Звездни компромати- 88

• 48 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
щото форумът ми е за почивка и ме мързи Crazy

часовника не видях, часовника! Mr. Green
Сериозно ли?

# 406
  • Tам през Атлантическия океан
Аз съм потресена от Божинов, той говори по-зле от циганин, аз такова нещо не съм чувала..тоя не знае български ooooh!
Mr. Green Как ли се разбират Николета  Thinking сигурно на италиански  Joy

Е ' тъпи били, е' те са за гледане не за слушане в крайна сметка  Sunglasses той футболист , тя фотомодел ...... и то какви  ooooh!

# 407

Някой има ли впечатления от интервюта на Благо, да знам да го гледам ли утре  Mr. Green

Гледах го миналата седмица при Сечкова - същата мъка е и той  Mr. Green

# 408
щото форумът ми е за почивка и ме мързи Crazy

часовника не видях, часовника! Mr. Green
Сериозно ли?

за кое сериозно?
картието не видях, с него ли беше? имаше някакви червени конци по ръката, часовника не разбрах какъв е, гледах го на компа

# 409
Не ви разбирам - не ги харесвате, дразнят ви, а ги гледате и слушате. Ей така се създават легендите за тях. Не заслужават толкова внимание - нито един от тримата. Разделите са нормални неща от живота, а тези - и бивша и настояща и безцения нападател ,обиколиха де що има списания и телевизия за да си вадят кирливите ризи! То не бяха сълзи и сополи, хилене, пелтечене....важното е да се говори за тях!

Синчето на Джони е голям бонбон!

# 410
  • Варна/Лондон
Гледах го и аз сега, мишленца златни. Свещите за какво са?

# 411
Само Джони Деп !  Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

Не се заяждам, просто теб като те видя и се сещам колко беше категорична /и права/ , че Джони не е бил в БГ.  Simple Smile

# 412
 Част от композицията, заедно с книгата "Секс игри".

# 413
Само Джони Деп !  Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

Не се заяждам, просто теб като те видя и се сещам колко беше категорична /и права/ , че Джони не е бил в БГ.  Simple Smile

Hug

# 414
  • Варна/Лондон
Част от композицията, заедно с книгата "Секс игри".
Може и да не  е ''послание'' към А. -''виж как съм подредила, ти за това сети ли се?''

# 415
Пропуснахте да споменете за "Напримерно"  Whistling  Laughing от устата на Валери, на  всеки 2 минути.

Наистина неприятни и тя и той. Хубави, ама както някой рече по-горе "кухи като хралупи". Те, разбира се, ако прочетат това изобщо няма да повярват, аз до сега не съм срещала прост човек да знае, че е прост, те винаги се смятат за интелигентни и като циганите се напъват да говорят на висок стил за да изглеждат още по-интелигентни, ама всъщност са смешни (но пак казвам, те това няма как да го знаят)  Whistling

Но не ми обръщайте внимание. Аз така си говоря, щото им завиждам, нали са хубави, пък и са в Италия, пък и нямам техния живот....   Mr. Green

# 416
Само искам да вметна , че Божинов е бил изваден от България на 12 години и е доведен да рита топка в Италия.
Какъв български очаквате от него, какъв изказ, или интелект .... да не мислите, че на някой му е пукало ходи ли на училище и пр. Сигурно знае да чете и подписва и това е.
Не го знам от кое село е, но явно си е запазил майчиния език в ор'гинал:)

# 417
  • София
В инфото за себе си е написала,че е омъжена,много и се иска явно Simple Smile.

# 418
Какво от това,че е бил на 12 години.Почти всяка от нас има поне 2-3 приятелски деца,живеещи в чужбина,които говорят перфектен български.

didito според мен е за да дразни врага Peace

# 419

Общи условия

Активация на акаунт