Звездни компромати- 88

• 48 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
# 391
е къде е тоя клип,линка е за някакво интервю с изоставен от майка си и в дом за сираци

# 392
е къде е тоя клип,линка е за някакво интервю с изоставен от майка си и в дом за сираци
Кликни където пише клипове и броя им и ще го видиш Peace

# 393
ааа,да,мерси много  bouquet

# 394
# 395
# 396
Иначе се чудя Николета колко дълго ще си покрива перуката с тази шапка? Как не я свали, то не бяха фотосесии с нея, то чудо ли беше...

# 397
  • София

Беше ми мъчително да слушам Валери.  Confused Може ли на близо 30 г. да не можеш да завършиш и едно изречение, речта ти да е пълна с паразити и в крайна сметка да не си казал ама и ЕДНО смислено изречение? Изложиха се и двамата ужасно. Дано наистина не дават повече интервюта!  Stop
86 набор е Wink, не че и като стане на 30-40 ще е по-добро положението, но уточнявам. Laughing

# 398
 Някой има ли впечатления от интервюта на Благо, да знам да го гледам ли утре  Mr. Green

# 399

Другия път си направи труда да прочетеш поне последните страници.
Я, по спокс! Peace

# 400
пуснах по единия линк който дадехте наистина е мъка да се гледа, но според мен причината не е в умствения им багаж. просто да говориш пред хората за любовните си преживявания е кофти, още повече когато има такъв скандал. валери се опитваше да следва някаква логика ама то в тези неща такава няма.
друг е въпроса че постоянно си пипаше носа, което според езика на тялото означава че лъже и иска да прикрие нещо. и позата му по отношение на николета беше доста безлична. за мен жена която е обичана сяда близо до мъжа и тя слага ръка на крака му. а той стои седнал назад тя е по-напред т.е. той се прикрива зад нея и ей така с ръката на коляното й да й дава кураж. по телата им не видях поне аз сериозни чувства.
николета беше ужасно облечена, то при нея все висят някакви парцали и сега пак не беше изключение, постоянно се смееше и навеждаше от смях към камерата, което за мен говори че няма грам знание за държание пред камерата.
това са ми впечатленията, не го изгледах цялото.

# 401
Аз съм потресена от Божинов, той говори по-зле от циганин, аз такова нещо не съм чувала..тоя не знае български ooooh!

# 402
Съгласна съм с казаното от Барбарелла ,но нейният пост се чете толкова трудно.Защо така без една глаавна буква?
(Не бързай да скачаш на бой,просто ми е странно ,защо говорещ интелигентно човек не може да пише правилно текст.)

# 403
щото форумът ми е за почивка и ме мързи Crazy

часовника не видях, часовника! Mr. Green

# 404
Интервюто е бисер до бисер. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт