Звездни компромати- 88

• 48 336
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
И аз, хем рано сутрин, не виждам нищо странно в клипа  Rolling Eyes  вие какво искате, Лили Иванова на пианото ли? Все пак е Син сити и чалга певици, народа трябва да се забавлява.
Търсят под вола теле , ама не го намират нещо.
Може ли аз да преценявам сама какво да виждам и коментирам? Благодаря!

Може ли да имам различно от твоето мнение?Благодаря!

# 196
 В тази тема обикновено се коментират "звезди", не коментари на коментари.

Батето колко е остарял.

# 197
В тази тема обикновено се коментират "звезди", не коментари на коментари.

Батето колко е остарял.

Offff - " Mute" , защото твоето е коментар на коментар на коментар.

# 198
Потресаващо!!!!!! Изгледах 30 секунди, но мисля, че беше достатъчно.
аз не бях отваряла този клип, но ти ме провокира Laughing Laughing
представи си, тъкмо си слушах  роби уилямс и тази турбо чалга ми дойде... Sick

А предполагам дори не знаете/ не сте разбрали какво всъщност се пее в песента?!  Laughing  Щото то е още по-...  Mr. Green

# 199
 На Азис е парчето, нали  Mr. Green?
Те как не повредиха тарамбучките ли тъпани ли, как се казва, на музиканта с тези питиета  Mr. Green

# 200
Да, на Азис - Едно чу(кане), едно сви(рка), искаш ли едно ми(нет) - това в скобите не се пее, само се подразбира.

# 201
  • в Tara

А предполагам дори не знаете/ не сте разбрали какво всъщност се пее в песента?!  Laughing  Щото то е още по-...  Mr. Green
a, аз не стигнах дотам
само си направи експеримент, пусни си Morning Sun и клипа на въпросните след малко  Mr. Green

# 202
Инфантилна, мен пък що ме цитираш? Аз си коментирам клипа  Peace
Защо ги слушате, пък и текст им вадите като ви дразнят?  И каква България, какви глупости, посетителите на Син сити, или певачките на Пайнер ли са България  Tired като почнете да се превземате  Tired

# 203
Отвратена съм! Съжалявам, че изобщо го пуснах.

# 204
 Не ми се получи цитатът, Алиена   Peace
Бях слушала досега в ресторант фолк певица, не че е нещо класно, ама е доста различно от този клип в "Син сити"Simple Smile А иначе се бях навила някой ден да ида на фолк клуб с участие на певец/ певица, май Илиянчо най подходящ ми се струва за моя случай. Преслава вече се държала като Коцето в Пловдив, Андреа след този клип, не мерси, да ми се тресе наоколо, Анелия вие и съсипва на хората техниката, Мария като и чуя извивките и се потрисам Grinning

# 205
  • в Tara
Защо ги слушате, пък и текст им вадите като ви дразнят? 
щото искам да ми е гадно Mr. Green

създателят на розовата пантера починал
дженифърката с мъж си, на сцената
джулия робъртс превишила скорост

# 206
О'Хара  Mr. Green
Анелия страшно изпростя напоследък, що така?

Сега изгледах и Андреа и Илиянчо, тя имитира някоя според мен.

# 207
Не ги прави тея работи
Като е с червена коса ,се държи доста неадекватно. Може би играе роля и иска да внуши нещо , но така и не ми стана ясно какво е искал да каже автора  newsm78
Според мен целта е да бъде непринудена и освободена, но Андреа е такова дърво, че се е получило смехотворно...
Според мен пък преиграва, за да бъде като онези трите от трио Мега. Но някак идейно не се свързва с целия клип.

# 208
Не ги прави тея работи
Като е с червена коса ,се държи доста неадекватно. Може би играе роля и иска да внуши нещо , но така и не ми стана ясно какво е искал да каже автора  newsm78
Според мен целта е да бъде непринудена и освободена, но Андреа е такова дърво, че се е получило смехотворно...
Според мен пък преиграва, за да бъде като онези трите от трио Мега. Но някак идейно не се свързва с целия клип.

Това пък изобщо песен ли е? Винаги Андреа ми е изглеждала вулгарно, не мога да я харесам, а от клипчето в Син Сити съм потресена, това момиче или е много друсано или много пияно, но при всички положения е супер неадекватно, жалка картинка.

# 209
според мен, нито е надрусана, нито е пияна, просто е дърво и чупките хич не й се удават. Имам такава приятелка, много обича чалга, но няма никакво чувство за ритъм, винаги е три четири такта напред  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт