Звездни компромати- 88

• 48 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
# 181
И аз, хем рано сутрин, не виждам нищо странно в клипа  Rolling Eyes  вие какво искате, Лили Иванова на пианото ли? Все пак е Син сити и чалга певици, народа трябва да се забавлява.
Търсят под вола теле , ама не го намират нещо.

# 182
  • Варна

Остарял ли? За възрастта си изглежда супер!
Ако никой не го харесва, аз ще го прибера. Laughing

# 183
  • София

А няма такова нещо - харесвам го!

# 184
Записвам се да ви чета Hug

# 185
записче  Blush

# 186
SIN CITY LIVE - АНЕЛИЯ и АНДРЕА  Андреа се държи така все едно е била вързана досега Whistling
Потресаващо!!!!!! Изгледах 30 секунди, но мисля, че беше достатъчно.
Противни, цвъртящи ритми, изливане от чаша, чупене на чаша, подвиквания като на добитък (към публиката)...
Не мога да повярвам, че България търпи това! А българите имат високо мнение за себе си, културата и традициите си. N нива над "тъпите американци" или "западняци", нали?! Няма по-голяма храчка върху нашата култура от тая чалга! И не ми разправяйте как имало хубави балади и само тук-таме някоя селяния, която може да и да остане незабелязана измежду изобилието на "прекрасни и стойностни" балади. Stop

# 187

Ич не го харесвам! Naughty Противен ми е и ти го давам!
Ти реши как ще си го вземеш. Wink

# 188
И аз, хем рано сутрин, не виждам нищо странно в клипа  Rolling Eyes  вие какво искате, Лили Иванова на пианото ли? Все пак е Син сити и чалга певици, народа трябва да се забавлява.
И аз така мисля, даже Преслава е само в началото и в края се появява за кратко до този с барабаните ,целувка ли праща не видях точно.

# 189
Анелия и Андреа 

Анелия все повече се превръща в копие на Анреа. Жалко за което.

# 190
Заради ластика на крачола изглежда така петата  Laughing
Иначе самият ракурс е крайно неподходящ, оптически скъсява краката още повече.

Ужасна снимка. Още като я видях, крещеше колко е неподходяща дори на мен - която съм абсолютен лаик във фотографията. В този ред на мисли, дори аз ще я снимам в по-подходяща поза. А и тоя фш вече направо не мога да го гледам. Те хората гледат колкото се може по-естествени снимки да слагат. Я черно-бели, я без грим.. наште тука.... Ама какво искам и аз, ние сме на светлинни години. А пък НЛО-то още повече.

и аз не разбирам от фотография но мнимките в сайта й ми изглеждат много нескопосани. има едни с прожектори насочени към камерата Thinking това за мен е абсолютно некадърно изпълнение, светлината се насочва към обекта, не към камерата.

# 191
Анелия и Андреа 

ох,не мога да се стърпя - Анелия ми е много противна в новия й "имидж".

# 192
Анелия и Андреа 

Ботичките и са невероятни, особено подхождат на тоалета  Wink

# 193
  • в Tara
Потресаващо!!!!!! Изгледах 30 секунди, но мисля, че беше достатъчно.
аз не бях отваряла този клип, но ти ме провокира Laughing Laughing
представи си, тъкмо си слушах  роби уилямс и тази турбо чалга ми дойде... Sick

# 194
Търсят под вола теле , ама не го намират нещо.
Може ли аз да преценявам сама какво да виждам и коментирам? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт