Звездни компромати- 88

• 48 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Според мен Карбовси доста ги изпоти с въпросите си. Може ли да питаш, като оставим красотата, какво намери в нея? Това си беше доста подвеждащ въпрос, без възможен отговор. Пък и го зададе на Валери, да беше хванал някой от умните футболисти, и щеше да го извърти някак, ама при този, никакъв шанс.

# 346

[/quote]

Алисия трябва да спре вече с интервютата Tired

[/quote]
абсолютно!

# 347
  • Sofia, BG
малко холивудски блясък:

Оливия Уайлд на премиерата на Tron в ЛА. Красива като картинка  Heart Eyes
ЛаТойя Джаксън май е попрекалила с опъването на лицето  Confused
Гуен Стефани с едно от синчетата, което ми се струва изрусено  Shocked
Опра пристига в Австралия. Тя не беше ли позаслабнала по едно време  Rolling Eyes

# 348
Направи ли ви впечатление или проблема е в моят слух, че Валери като, че ли имаше акцент

# 349
Направи ли ви впечатление или проблема е в моят слух, че Валери като, че ли имаше акцент

В смисъл, селски ли?  Mr. Green

# 350
Според мен Карбовси доста ги изпоти с въпросите си. Може ли да питаш, като оставим красотата, какво намери в нея? Това си беше доста подвеждащ въпрос, без възможен отговор. Пък и го зададе на Валери, да беше хванал някой от умните футболисти, и щеше да го извърти някак, ама при този, никакъв шанс.

Е, да, но той отовори, че е намерил интелектуално момиче в нея.   Joy

# 351
  • София

Е, да, но той отовори, че е намерил интелектуално момиче в нея.   Joy
hahaha
Можеше да кажа, че се е влюбил в красивата й душа, по правдоподобно щеше да звучи Laughing

# 352
И не просто интелектуално, а такова, което мислело напред или не се сещам точният израз Laughing
Не, италиански акцент имам предвид.

# 353
Най ми хареса провокацията на Крабовски за сватбата Laughing

# 354
Като гости и тема са интересни, но тия двамата нямат дар слово. Няма как да стане интересно интервю. Жалко!

# 355
  • Tам през Атлантическия океан
Най ми хареса провокацията на Крабовски за сватбата Laughing

Spodeli

# 356
И не просто интелектуално, а такова, което мислело напред или не се сещам точният израз Laughing

Разбира се, че мисли  за напред. Карбовски няколко пъти се опита да извади отовор от Валери, че скоро ще
има сватба, и всеки път НЛО - то гледаше Валери и се хилеше като истукан, надявайки се той да каже:

"Дааа, скоро ще е.."; ама, уви - така и не дочака подобно обещание в ефир.

Представям си, ако пък беше го казал - нета щеше да лудне от платени публикации /то не че сега не е/,
а и фейса на прехвалената също.  Laughing

# 357
  • Miami
И аз забелязах италианския акцент  Laughing
Тая Николета ми стана още по-противна с изказването си, защо трябвало в такива ситуации да  се намесват децата и не знам си кво... Ще я видим един ден, когато има деца дали така ще говори... пуу, че куха хралупа...

# 358
  • София
Да, говореше с италиански акцент.  Laughing

А някак пропускаме момента в който Карбовски каза, че днес му е звъняла "една жена" която не искала да си зададе въпроса в ефир, но е питала кога ще си види детето най-после? Алисия, предполагам, че Карбовски я е търсил за да си направи предаването.

# 359
Да, говореше с италиански акцент.  Laughing

А някак пропускаме момента в който Карбовски каза, че днес му е звъняла "една жена" която не искала да си зададе въпроса в ефир, но е питала кога ще си види детето най-после? Алисия, предполагам, че Карбовски я е търсил за да си направи предаването.
Може и майката на Валери да е била... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт