Звездни компромати- 88

• 48 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Страхотна двойка са Николета и Валери, много си подхождат и ми се струват щастливи заедно.
Засега, но по принцип в никоя връзка не се дават гаранции. Интервюто и по мое мнение беше безсмислено, нищо ново не се каза. По скоро Карбовски яхна вълната на хорското любопитство за да си осигури рейтинг. Wink
newsm10

# 376
Валери търсел "друго предизвикателство" Laughing

# 377
  • София
Според мен Карбовски с лека подигравка се отнесе към тях и интервюто.... Аз честно казано не го изгледах цялото, защото нямах нерви просто да издържа това мрънкане и несвързани изречения. Докато стигне до края на изречението и вече съм загубила нишката! Толкова неподготвени се изказваха и двамата, да кажат истината, коя истина, че аз не чух нищо дето да кажат смислено, само мрън-мрън и бля-бля! Още със започването на интервюто "да нищо нейно няма, тук са си само наще неща" (нещо в този ред беше) и това от общата им спалня с Алисия....!!! Дори и те май не знаеха точно защо са застанали там!!!

# 378
много лигаво се държаха, но не е изненадващо, а Карбовски се гъбаркаше с тях определено и като че ли искаше да покаже, че са толкова плиткоумни, че и инрига няма даже  Laughing

# 379
Сега изгледах интервюто с Николета и Валери и мога смело да заявя, че Валери е с ум колкото една футболна топка.

# 380
Съжалявам за израза, но и двамата са много зле. Има и една песен, подходяща за тях – „Оо, колко си прос’”…

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 03:38 от gossip1

# 381
М. Карбовски не спря да им се четка- колко са красиви, колко са идеални, перфектни, как хората само могат да мечтаят за техния живот и т.н Като го знам какъв е рязък и негативен в останалите си предавания, направо не мога да повярвам, че това беше същия журналист  ooooh!

Хич не им се е четкал - искаше да ги накара да се чувстват гадно, че единственото, с което са известни, е че имат пари и творят скандали - нищо продуктивно, нищо, което ще помним след 30 години за тях. Това, че те не го разбраха, е отделен въпрос. Кис-кис-кис, хил-хил-хил. Кво толова й беше смешно на тая куха девойка, така и не разбрах.
Беше ми мъчително да слушам Валери.  Confused Може ли на близо 30 г. да не можеш да завършиш и едно изречение, речта ти да е пълна с паразити и в крайна сметка да не си казал ама и ЕДНО смислено изречение? Изложиха се и двамата ужасно. Дано наистина не дават повече интервюта!  Stop

# 382
Съжалявам за израза, но и двамата са много зле. Има и една песен, подходяща за тях – Ooo, колко си прос..

Именно - песента  е точно за тях!  Mr. Green

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 20:55 от Albo

# 383
# 384
Ама вие защо очаквате от Валери и Николета да са някакви супер добре изразяваши се умници и начетени интелектуалци! Доколкото знам не са лектори в някой университет, не са професори по ядрена физика, не са писатели или поети.... те са чисто и просто нереализиран футболист и нереализиран еротичен модел!  Rolling Eyes

# 385
Е, да де, ама нали късокракото обектче било с много интелект - по думите на Валерчо.. та затуй.. не за друго.

# 386
Moля ви, яко някой намери качено интервюто на Карбовски нека сподели! Hug

# 387
# 388
  • Русе/София

Другия път си направи труда да прочетеш поне последните страници.

# 389
А колко е тъп Валери си пролича и накрая когато поздрави детето и му се заобеснява, той нали не си въобразява, че Алисия ще му гу пусне това предаване Rolling EyesБих ги оправдала ако се обичат, но аз май нищо такова не видях, а и не го и казаха.За мен е нагон от страна на единия и амбиция от страна на НЛО.

Общи условия

Активация на акаунт