Аранжиране на маса - тема 3

• 169 399
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
  food010  Здравейте food010
Оо Ккриси пак си тук, за което съм  много Хепи  newsm74
Имам един въпрос, как го правиш това кафе с такъв хубав плътен каймак, машина или? преди малко си изпих моето но като го гледам твоето kaffeetrmker_2   bouquet
Оплакваш се ти, че нямаш салфетки, но така като гледам си имаш и то колко свежи Heart Eyes
Ако ен се лъжа Митонела беше споменала, че към края на седмицата ще има повод за маса, с нетърпение я очаквам  bouquet
Мираварна  Heart Eyes изпокъхърих се къде забегна, радвам се че си прекарала страхотно, с нетърпение очаквам ново включване   bouquet
Ягодке от вчера се спотайваш нещо ми се струва Laughing Heart Eyes
леля Ог чакам аз маса с някой вълнуващ сладкиш  newsm22 Heart Eyes
Маце къде забегна и ти?
Ивира, Мама1+2, Дина, Меридит- вас всеки път ви мъмря напишете по някой ред да не ви мислим   bouquet Heart Eyes
Тук днес времето е много мрачно и хладно Wear Umbrella май ще завали.
Хайде вие сте наход Two Hearts
 smile3509  http://danchika.snimka.bg/hobby/coffee-in-rhe-garden.592744
Ето го и моето кафе:

# 511
  • DE
Само да вдигна ръка че съм тук. Не съм разглеждала последните страници, но Ще направя поправителен Blush.
Ще се включа по- късно като завали дългоочаквания дъжд и на вън не може да се ровичка из градината Embarassed
Данчика, страхотни чаши пак си показала. То май при тез "маджари" големи съкровиЩа има, ААА?

# 512
  • Попово
Здравейте, момичета!  Two Hearts Two Hearts
Аз все гледам и гледам и много се радвам, че всеки път като вляза има по някоя нова маса. Имаме настроение за аранжировки въпреки, както разбирам, лошото време в някой райони на Земята. В Североизточна България (т.е. при мен) днес е супер, но май нямало да се задържи за дълго.
Въпреки това, Данчика,  си спретнала две невероятни градински маси. Особено синята е върхът, колкото пъти вляза толкова пъти се спирам на нея. Направих си труда да ти преброя сервизите (ти каза, че имаш само два броя)-само на последните няколко страници от темата преброих четири. Ще проверя и Тупарова за бройката, че нещо ме съмнява и тя да има само два сервиза.
Кристи, възхитителни са ти сутрешните маси с кафето. И аз се опитах да направя някоя, но нещо не останах доволна от себе си. Но ти продължавай, че и аз де се уча.
Присъединявам се 100% към питанията и търсенията на Данчика към всички момичета, които напоследък редичко се появяват тук.

От мен снощната маса за гости. Искам да се извиня за некачествените снимки, на които не може много да се разбере кое какъв цвят е, но аз се постарах всичко да си е в тон и се получи това:

Тук има повече: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-quot-rozova-sineva-quot.592708
Имам още една маса, но нея по-късно, че сега ще изляза навън на припек  Joy Joy
Поздрави от мен.  newsm51

# 513
Боре, аз наистина имам 2 сервиза, и 2 чинии еднакви в апартамента, забележи масите ми които се аранжират в нас не на вилата    Hands Thumbsup на вилата също има 3 сервиза и тва е Rolling Eyes

# 514
  • DE
Пак аз Joy
Здравейте !
Така и не заваля но пък реших поне да си кача снимките че после не знам дали Ще ми стигне времето Embarassed
Много бавно се качват снимките в "Снимка Бг". От месец имам тоzи проблем. Бихте ли споделили как е при вас !

# 515
  • DE
И един малко несполучлив опит с лоша снимка от преди десетина дни.
ОЩе не съм разгледала затова "беz коментар" за сега
Боряна, мила, харесва ми но по късно...някъде по ноЩите Mr. Green

На момата разкъсаното сърце и сълзите и... hahaha

# 516
smile3529 имам толкова много да уча и нищо не ми влиза в главата  newsm78
Маце като те видях неможах да не цъфна до тебе  202uu  Laughing
теб те няма, няма и хоп на лице за малко и после пак зачезваш Laughing
Синичкото цвете на първата маса ме грабна, чашите и те Heart Eyes и като цяло как си пръснала нещата небрежно  bouquet Червената маса май е любвна, романтична исках да кажа txtloves Heart Eyes  loveuuu
тука Момините сълзи прецъфтяха вече, но аз имам букет от Божур утре ще жи го покажа Peace
 photo http://danchika.snimka.bg/hobby/pinky-winky.592798

# 517
  • DE
Данчика, какво учиш? Претполагам че ходиш на езиково училиЩе.
Добре де, хайде да ти успокоя малко нервите
Селска маса  и много чесън и златни картофки и унгарски салам Heart Eyes

# 518
Маце,студентка съм в София, уча безжични комуникации, разбирай телекоми, джиесем мрежа, но живея в Будапеща понеже ми остана само държавния изпит, но нищо немога да запомня незнам защо така... понеже миналата година  не се явих на държавен изпит и 1 година си веех парцалите в чужбина сега съм забравила всичко Shocked
Най обичам селска храна,ама само при баба има и нямам търпение другата седмица да и ида нагости Heart Eyes Твойта маса не е хич селска даже много на положение ми се вижда Two Hearts
Унгарските салами са много вкусни, аз много месо необичам да не кажа че хич не ям, но салам чат-пат си хапвам, всеки ден таратор,картофи, тиквички да ям няма да ми омръзне, ама "мъжо" ми без месо не сяда на масата Rolling Eyes
Пържените ти картофи ми изглеждатмного сочни и апетитни и таратореца и той, одеве ядах и пак ще си направя. Маце, чиниите и купичките ти са много шаренки и симпатични, свежи и внасящи настроение Heart Eyes Hug  bouquet

# 519
  • Плевен
Привет, момичета!
Само да ви пусна няколко снимки , а утре ще ви разглеждам на спокойствие. Днес имахме годишнина от сватбата, така че първо да почерпя по едно тирамису:

На обяд бяхме на село и макар без аранжировка ще ви пусна една маса на открито:

И тъй като в къщи бяхме само за десерта и шампанското, първоначалната ми идея за маса претъпя коренна промяна и в крайна сметка използвах само цветето, което ми подариха.

Хубава нова седмица от мен!

# 520
  • Toronto
Mitonela, прекрасна маса! Честита ви годишнина!  bouquet Тирамисуто не ти ли се разпада като вземеш да го режеш? Може би зависи от сиренето, аз направих два опита, но маскарпонето е много меко.
Какво съвпадение, и ние имаме днес годишнина. Още не съм подреждала масата за вечеря, само следобедно шампанско с тортичка:

Останалите снимки тук:
http://tuparowa.snimka.bg/wedding/godishnina-ot-svatbata.592955.all

# 521
tuparowa, Mitonela, честити годишнини, момичета!  bouquet Да сте щастливи и влюбени винаги все така!!! И масите, и тортите ви са прелестни! Hug
Всички останали маси и на другите момичета са много красиви - виждам, че много съм изпуснала. Аз маси напоследък не съм правила, но след малко ще ви пусна нещо, за да компенсирам. Simple Smile

# 522
  • Попово
Здравейте, момичета!  Two Hearts Two Hearts
tuparowa, Mitonela, честита ви годишнина и от мен. Дълги години да сте заедно с половинките си, да се обичате и уважавате. Животът ви да е бурен от емоции като шампанското, което пийвате за случая.
Масите са великолепни макар и спонтанни , за сладкишите няма да говоря, че съм на гладна диета. Много се радвам, че все повече градински маси се появяват. Браво, момичета. На всички. smile3501 smile3501

От мен една неделна маса. Скромна, но с удоволствие хапнахме с детето.

Повече: http://borianayordanova.snimka.bg/hobby/masa-quot-buket-quot.592868
Поздрави на всички и най-добри пожелания.  newsm51

# 523
  Здравейте   Nature Partly Sunny
Митонела Тортата  party023  е  newsm74
Честита Годишнина! Нека дните ви минават обсипани с цветя и зов! И нека вечно във вас живеят надежда вяра и любов  1dating txtloves cheers
Масата на селото е толкова свежа и слънчева, розовите подложки са толкова нежни, а лука в средата на масата очарователен  coolcool
Букета който си получила Two Hearts е много красив, а аранжировката празнична. Много ми харесват празничните ти чаши със златистия кант.
Тупарова Честита годишнина!
Пожелавам ви txtloves Two Hearts 1dating да сте преди всичко живи и здрави, да откриете истинското щастие заедно, да може винаги да разчитате един на друг, да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги
Празничната маса е великолепна, капочиното и тортата  Heart Eyes жестоки! Наздраве newsm24
Боре Пак нов букет имаш, какви са цветята, ен карамфилите ами другите, много ми допаднаха,толкова са чаровни Heart Eyes  bouquet
Новата ми маса има и нов букет, много си го харесвам от "проектосвекъра" ми е. Получи ми се червена масата, случайно стана, заради красивия Божур
 photo http://danchika.snimka.bg/hobby/masa-bojuri.593097

# 524
Видях всичко, прочетох всичко! Минавам с три маси, коментари - следващия път.  Hug

Митонела, Тупарова, да сте живи и здрави, вие и съпрузите ви! Да се обичате, уважавате и много да се разбирате! Честити годишнини! Two Hearts Прекрасни торти, прекрасни маси!   bouquet
Ивира да не наднича, чакаме отчет!  Hug
Леля Ог също липсва, да се поправи бързо!  Heart Eyes

Съботната:

Неделната:

За довечера:

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 23:25 от yagodka

Общи условия

Активация на акаунт