Звездни компромати- 88

• 48 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Една снимка на Андреа, "без" никакъв фотошоп
Какви очи...?! 

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs753.ash1/164438_17 … 387_6447330_n.jpg

# 361
Благодаря за коментарите ви момичета   bouquet   Hug

# 362
  • в Tara
валерката хич го няма на горния етаж (дано поне е ок на долния)
на мен ми направи впечатление мястото, от което даваха интервюто Rolling Eyes и свещите. какво демонстрират?
по акъл, на човека от мъжки пол давам не повече от 10 години...щял да си обича детето и то да се гордее с него Outta Joint Mr. Green

хареса ми карбовски!

# 363
Дайте да го гледам, моля ви. Praynig

# 364
kok1 тези дни ще го качат в сайта на нова предполагам

# 365
Спомням си Валери, когато гостува с Алисия в Горещо, когато обясняваше как не са правили секс и т.н., тогава беше далеч по-самоуверен. По интонацията му днес личеше, че се чувства гузен. Обясняваше се като малко дете, припряно, държейки да каже всичко. Един човек, който не се чувства виновен, никога няма да се седне да се оправдава  и да го играе жертва. Лошо си бяха измислили ролите. Ако бяха самоуверени и спокойни, щях повече да им повярвам на "невинността" и истината, отколкото сега, когато всяка втора дума беше "ние нищо не сме направили" - ах, горките. Валери не трябваше да се меси в тоя женско - клюкарски скандал. Очевидно е, че своя избор го е направил. Мъжки трябваше да застане зад него, а не да се опитва да събуди съжалението у домакините и то как - като ще прекара Коледа с Николета. Все още не проумявам с каква цел даде това интервю. Наистина.

# 366
  • София
Целта беше да оневини Николета, защото повечето хора(жени Wink) обвиняват нея, че им развалила семейството. Друг е въпроса кой вярва и на думичка от техните обяснения?
А за и да кажа, че е до сина си, нищо че не е до него Confused

# 367
Моля, пратете линк, ако имате!

Смешниците от Blizoo ми бяха спряли услугите. #Cussing out

Благодаря  Hug

# 368
Във вбокса го има качено  цялото интервю.Влезте в профила на потребител "bludnicata"

(нямам възможност да дам линк)

# 369
  • София

Алисия трябва да спре вече с интервютата Tired

[/quote]
абсолютно!
[/quote]

Да,ама и тя има албум да промотира,какво да праиш...
Иначе и аз мисля,че тия двамцата са един за друг,мега-тъпаци!Как може след толкова интервюта още да не са се научили да говорят като хората!

# 370
Във вбокса го има качено  цялото интервю.Влезте в профила на потребител "bludnicata"

(нямам възможност да дам линк)

Мерси!

bouquet

# 371
# 372
  • София
Много се изложиха, ама толкова си могат! Sick

# 373
  • Варна
Страхотна двойка са Николета и Валери, много си подхождат и ми се струват щастливи заедно.
Засега, но по принцип в никоя връзка не се дават гаранции. Интервюто и по мое мнение беше безсмислено, нищо ново не се каза. По скоро Карбовски яхна вълната на хорското любопитство за да си осигури рейтинг. Wink

# 374
  • Варна
М. Карбовски не спря да им се четка- колко са красиви, колко са идеални, перфектни, как хората само могат да мечтаят за техния живот и т.н Като го знам какъв е рязък и негативен в останалите си предавания, направо не мога да повярвам, че това беше същия журналист  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт