"Системата минус 60" - тема №17

• 38 247
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Момичета благодаря ви Hug
Бобченка силна жена си ти, направо поклон от мен за силата и справянето сама в тази трудна ситуация. Пожелавам ти от сърце всичко лошо да остане в тази година и новата да донесе на всички ви само щастие и здраве Hug Hug Hug
Сиси искам да те питам за Арменските сладки-колко време се пекат? Съжалявам че питам тук-търсих те на скайпа но те няма. Пък пак ще ходя да ги правя че са много вкусни и почти свършиха. И аз май ще направя сладки неща за близките Thinking
ДХ3 честит имен ден на момчето ти-да е здрав и много щастлив Hug
Жаси много полезна информация-благодаря   bouquet
Беки миличка наистина така го мисля-че за празниците всичко ще е минало и все пак ще си имаме хубави празнични дни. Дай боже на всички да са такива. Много ми хареса написаното от теб. Много умно малко момче си имаш. А това с кофите сняг-благодаря за идеята. Така ще направя и аз. Тъкмо радост за дребните и мама ще почисти със сняг прахта от килима. Още сега ще го свършим това Hug Peace За рецептите-пускай ми, аз съм насреща Peace

# 76
Жани, още не съм стигнала до арменските сладки, в списъка ми са, но май няма да успя, защото реших, че ще подарявам и къщички, а те са по-пипкави.. маик е голям майстор, тя може да помогне, ако ги е правила.

Беки, просълзи ме разказът за сина ти.. прекрасно се справяш и ти! Hug

# 77
bob4enka, адски много ти съчувствам!  Sad
Как си ходила сама да раждаш, как сте се изписвали сами и сте се върнали вкъщи, умът ми не го побира как си се справила с новородено и с 3-годишно дете сама...  Shocked
И как сама отгледжаш сега бебе и невръстно дете...
А ние си мислим, че имаме проблеми!  Embarassed ooooh!
Пожелавам ти най-искрено Новата година да ви зарадва и много скоро да се съберете цялото семейство, а таткото да си види новороденото детенце!
Само кураж и сила!
 Hug Hug Hug

beki8 и на теб ти съчувствам, мила!  Hug

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 22:24 от Анонимен

# 78
беки и бобче -  чудесни жени ми звучите, че сте. пращам ви виртуална подкрепа и положителна енергия   Heart Eyes Hug

днес съм с плюс, но ще падне. много добре знам от какво е и от кое време е - от 8 вчера вечерта, когато наминахме през едно бързо гости и не се стърпях на едни прелестни панирани чушки с яйца и сирене. не бях яла от месеци - много от преди системата, така че изобщо не чувствам угризения. плюс има, но ще изчезне заедно с хубавите чушки, които кой знае кога пак ще видя  bowuu
за днес: закуска - голямо парче домашна баница. ама толкова голямо ще да е било, че още не съм гладна, а го ядох в 8 и малко  Peace обяд - ей сега ще забъркам един миш-маш - чушките мис тоят размразени вече 2ри ден - така и не можах тогава да ги сготвя. ей сега ще е; вечеря: пиле от вечерята на домашните - ще правя пиле с картофи. за мен пилето, а за тях - картофите  Mr. Green

жани - не съм правила тия; не ми звучаха вкусно - аз по заглавия си избирам сладкарските изтрещявания - ако името звучи вкусно - правя го, ако ми звучи неатрактивно - пропускам  Peace
сиси - направи' елхички, силно ти препоръчвам. къщите, ако не ги изрисуваш качествено, изглеждат омазани и криви. елхичките обаче стават красиви всякак. от добро ти го казвам. аз направих 20тина мини къщички за закачане на чаша - ами не ми харесват толкова, колкото елхичките. и още нещо - ако на прозорчетата сложиш натрошени захарни бонбони, после става прелест -в се едно има истински стъкла. само че, ако го правиш, не забравяй после да държиш къщите на студено, защото от топлото стъклата се разтапят  Peace

# 79
Жаси кураж и сила и на теб. Силна си и вярвам че добре ще се справиш с гледането на двамата сладури. Гушки и з теб Hug Аз си повтарям че е важно само да сме здрави и че останалото рано или късно се нарежда. Само здраве да има човек Peace
Маик сладките са много вкусни.... но май трябваше по-малко време да ги пека Blush Но пък те почти свършиха и днес ще е време за втори опит Mr. Green

# 80
Жани, честит имен ден, да си жива и здрава!  Hug

Аз днес рано-рано приключих с процедурите и кеф- сега цял ден си имам за лежане и джиткане из нета.  Laughing Laughing

Я малко отчет за днес - кантарът ме изкара 70,8 - майната му, вече няма да се меря, докато не му сменя поне батериите, или него самия.  Laughing
Закусих 2 панирани чушки и малко топено сирене
Обяд: купичка леща с 1 крисп, 2 с.л. ленено семе и една ябълка за десерт
Вечеря: засега съм решила да е постен фасул и кисело мляко

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 22:24 от Анонимен

# 81
Момичета досега ви четох и май почти няма някой който да не го спохождат депресивни мисли Tired ConfusedАз мойта диагноза си я знам-майчинство и седне вкъщи вече 3та година #Cussing out #2gunfireБобченка ,аз на твое място отдавна да бях сдала багажа и да се сдухам-просто шапка ти свалям,аз бих се побъркала, отдавна,моя като е в командировка 3-4 дена и сама с малкия полудявам за това време #Crazy ooooh!Всеки е с различен тип нервна систем и ти се справяш много добре,силен човек си!Много си ми симпатична и с двете малки деца-пак ти казвам шапка ти свалям!
Жасмин мерси са инфото,аз съм в леката категория Crazy ooooh!Нали казват всяко зло за добро,успех в новия живот!  bouquet
Аз съжалявам че не мога да ви споменавам още поименно,но както е описано в една от характеристиките за депр.-трудната концентрация важи с пълна сила при мен Crazy Crazy
Поздрави на всички които отделяте на всеки поименно  внимание на пишещите тук! Hug
Жанета честит празник и от мен  bouquet  bouquet

# 82
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, да ви кажа от всички страни чувам колко съм силна, как добре се справям и тн. Ама се уморих да го слушам това. Ами силна съм, няма къде да ходя, стискам зъби и се боря, щото двете ни дечица в момента само на мен разчитат. Да не ви говоря, че най- големия ми ужас е да не стане нещо с мен в къщи, ей така от среса да взема да пукна и кво става с децата двете сами в къщи. Ми може дни да минат докато някой ме намери. Ужас, направо изпадам в ужас. Писна ми да съм силна, искам да съм слаба да си плача, някой да ме успокоява и гушк аи да се грижи за мен. Жално ми е да гледам как Йована като види мъж и ходи да се закача. Липсва и баща и, постоянно го пита по скайп когаще се прибира или си стяга детското куфарче да ходи при него. Мъчно ми е и за него, че там се мъчи и неможе новороденото си дететнце да гушне. абееее, особено сега като гледам по празниците хората в празнично настроение, цели семейства на пазар за подаръци и ми става още по- гадно.
Естесвено, знам, че ще мине все някога тая черна серия и си казвам, че поне сме здрави, ама пак ми е кофти, ей на.

Днеска си проспах обяда и като гледам, ще има обядо- вечеря сега като прибера каката от градина. Чудя се какво ли  Thinking

# 83
bob4enka, спокойно, няма да се случи нищо лошо - недей да си мислиш такива черни неща!  Hug
Някоя приятелка нямаш ли там? Комшийка? То вярно, че тамошните нации са по-хладни, но на майка в затруднено положение всеки би помогнал.
От социалните служби не можеш ли да получиш някаква помощ също? Някой, който да ти помага за домакинството?
Не знам как са уредени нещата там, но защо не се консултираш с някого?

# 84
Прооосто ме шашардисахте. Страхотни мадами - поклон! На много от постингите ми се насълзиха очите, а като прочетох за Йована се разридах... Абсолютно съм съгласна с Боб4енка, че няма как да не е силна, защото дечицата разчитат на нея. Споко, мацка, нищо лошо няма да ти се случи, скоро нещата ще се наредят, тогава ще можеш да си отдъхнеш и поплачеш.  И не си мисли, че когато този етап приключи ще ти е до рев - тогава ще си щастлива, с ясното съзнание, че щастието на семейството ти си го изградила ти. Понякога просто трябва да стиснем зъби и да продължим напред, да дадем всичко от себе си. Той и Господ в такива случаи най-много помага.  Peace
Приятен следобед на всички! Hug

# 85
а и ние те държим тук под око. ако списваш всеки ден, ще знаем, че мърдаш там някъде на север. е, нямаме телефон за спешни случаи, ама айде такива изобщо да няма  Peace а в бг няма ли къде да се прибереш? що не се върнеш за малко, ако си имаш баба/дядо тук. или пък при татенцето да идеш да погостуваш. всъщност, я да не давам акъли. бъдете здрави, а другото ще се нареди  Hug

# 86
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета,  Hug  bouquet, мерси, хубаво е някой път човек ей така да си излее душата  Peace

# 87
bob4enka, ако имаш нужда от помощ някаква, пиши! Ще помагаме!  Hug
Дано Новата година ви дари с късмет и да се съберете максимално бързо с таткото!  Praynig

hug

# 88
bob4enka, ако имаш нужда от помощ някаква, пиши! Ще помагаме!  Hug
Дано Новата година ви дари с късмет и да се съберете максимално бързо с таткото!  Praynig

hug
Бобченка мила и аз заставам зад това Peace
Гушкам те силно и ти пращам само положителна енергия Hug Hug Hug

Момичета благодаря ви-много сте мили  bouquet Hug

# 89
Здравейте,мили дами!Страхотни сте!Споделяте болките ни и ни окуражавате,въпреки своите проблеми!ПОКЛОН! Hug
Бобченка,аз също се присъединявам към Жаси и Жанета,може би с нещо ще съм ти полезна в даден момент.Кураж,мила,всичко ще се нареди!
Жаси,благодаря за инфото-според симптомите съм с тежка депресия.Не се бях замисляла защо не помня и не мога да се концентрирам.И още много  неща от сорта ме накараха да се замисля за ендокринолог и психолог.Самоче трябва първо мъжо да си намери работа,защото съм фалирала.В момента ми е кошмар.Сина завършва,Отличник е и иска да учи.Спечели стаж във Англия през март,а аз трябва да му кажа ,че нямам пари.Сестра му боледува често и едва свързвам двата края.При мен депресията е от пренапрежение и стрес.Преди година ме повишиха и ми повериха хора,за които отговарям.Станах Домоуправител,за да спестя някой лев,а само натрупах негативи.Съпруга започна да има някакъв проблим/с курейшо ,както му вика Бебо/ и това го отдалечи от мен и охлади отношенията ни.А сега и разправиите за пари,и мъката ми да кажа на детето си,че няма да учи-ме довършват.Килограмите ги натрупах 2-3 месеца след назначението ми и те допълнително ми стъжват живота.
Дълго се получи ,сори Blush
Да се отчета за днес:
з.2 филии препечен хляб с маргарин
о.2 кренвирша и ябълка
в.кафяв ориз с гъби и моркови 
Снощи успях да подтисна глада към 22,00часа и днес съм със 100гр. надолу.

Общи условия

Активация на акаунт