажа снощната ни маса. "Синьо-бяла"

Още снимки: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/sin-o-byala-masa.592157

Желая на всички приятен и по-топличък ден. newsm51

# 494
Ох момичета...аз докато успея да вляза и да разгледам...Вие отново сте направили страхотни маси  bouquet  bouquet  bouquet

Нямам време да Ви изброя поименно и да коментирам всяка по отделно, но искам да кажа, че всички парите масите си с много любов и за това стават приказно красиви и ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ ВИ

И на мен тези цветове са ми любими и за това масата е отново в лила и циклама, но ще се постарая скоро да експериментирам и в други такива ОБЕЩАЛА СЪМ НА ЛЕЛА ОГ ДА НАПРАВЯ МАСА В ОРАНЖЕВО

Момичета, нямам други снимки и няма как да покажа свещниците по-отблизо...,че Ви разказах, колко на бързо се наложи да приготвя масата Joy

Обещавам, че ще ги включа в следващата маса и ще ги снимам от близо Peace...само малко с времето съм ограничена на този етап, но ОБЕЩАВАМ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт