128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 719
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Ние имахме супер драматичен уикенд...
По много причини се наложи да разделим Калин и Ели в отделни стаи и аз трябваше да се разделя с офис/работилничката си. Сега сме нагъчкали всички в най-голямата стая, която стана спалня, а двете хлапета получиха 2 отделни стаи. За тях беше радост...а на мене ми е терсене, не е истина. Едно, че адски мразя компютри или телевизори в спалнята ( там се спи, не се работи!) , второ така ми е криво, че хлапетата не спят заедно...трето пък и нямам място за моите си неща...въобще драматичен уикенд. Поне децата са щастливи Simple Smile

Ирка, не може да прави балони Калин, само Ели Simple Smile Тя може и да свири с уста, а едно от съседските хлапета на 9 не може и пак е драма. Simple Smile))

# 91
Tanдрука,и ние сме така,бащата на децата отбеляза че само "едно котлонче ни липсва и сме си като в студ.общежитие" Laughing

# 92
Ирка, не може да прави балони Калин, само Ели Simple Smile Тя може и да свири с уста, а едно от съседските хлапета на 9 не може и пак е драма. Simple Smile))

a lady of many talents  Mr. Green - like her mama

извинете ме за спама

# 93
Момичета, ето тук една интересна статия за медикал билз и кредит скор, на мен ми беше много полезна. Миз, Ванхорн, според мен и на вас ще ви е от полза. http://www.nytimes.com/2010/12/18/health/18patient.html?ref=health

# 94
 Оххх, балоните с дъвка са голяма драма! Не става и не става и щракането с пръсти също. Скоро се научи да свири с уста сам след дълги тренировки, по някое време мислех че ще колабира детето. То беше пънене, надуване на бузи, духане...страхотия. И като настана едно денонощно свирене. Голяма гордост.

# 95
10Х Хиър, май ще трябва да мина един клас медикъл биллинг, после да хвана да завъша право и накрая да се помоля на дъщеря ми да си смени решението и вместо Вет да стане Лекар, за да има кой да се грижи за здравето ми като одъртея  Mr. Green

# 96
10Х Хиър, май ще трябва да мина един клас медикъл биллинг, после да хвана да завъша право и накрая да се помоля на дъщеря ми да си смени решението и вместо Вет да стане Лекар, за да има кой да се грижи за здравето ми като одъртея  Mr. Green

И да спечелиш няколко милиона, че са всеки случай да има пари за медицински сметки  Laughing

# 97
  • usa
благодаря на всички, които се включиха със съвети и коментари по моята ортодонтска драма Hug!

# 98
  • Boston, MA
Миз, много зависи дали са сметнали грешно първия път, или наистина те баланс-билват. Ако е първото, поправената сметка трябва да иде при застрахователя (има някаква давност, зависи от конкретната застраховка). Ако те баланс-билват, провери дали не е забранено във вашия щат.

Гледах, че сте ни поздравявали за имен ден, за малко напълно да го забравим. Изкарахме поредица от бронхит, високо-температурен вирус, обривен вирус (или алергична реакция към антибиотик, не се разбра) и ушна инфекция. Аз успях да хвана 2 от 4-те вирусни варайатита. Имам работа до ушите, и така.

Анет, в Трейдър Джо има комплект за коледни кукита, продават ти смес, айсинг, спринкълс, че дори и формичките за около 3 пари. Препоръчвам.

# 99
  • USA
Бубка, този с обрива го изкара и Кристиан, че и няколко от приятелчетата му и при нас беше с много висока температура (над 40 градуса). Изкара ни акълите. Явно го има и на нашия бряг. Много неприятно, дано да са оздравяли децата.

# 100
здравейте,как сте днес? ето какво ми се случи.преди няколко дена получавам реклама по е-маил, че лего в уол-март е намалено.днес отивам и вийдам лего хари потър касъл-едно от най-големите 1200 и нещо части,цена на рафта 80$,но скъсана,едвам се вижда.взимам го за едно детенце,отивам да плащам,сканират го и на касата изненада 129.97$. казвам аз , че там е пишело 80$,процедурата е ясна,викат някой да провери,връща се и какво заявява на всеослушание-всички лего конструктори са намалени,но не е обявена цена.нямали време!!!,е махнаха ми 129.97 от сметката и написаха на ново 79.97$,просто като инфо го подавам.важало до коледа за всички магазини.в моя случай 50$ са си 50$ по-малко.

# 101
Лени, чак и в рима го докара! Simple Smile))

Мерси за статията, Хиър!

Ванхорн, дано теб поне те огрее, че от моите знам ни един не иска да стане доктор. Simple Smile

Анет, почвам да свиквам ( с пръстта), ама като гледам колко са щастливи децата и си казвам нали е giving season...Wink

# 102
Оххх а аз съм ви изпуснала  и си мисля че никой не пише  ooooh!

Както и да е  Grinning    Клеър мерси  че си се сетила за нас Wink   Hug

Аз да ви питам с какви тел.компании сте и пращате ли СМС до БГ без проблем?Предстои ми смяна на тел.компания и се чудя с коя?  newsm78

# 103
.

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 13:05 от Solley.

# 104
Бубка, надявам се да оздравявате бързо! Моята щерка вече седмица + се бори с бронхит. Първия път педиатърът махна с ръка и каза да си кашляла, нищо не трябвало за бронхит. Заведох я втори път и настоявах за Фловент, та поне да може да спи спокойно защото ОТС сиропите не и действат. Добре, че оставаме у дома за Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт