"Системата минус 60" - тема №17

• 39 881
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • ВАРНА
        Снежи, само млякото е излишно. Хапни само ориз със зеленчуци, така ще си съвсем системна  Peace

# 526
        Снежи, само млякото е излишно. Хапни само ориз със зеленчуци, така ще си съвсем системна  Peace
Точно и аз това мислех да напиша Peace

# 527
Днес гледах в Карфур оризови спагети, състава им е оризово брашно и вода, какво ще рече това? Става ли за вечеря според вас?

# 528
  • София
И аз имам такива вкъщи и мислех да ги употребя за вечеря. Трябва да стават.

редактирам се: на първата страница пише  "оризови нудълси също не може, тъй като на вечеря не може бял ориз" Тия спагети незнам от какъв ориз са... Нека специалистите да кажат дали може?

# 529
Ами хвърлихте ме в чуденка с тези оризови спагети Thinking
Според мен не стават за вечеря. От какъв ориз са-бял вероятно? По правилата белия ориз вечер е забранен. А пък и в случая ориза е смлян на брашно и като се сварят си стават като......знам ли нещо тестено. Така аз си мисля. Може да греша. Важно е точно какво пише на съдържанието. Но лично аз не бих ги вечеряла Peace

Сега тичах да си взема оризовки. За тях е сигурно че с системни защото имат само кафяв ориз и малко ким като подправка Peace Много ги харесвам и аз и децата....та взех два пакета Crazy

# 530
Жаси, изглеждаш страхотно, не съм те виждала скоро и определено има голяма разлика, браво! Hug И въобще екстра се движиш, специално за теб написах моето сваляне по месеци, че нали ти бях обещала.

Сиси, благодаря ти!  Hug
А твоите резултати са невероятни просто! 24 кила за 5 месеца за мен е някаква непостижима мечта, аз за 6 месеца едва 18 кила махнах.
Браво на теб!!!  Hug  bouquet

След малко ще изчета последните 2 странички, че преди малко си влязохме, цял ден бяхме с децата по моловете и съм изцедена като лимон от умора.  Crazy

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 17:48 от Анонимен

# 531
  • Варна
Мерси за посрещането, момичета!

Снощи на гости-то ядохме бяла риба + бяло вино, така че съм в нарушение на часа само. Peace

Днес менюто ми е следното:
З - плодово кисело мляко и браунис;
О - сандвич (половин филия, въпреки, че прочетох, че не трябва Embarassed) с шунка и кашкавал, кафе и сок;
В - печено пиле.

Много ме мъчи това неядене след 18 ч., т. к. си лягам много късно... Tired Вечер пия чай с мед. Не мога да го пия, без дае подсладен, поне намалих количеството на меда.

цял ден бяхме с децата по моловете и съм изцедена като лимон от умора.  Crazy

И ние така, ама на какви хубави намаления попаднах! Във Fox, например, продават едни торбички, всяка от тях за по 15 лв. и вътре има три неща (чиято стойност определено надхвърля 15 лв.), преди да я купиш, не знаеш какво има вътре (обичам изненадите! Party), но се оказа, че нещата са страхотни - на дребния се паднаха шапка, бял панталон и блузка с дълъг ръкав, на Симона - официална поличка, блузка с къс ръкав и шал, на нас с мъжа ми - по две блузи и по един шал. Това беше съвсем офф, ама да споделя Simple Smile

# 532
Жаси добре сте се разходили Hug
chockolina пий чай...пък за 1-2 седмици ще свикнеш и чая няма да ти е нужен. Но махни меда. Аз като го пиех в началото капвах 2 капки подсладител Peace За обяда-ти си знаеш грешката-хляб и месо не може да се комбинира!

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 18:06 от janeta*

# 533
Жани, Нес благодаря за бързите отговори момичета!  Hug
В момента, в който написах кисело мляко в "дневника с менюта" и се усетих, че не бива с ориза... Wink Така че - млякото отпада със сигурност, ориза и зеленчуците ги приготвих вече, но ще хапна малко по-късно, че ми се обади една приятелка, че идват на кафе.

аз искам да питам още нещо... Embarassed

Чета менюто на повечето "новопостъпили" момичета и гледам моето - аз ли ям повече неща или ... Rolling Eyes Дали трябва да си намаля количествата? От друга страна - сутрин не ям сладко (то аз и иначе не ям почти сладко), тестено много рядко си позволявам...

# 534
  • Kavarna
днес кантарът показа 73  Shocked  но не му вярвам много много нищо че снощи ми беше лошо и ми се повдигаше и заради това не вечерях
отчет за днес:
закуска:чай и баница, а за десерт 2 реда шоколад
обяд: 2 филийки хляб вита с месо
вечеря: картофена манджа без месото Simple Smile

# 535
Снежанката не намалявай нищо. Хапвай си и не се притеснявай. Аз например в системата ям доста количество хрна на едно ядене и гледам да слагам различни видове. Добре си яж Peace
puffy защо да не ти се вярва 73кг.?
Днес от яденето ти е само системна закуската Naughty Хляб с месо на обяд не може. А картофите не са за вечеря!!!

отчет за днес:
закуска:чай и баница, а за десерт 2 реда шоколад
обяд: 2 филийки хляб вита с месо ТОВА НЕ МОЖЕ!!!
вечеря: картофена манджа без месото Simple Smile ТОВА НЕ МОЖЕ!!!

# 536
  • Kavarna
знам  Embarassed днес съм мнооого грешна  Laughing  ни нали ми е първа седмица гледам да не се юрвам ( не че се оправдавам) друго ме радва- вече се задоволявам с по-малко храна, може би заради обилната закуска... а за кантара абе... не му вярвам много нз защо ще зема да ида при личната лекарка да ме претегли (тои ме изкарва +2 кг обикновено newsm78 и сега моя ли е верен в болницата ли.... дрехите са най- добрия "кантар")

# 537
Привет и от мен   Nature Sunny
Днес станах рано и си оправих режима, утре ще видим какъв е резултата  Laughing
За днес е: З-домашна баница с кисело мляко; О-2 яйца на очи (дано не се изрина); В-печено пилешко месо.
Големи благодарности на ivelinka-71 и златния и мъж, които направиха книгата с рецепти в един файл   bouquet
Пуснах в подписа си линкове към 2те книги, обединени в по 1 файл:
Активирани са линкове за публичен достъп:
kniga sis - 60:
http://dox.bg/files/dw?a=e036f94872

recepti sis - 60:
http://dox.bg/files/dw?a=a1d0896ebc
Лека, хубава и релаксираща вечер на всички  Heart Eyes

# 538
И ние така, ама на какви хубави намаления попаднах! Във Fox, например, продават едни торбички, всяка от тях за по 15 лв. и вътре има три неща (чиято стойност определено надхвърля 15 лв.), преди да я купиш, не знаеш какво има вътре (обичам изненадите! Party), но се оказа, че нещата са страхотни - на дребния се паднаха шапка, бял панталон и блузка с дълъг ръкав, на Симона - официална поличка, блузка с къс ръкав и шал, на нас с мъжа ми - по две блузи и по един шал. Това беше съвсем офф, ама да споделя Simple Smile

Супер!  Grinning
Ох, ние голямо скитане - първо до Мол Сердика да ядат децата сладолед (там най-хубавия сладолед в София май); малко по магазините; само 1 блуза купих на щерката; оттам в Мола с Карфур - щерката кара кънки на пързалката отпред, а ние с малкия висяхме и я чакахме на крак; после ядоха децата в Макдоналдс в мола, аз само капучино пих; оттам по магазините из мола, оттам в Карфур и оттам на такси и вкъщи. Излязохме от нас към 11 часа, прибрахме се към 17,30 - направо се разбих. Такова ходене скоро не съм правила и то на токове. Утре ако не съм 2 кила надолу, па те на!  Laughing

# 539
днес не ми остана време за копютъра,но сега сядам и аз да се отчета.
З-юфка със сирене,кафе
О-картофи в микровълновата с домати и подправки+домате от буркан с нарязан лук вътре
В-плодове/ 3 мандарини,2 ябълки,1 киви +1 плочка сирене изкиснато и 2/3 кис.мляко
след около 1 час 0.200 мл зелен чай.
Аз също  ставам през ноща и то много по -малка нужда и това е от зеления чай, а както писаха ,че това е признак на отслабване-Дай боже! Praynig
Тая сутрин бях плюс 100 г от вчера но др.седмица ще ми идва и така.
А сега ви оставям,че имам нещо да свърша но пак ще ви наглеждам!

Общи условия

Активация на акаунт