128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 712
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
А, такааа пак на време скачам в кюпа  Mr. Green. Много ги обичам докторите и застрахователите. Толкоз преживях след катастрофата, че вече нищо финансово не мож' разклати. По- важно от здравето НЯМА!!!

Честит РД на Даричка, много здрава и щастлива!

Честити Имен Ден на Даниелка на мимето и Дани на Бубка! Здрави и много добри да са!!!

Ай брей Агенте липсва ми твоята лакардия, вестни се, че липсваш! Покажи тумбаче, дай малко ъпдейтс плс!

Леле Клер само едно успокоение има- че ревливите бебета били кротки деца след това. Племенницата ми не затвори уста 3 години, сега не можеш да й я отвориш.

Аз да питам дълго кърмилите: Моят син ме ползва за залъгалка по цяла нощ. Залагалката я махна преди 2 месеца и не иска да я види, но замести с моите цици. Такива болки не съм изпитвала за 1г и 2 месеца. Дайте някакъв акъл, но имайте предвид, че нямам намерение да отбивам или да се отказвам. Моето дете не реве за нищо така като за цици. Като му се "разсърдя" през нощта и се обърна на другата страна, ако знаете как ми се моли и целува (лигави), само да се обърна и да му дам да си суче до безкрай....

# 76

Леле Клер само едно успокоение има- че ревливите бебета били кротки деца след това.

Oх, дано, дано  Praynig .
По твоя въпрос погледни дали това няма да ти е от помощ http://www.pregnancy.org/article/when-your-baby-wakes-frequently … feed-pantley-pull

# 77
Ванхорн, съчувствам. При нас сработи само миграцията - аз се пренесох в хола, кърмачето спи с татко си.
(Пантли също я пробвахме - моето кърмаче е по-хитро от нейното, за съжаление)

Агентът липсва...

# 78
Клер мерси  Hug звучи обнадеждаващо и ще пробвам веднага!

Яна, няма да мога да заспя на кауча, но е факт, че през деня заспива без никакъв проблем с татко си когато съм на работа.

# 79
миз, в смол клеймс корт не допускат адвокати (освен ако някоя от страните не е адвокат). Поне в КА е така.

# 80
  • Чикаго / София
Честит 4ти Рожден Ден на Дара!

Да е здраво, щастливо, усихнато и обичано дете! В къщи всички да я слушат много!

Стела честит празник на семейството!  bouquet

Малко позакъснях, ама все пак се включвам в последните минути на деня.

Ох, разбрах най-сетне за визите. Малко се бях объркала заради Зелените карти, нали тогава ти дават срок от 6 месеца да влезнеш в страната иначе я губиш. та нещо такова си представях и за другите визи. Както и да е изясни ми се, мерси на отговорилите ми.

Миме, да ти е жива и здрава Диди и много усмихната!

Честито и на другите именници от темата!

Сипируми изморих се само докато те прочета колко неща имаш за правене на финала! Леко до края и си дай малко почивка!

Тандури, Калин не може ли да прави балончета? Милия, сигурно е голяма драма, ако не може! Grinning

Аааа и моите не са от гениалните дечурлига. Карат си я яваш, яваш. Деница се научи да чете след като навърши 6г. и все още е далеч от четене на книги с глави. Лъчезара все още не може да чете /вече е на 5г.4м/. Тепърва се учи. За всичко си има време.  Важното е да изпитват удоволствие от процеса на учене и да разбират нещата които научават. За сега се получава и с удоволствие правят това което ги карам. То и затова не се хвалим а си мълчим Тина  Laughing

Ето и с ръкописа как са за сега. далеч от гениалност и писане на есета:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs694.snc4/63445_184 … 857_5794940_n.jpg от Дени

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs393.ash2/67183_184 … 859_5857203_n.jpg от Лъчи, всъщност е искала да напише I want a purple giraffe and a roller coaster and for my sister ... нататък не й е стигнало времето да си допише, че го е писала в училище.

Айде отивам да си донанижа пуканките за суровачките.

# 81
  • usa
миз, в смол клеймс корт не допускат адвокати (освен ако някоя от страните не е адвокат). Поне в КА е така.

това е добре Simple Smile! ще предам и току-виж пак се развихрил Hug!

# 82

това е добре Simple Smile! ще предам и току-виж пак се развихрил Hug!

Миз, не мисля, че вие можете да го съдите - нямате реални щети от доктора към момента, само дето иска пари от вас, ама около Коледа кой ли не се изрежда да иска финасов ресурс Laughing

Ако почне да ви звъни редовно по телефона за сметката и да ви тормози, имаше някакъв акт за защита на длъжниците, по който може да се осъди/накаже, иначе няма за какво май. Ако не му платите, той/кълекшънс може да ви съди в смол клеймс според мен, но тогава ще трябва да докаже, че наистина му дължите въпросните пари.

Застрахователите защо не искат да му ги платят - защото не е събмитнал изобщо сумата към тях или не са одобрили самите медицински процедури  като невлизащи в покритието на застраховката? И при двата случая си мисля, че трябва да прати (пак) сметката на застрахователя преди да я иска от тебе... А за застрахователите винаги имай едно на ум - много са любезни и приветливи, но не обичат да се разделят с парички (е, понякога и те са прави). Аз бих поискала писмо от застрахователите, където черно на бяло е обяснено каквото са ти казали по телефона. След това копие от писмото + препоръчано писмо от твое име (може да разучиш за баланс билинга и да им напишеш нещо по въпроса, както и дали има агенция където може да се оплачеш от подобни действия), в което любезно им обясняваш защо не е коректно да си искат парите от тебе. В най-лошия случай би трябвало поне да ти намалят сметката - имат други цени за хора без застрахователно покритие по прицип в повечето медицински заведения - но за това бих питала само ако откажат да я опростят напълно.

Успех, от опит знам, че има оправия със ситуацията!

# 83
mislq da organiziram Коледни кукис плескавично парти у нас,моля ако някой има идеи за прилични рецепти/красоти да сподели че да не губя време да ровя из нет излишно ако някой вече е направил това домашно..мерси!

# 84
нашият проект джинджер бред хаус е пълен провал.  Confused сложих фростинг по указанието на кит-а,който взех,уж всичко готово и фън за децата,като започна да се разпада.аз държа,те викат,мамо фикс ит.добавях фростинг,подпирах с кутии,пробвах дори и с клечки да задържа.да ама не. #2gunfire покрива първи тръгна,после стените,сега имаме 6 чинии с перфектно украсени отделни елементи.вие как се справихте?  chef

# 85
Привет, докато се включа сте изписали света Simple Smile
Аз гениално дете нямам, едното се чудех защо не прохожда, другото защо не се съсредоточава  Joy
Да са ми живи и здрави  Heart Eyes
За лекарите и застрахователите  Rolling Eyes Олеле! Чета и се шашкам, слава богу още проблеми не сме имали, освен че отказах един преглед за 300$ че не ми беше по джоба...
По въпроса за моя син, коментирахме със учителката му дали има нужда от специализирана помощ и дали да се тества, но тя  е скептик.
Каза, че е имала такива деца в пркатиката си, и моя дивак си е цвете в сравнение с тях. От друга страна пък стои въпроса, че една такава диагноза би била етикет и е възможно да му навреди също...
Засега ще пробваме малко повече стимул и спорт, дано има ефект...

Редактирам се - Честито на празнуващите! Орисвам ги само хубави неща да им се случват:)
Ще ми се дядо Коледа да ми донесе някаква парочистачка, някой може ли да ми препоръча читава? Благодаря предварително   bouquet

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 08:08 от Edira

# 86
  • У дома
Честит рожден ден на Дара и весел празник на именниците!

newli, нашия джинджер бред хаус пък обратно, стана като бетон. Реших с един замах да го счупя пред очите на синковеца за пример, че дори да го фискнем, кърпеното си е кърпено и не е като ново. Е, не мръдна, падна едно борче и до там.

# 87
Стела, да ти е честита Дара! Много здрава и щастлива да расте!   bouquet

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 16:54 от Лeни

# 88
Благодаря ви, момичета, дано се сбъднат поне част от пожеланията ви!   bouquet

# 89
Аталанта: късметлии сте вие,ние ще купуваме друга  Sad, че дядо коледа щял да плаче без къщичка-хич няма да плаче каза мъжът ми ама как да им разваля магията.

по повод големия брат на Плача-Мрънкането,ако някой измисли играчка срещу това +тръшкането ( да не го омаловажаваме),аз ще съм с одеало пред магазина още от предната нощ,за да взема първото!!! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт