Аранжиране на маса - тема 3

• 169 402
  • 713
  •   1
Отговори
# 495
  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face Здравейте прекрасни момичета, тук времето е невероятно  24 градуса след малко заминавам на шезлонга и sun
Апр разкриии ми името хихих Heart Eyes а такива хубави са ти тези белите чинии пък не ги позлваш много често  Wink
Много са ми симпатични #Crazy.  Има нова ера при масите ти вече са в по различен стил, покривката не съм я виждала до сега Laughing Лалетата.... къде ги намери!? такива прекрасни цветове ауууу ЖЕСТОКИ Peace  Розето как беше Laughingотвори ми се глътка newsm76
спомена за патладжаните... днеска тиквички и от утре край пак Унгарщини ще се ядът.
ааа МОМИЧЕТА незнам на кой съпруга му не е българин и затова така питам, вашите мъже харесват ли БГ кухнята, моя почти нищо не обича от българските храни и не че аз немога да готвя (не че не е вярно) но той е живял без мен 2 г в България и каза че не му допада Joy е не се сърдя, всеки си има вкус.
Боре не са кърпи, салфетки са. А аз попринцип не съм била фенка никога на патладжана, но вчера незнам какво ми прещрака и вече съм им фенка  Heart Eyes даже го заобичах. Да свещника ми е нов, аз имам няколко нови Peace
Като гледам ти имаш много кърпи за хранене и все в много хубави нюанси, тези сините са супер, ще ми се вързват много с чиниите които имат такива раета  Grinning
Всичко е в тон по масата, тез салатки там  newsm22 много апетитни newsm76
Hestiq радвам се много за  включването, нямам търпение да видя следващото оранжево произведение newsm76
Ягодка- ти си на ход с маса newsm76 да знаеш днеска те чакам и то как Hug с отворени обятия
Кристи ти беше толкова активен члез, защо така се изгуби?  bouquet
Мираварна доколкото си спомням беше споменала, че заминавате на някъде по празниците, ама те отдавна свършиха.... newsm12  bouquet
Маце не се назландисвай ами вземи ни навсти малко, снощи докато си правех таратореца за тебе се сетих  bouquet Heart Eyes
леля ОГ и ти стана седмица не си ни идвала "на гости"   bouquet
Митонела с огромно удоволствие очаквам да ти видя кристалите Heart Eyes  bouquet
мама1+2    bouquet  Two Hearts Дина  Two Hearts    bouquet  Ивира Two Hearts    bouquet Меридит  Two Hearts     bouquet  мисля си за вас
Както знаеете масите ми са самотни, понеже съм сама  Grinning
Едната е закуската, другата обяда ми- съвсем семпли, нищо особенно,но да се запиша и аз днес Heart Eyes

photo https://cdn.bg-mamma.com/HsNQ/73f10c64.jpg

photo http://danchika.snimka.bg/hobby/pink.592117

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 17:18 от danchika

# 496
Ауу, какви са ви готини всичките маси!  Кефите ме отвсякъде!  Heart Eyes bouquet  bouquet  bouquet

Апр, масата с лалетата е невероятна! Самите лалета са много, много красиви, но покривчицата, салфетката с дантелки, бутилката - всичко си пасва страхотно!  Heart Eyes Другата също не отстъпва по красота, харесвам съчетанието на лилаво и оранжево, и от къде ги вадиш тези тикви по туй време!? Харесва ми оранжевата лентичка, цветенцата са като излезли от салфетките!   bouquet
Боряна, много красиво си сгънала салфетките на розово-винената маса, чиниите са много красиви с тези нежни розички по тях, най-много си харесах исеята за ширитчето около вазичката - как хуваво стои и й придава цвят! Калинките са много сладурски! Синята също много ми хареса и не знам защо , но ми прилича на битова, дали заради раираните салфетки, или разменените купички, или пък заради салатката в тях - не знам, но много ми хареса!  bouquet
Данчика, почти позна за салфетките!  Laughing Не ги произвеждам, ами улучих страхотна разпродажба, направо не можах да повярвам! Много ме развеселиха патладжанената и динената маса! Динената особено, защото е в много свежи цветове. Тук си подбрала много подходяща салфетка, много красиво си я сгънала, а туй парченце диня е многообещаващо свежо и вкусно! Кроасанената - толкова простичка маса, а така ми се иска да си пийна от кафенцето и да си хапна от кроасанчето! Последната направо грее в тези страхотни цветове, салфетките и цветенцето са много красиви и пак си сложила тези красиви свещници!  bouquet
Хестия, ще те държим отговорна за обещанията, да знаеш!  Hug  bouquet
Леля Ог, хайде, снима ли онази маса най-накрая? Heart Eyes
Ивира, отпуската май трябва вече да е свършила...  Laughing Hug

Нямам маса за сега, минавам само с коментари. Не мога да аранжирам, снимам, правя колаж и пиша коментар в един ден се оказа, просто времето не стига, но вече съм я подготвила, само трябва да наредя приборите, така че маса - в следващия пост.  Grinning

# 497
  • Плевен
Привет аранжорки! Hug
Пак сте напълнили темата с много и красиви маси.Поздравления за всички!!!  bouquet
Днес ще бъда кратка, извинете ме.Една гръцка маса, на която отдавна и се каня, макар че я спретнах доста набързо, но с мисълта за чудесната чуждоземска серия на Апр отпреди време (време ти е да я обновиш). Peace
Danchika, кристалите ще ги оставя за края на седмицата  Wink, че имам отново повод за празнуване,
а на Боряна да отговоря, че сервиза ми е наследство от баба (тя навремето работеше в магазин за домашни потреби) , май ще трябва да направя една серия "От бюфета на баба" Simple Smile.Приборите си ги довлякох сама от един студентски стаж в Съветския съюз
(доста тежаха) преди повече от 20 год.Те и повечето ми други сервизи са от това време, ама....

Хубава вечер от мен!

# 498
newsm68 Здравейте
Митонела.... пленена съм от Гръцката маса, аз и Гърция обичам Heart Eyes  покривката ти е великолепна, предполагам от там си си я донесла, различна маса ни показа и тези "плуващи" кораби smile3549
 В средата това какво е, на монети ми прилича?   bouquet аз ще съм много щастлива да видя и произведения  "От бюфета на баба" понеже аз нямам подобна посуда, а ми харесват старинни неща.
Мен ме е срам да си показвам самотните маси Rolling Eyes но нямам какво друго.

# 499
Митонела, прекрасна ти е покривката!!! Масата като цяло се е получила много красива и нежна!   bouquet
Данчика, красиво си наредила пеперудките и камъчетата около свещичките, получил се е чудесен свещник, салфетката също си сгънала много красиво!   bouquet

Ето и моята маса от вчера, само дето листенцата от розите малко поувяхнаха, докато снимам, ама какво да се прави!  Rolling Eyes:

# 500
Здравейте момичета!

Аз по късно ще се отчета с една маса.

Ягодка, свещничетата, които си направила са много интересни.Градинската ти маса е толкова нежна с тези цветове на розите,
салфетките и свещичките.И поувяхнали пак си намерила чудесно приложение
на листенцата, масата е много хубава, харесва ми начина, по който си сложила салфетките виличкине и чашките!
Борянче, жълтата ти маса с лаленцата наистина внася светлина в мрачния ден и създава настроение!В масата сребро всичко е много изтънчено
и точно на мястото си,а обедната маса в розово впечатлява с перфектно сгънатите
салфетки и нежните розички на сервиза ти!Синьо-бялата маса също е много хубава.
Останах с впечатлението, че си поръчваш салфетките от интернет, ако е така
моляте сподели от къде по-точно, че аз не мога да излизам от вкъщи,
а вие вече ме депресирате с вашето разнообразие!
Митонела, синьо-жълтата ти маса е просто прекрасна
с този букети, салфетките ти са в точните цветове и сгънати много хубаво,
 чашите и чиниите просто ме оставят без коментар!А гръцката е наистина много интересна и различна!
Apr, розовата ти маса ми стана любима, много е красива!
Като започнеш от покривката, минеш през салфетките и невероятните лалета и
стигнеш до виното всичко е перфектно!
Данчика, последната ти маса може и да е самотна,
но е много уютна.На масата с динята много ми хареса салфетката и
аранжировката с динената кора.Много ме впечатли и азиатската ти маса,
всичко е много добре подбрано и подредено.
Hestiq,след дълго отсъствие се отчиташ и то подобаващо,
много ти е хубава масата.Салфетките са чудесни и цветово се е получило много добре!

Чао за сега и приятен ден!

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 17:36 от kKristi

# 501
Ето я и масата

# 502
Здравейте на  smile3558 13-ти
Както Ккристи попита, някой знае ли Интернет сайт за салфетки да си поръчаме?
Вече си имам компания и съм много щастлива Heart Eyes
Ягодка  Кристи написа: харесва ми начина, по който си сложила салфетките виличкине и чашките!
и аз съм впечатлена от това.   bouquet
Салфетките са чудни, тука няма промоции 3 евро пакета Sad сърцето ме боли като ги плащам за 20бройки.
Изчезвам  да уча, че имам изпит скоро.
точно си поствам коментара и Криси   bouquet публикува, масата е много хубава утре ще я изкоментирам.... че сега No time
Хубав Уикенд на всички!

# 503
Момичета, благодаря Ви за хубавите думи Hug Hug Hug

НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ОБЕЩАНИЕТО

# 504
  • Toronto
Мили момичета, скъпи колежки аранжьорки, смирено моля за извинение, че липсва от хоризонта напоследък, ама какво да се прави, няма време. И сега минавам само като светкавица да метна 2-3 снимки и утре ще се върна да разгледам всичко подробно и да коментирам! Ама от това, което видях набързо... ум да ти зайде. Ето моята скромна, бърза маса с магнолия:

Повече снимки тук:
http://tuparowa.snimka.bg/daily/nejno-proletna-masa.592480.23448813

# 505
  • Попово
Здравейте, момичета! Two Hearts Two Hearts
Какви красоти само. Как да не стоиш само тук, когато имаш време. С кого да започна като всички сте великолепни, затова от пред на зад:
Тупарова, отново ме караш да завиждам, този път на сервиза. Великолепен е. Обърнах света за подобен, кого ли не питах, къде ли не търсих, но  няма. Нищо, ще се радвам на твоя. Много приятна маса си създала, с удоволствие бих вечеряла на нея.
Данчика, тази сиво-синя маса ми напомня стомана (не знам защо. Свещите ти са в много специфично синьо, а салфетките... те са попадение в десетката. Харесвам и другите ти маси, синята (самотна) много ми хвана окото, но розовата ми е любима, заради свещниците предполагам.(знаеш, че са ми слабост тези свещници).
Кристи, много свежест при теб - люляк и лалета. Тези лалета от салфетките (този сорт имам предвид, къдравите), ако са в градина са невероятни. Свекърва ми не дава да се бере от тези по-изчанчените сортове и затова ще пропусна да направя маса с тях. Но ще взема да си потърся салфетки като твоите, Кристи. Ще добавя, че не сте ме разбра ли, НЕ поръчвам салфетки, а кошничките за мъфини по Интернет. Търсих и салфетки, но не открих нещо, което да ме съблазни да поръчам. Ще обикалям по магазините.
Митонела, както вече и други споменаха "Гръцката маса" е уникална идея. Предполагам всички аксесоари са ти от там. Много интересни са , а шала ,е той предизвиква възхищение. Очакваме и други подобни.
Апр, много ти е нежна розовата маса и цветята ,и салфетките, и винцето. Ще използвам идеята, че отдавна ми се ще да си направя розова маса. Ама ще бъде без винце, че...друг път ще кажа.
Ягодка, цветна градина на масата. Усеща се уханието чак, като магнолиите на Тупарова. Ама как ги съчетаваш тези неща - салфетки и свещи като комплект. За кой ли път се чудя на този синхрон.
Така, от мен обедната маса. тази седмица нямах много време, но днес намерих за обяда, а довечера и гости ще имам и ще трябва да измисля нещо.
А ето Маса "Гербер":

Повечко снимки: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-quot-gerber-quot.592547

Беше ми приятно. За сега ЧАО   newsm51

# 506
  • Toronto
Ох, ох, ох, откъде да започна?! Красоти, красоти!
borianayordanova, хич няма за какво да ми завиждаш, аз имам за съжаление само този сервиз за гости, вярно че е порцелан и е хубав, ама вече ми е втръснал. Искам да си купя нещо друго, уви, няма къде да ги сложа, пък и на моя мъж вече му се изправя къдравата коса като чуе за чинии, покривки, салфетки и т.н. Laughing
Червено-черната ти маса е много драматична и официална! Аз пък ти завиждам за червената покривка! Синьо-бялата също е много хубава! Имам такива салфетки, свекърва ми ми ги изпрати от България. И винаги имаш свежи цветенца! На мен това ми е голям проблем, няма наоколо цветарски магазин, само по супермаркетите едни огромни и скъпи букети Sad Обедната маса в розово - страхотни салфетки пак и браво за ентусиазма да аранжираш маса само за вас двете. Маса Сребро е много стилна и впечатляваща. За градинката определено много ти завиждам. "Светлина в мрачен ден" е супеееер! Салфетките са чудесни и лалето, нямам думи. Орхидеената е идейна, изобщо ставаш все по-добра с всяка нова маса!
danchika, ти си неизчерпаем извор на идеи! Hug Сиво-синята маса, синята с трите свещички, розовата с бегонията и сладките свещничета, динено-патладжанената, азиатската, европейската, ягодовата, синята с камъчетата, синьо-жълтата с веселата вазичка, всички са страхотни! smile3501 На 6-ти май си публикувала една маса със страхотно цвете по средата, розово, отдалече ми прилича на кичесто мушкато, ама не съм сигурна, какво е? Очите ми останаха, да знаеш! Зелената с агънцата, другата зелена с момините сълзи, синята морска... Heart Eyes Браво!  bouquet
kKristi, какви люляци, какво чудо! Чак ми замириса! Hug И кафе ми се допи! С розовите салфетки е станала много нежна. С червеното каре и червено-белите чинии и чаши е много стилна, хубав сервиз! thumbsup
yagodka, масата с розите и свещите в същия цвят е страхотно попадение, много стилно! Това истински розови листенца ли са покрай свещите? Ще ти крада идеята, да знаеш! Simple Smile Предишната с розовите рози също е страхотна, розите истински ли са? Салфетките са ... красота! Морската и тя е един път! Тези салфетки, сгънати във форма на раковина как ги правиш? Много морско и прохладно ми става, на англ. има една дума, дето точно съответства - breezy! Обаче българската маса с бяло-жълтите салфетки е трепач, тя ми е номер 1! Жълтата свещ в менчето, страхотно! Салфетките не мога да ги видя хубаво, ама изглеждат като нарциси. Предишните две също са ти много стилни, но тази, както споменах вече, ми е любимата, страхотно настроение носи! А, пропуснах тази с розовите рози-салфетки в чашите, много ми харесва идеята. Дали може да споделиш как си ги сътворила или поне по-близък план да дадеш?
Mitonela, древногръцката маса изглежда много стилна, интересно ми е какво беше менюто? Дано да си имала и древногръцки бог, седнал на масата срещу теб! Hug Синьо-жълтата е много свежарска. Чиниите със златни орнаменти са страхотни! И... просто предложение, моля Praynig не го приемай като критика - може би на този сервиз ще отива по-тежкарски букет, с рози, лилиуми, орхидеии и т.н. тогава направо ще кърти мивки, дето се казва  Laughing Но и така е добре.
Apr, лалета са страхотни, не съм виждала по-красиви напоследък! Завиждам, завиждам! Масата е много нежно-розова! Лилавата с теменужките също. И люляковата! Авокадено-моминосълзената е радост за очите, пък се вижда, че не само маси можеш да аранжираш, ами и красиви салати да редиш, да му потекат лигите на човек! Великденските с лилавата трева и розов воал също са много идейни! Браво, браво!  bouquet
Hestiq - страхотна лилава маса, гоститети са останали смаяни сигурно? Салфетките са много ефектни, радвам се, че ви е харесала моята идея.
Леля Ог, никакви изненади, убийствена маса както винаги! smile3501 Толкова нежна и стилна!
matze ме разби с този таратор направо! Колкото и да не го обичам, то ми се прияде, страхотно изглежда поднесен по този начин! И градинската ти маса, макар и семпла, е много стилна!
Ivira, овалната маса е трепач! Салфетките точно в тон с люляка, осветлението страхотно... Ох, само повтарям едно и също - страхотно, чудесно и т.н. ама какво да правя като е самата истина! Купичките за какво ги ползвате? Сервирате ли супа на гостите си? Аз нещо избягвам май newsm78
Дано да не съм пропуснала никого, но ако е така, предварително моля за извинение, не е умишлено, а всичко, което видях е... страхооооотно! Laughing Hug

# 507
Heart Eyes Здравейте
Много се радвам, че Тупарова е сред нас, след дългата пауза, направи чудесен триумф Heart Eyes Отново нов модел сгъване на слафетки,ако може ни разкрии тайната, че много са сладки  Hug Поздравления за красивата покривка, очите ми се радват, като я гледам     bouquet
Благодаря ти за оценката на аранжировките ми  Peace
p.s. Букета ти е много нежен, ааа пита ме за цикламенто цвете, това е клонче от дръвче, не е цвете а изглежда че е,... разкарвах се край нас и го намерих Grinning
Ккристи извини, ме че вчера те пропуснах, но днес съм на линия и помня обещаното. Масата ти е много уютна, много интересно съчетание между салфетки и букетче, харесва ми лилавото лаленце на салфетката как хубаво си ходи с лилавия букет. Heart Eyes Надявам се да не ни забравяш и по често да ни навестяваш    bouquet
Боре любимото ти червено отново присъства на новата ти маса, прекрасни гербери, прекрасно съчетание на салфетки прибори и свещник, черното и червеното са  много симпатични в компания. Чиниите ти са Номер 1 от цялата работа, завиждам за тях Heart Eyes   bouquet
Аз имам 2 сервиза на кръст, но като Тупарова нямам място за нов, пък и женското око насита няма, аз и още един 2 да си купя пак ще искам, така че... #Crazy
Пряко предавам от Уикенд хауса
 photo http://danchika.snimka.bg/hobby/garden-magic.592658

Лека вечер  smile3524

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 23:25 от danchika

# 508
Здравейте момичета!
От доста време не съм се появявала в темата,а видях че Даничика се чуди къде съм Simple Smile Добре съм,всичко при мен е перфектно.Наистина пътувам по света и у нас Simple Smileхехехе ама не се оплаквам,даже съм страшно щастлива,че имам такава възможност. Маси не съм творила,но пък виждам че вие сте в творческо настоение. Прекрасни маси видях и бих искала да поздрава Даничика, Ягодка, Боряна, Тупарова, Кристи, Хестия, Митонела за прекрасните маси от последните две страници. На Боряна червеното направо ме грабна...а в конбинация с черно е страшно стилно. На Тупарова,магнолията е страхотна! Много ми е любимо това растение.На Кристи, люлекът е страхотен,както и салфетките с лалета са много нежни,живописни и свежи.На Ягодка, салфетките и в комбинацията със свщите много ми харесаха. Митонела, много е креативна масата ти с покривката с египетските мотиви.Браво! Данчика, градинската ти маса е страшно романтична! Много ми хареса и направо ми се прииска да ти дойда на гости. Сивото ти каре от една от масите също ме впечатли,в мой стил е Simple Smile Самотната ти закуска с този вкусен кроасан и това ароматно кафе...мммммм,при теб се вижда че всяка маса е направена с много желание,вкус и мисъл!
Надявам се останалите момичета,които не съм коментирала толкова подробно да не ми се разсърдят...Хубава неделя и успешна седмициа на всички ви!

# 509
Добро утро Grinning

Тупарова, след отсъствие се появяваш с много стилна маса, както са отбелязали и другите момичета сервиза ти е прекрасен и покривката също!
Боряна, еееееех това червено, много е хубава червената масата в съчетание с черно!
Данчика, градинската ти маса е много нежна и приятна, някоя сватбена агенция би могла съвсем успешно да ти открадне идеята за аранжировка на открито!

От мен неделна закуска:

Общи условия

Активация на акаунт