128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 734
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Чикаго / София
Пикси, Бубка, бързо да ви оздравяват дечицата. Много неприятно преди Коледа точно. Лъчка и тя повръщаше един ден в нас и беше много отпаднала. 2 дни спя почти непрекъснато, но тази вечер живна.

Вики, аз май съм пропуснала, но малко със закъснение, Честит 5ти Рожден Ден на Елла! Да ви е здрава, много щастлива и все така чаровна!  bouquet

СМСи и аз като Солей пращам само през нета. И ние сме с Т-мобайл, но за сега не съм пращала смс-и до Бг от телефона.

Имам една молба. Тези които са пращали писмо-покана до родител да ги посети, което да представи в посолството на интервюто, може ли да ми пратят идеи на лични, моля! Може и тук разбира се, ама знам, че е обсъждано често, но кой да помни! Embarassed А сега като ми дотрябва и запецнах.

# 106
Бубка,мерси,затичах се веднага към ТДж,но свършили били,много търсен артикул явно..ще се наложи да дробим от а и б..и ние открихме сезона с уши болни бебешки,повръщаници и Т разнообразни,но аз съм пообрьгнала явно вече,то една ли две ли години беше, само се вардя мен да не ме заразят че тогаз страшно

# 107
Как пропуснах Елла! Вики да ви е честита - здрава, умна и весела и все така хубава! Много да ви радва.

само се вардя мен да не ме заразят че тогаз страшно

поредната мъдрост, за която ще те помоля да споделиш.... че в момента се боря с детско-градински вирус и аз, който при мен се проявява естествено много по-ужасно отколкото при сина.

# 108
А, честит рожден ден на Елла - на патерици! Да е много щастлива  nbirthday

Бързо да оздравяват малки и големи боледуващи!

# 109
  • Boston, MA
Оо, и аз съм пропуснала Елла - да е здрава и все така чаровна!

Моят мъж ми се смее, че за себе си съм мислила, но и аз се пазя от децата-развъдници. Ясно е, че не се опазвам качествено де. Ям цитруси, пия Гейторейд и чай, вит. Ц и ибупрофен, като стане белята.

Благодаря на всички за пожеланията за здраве, да ви се връщат!

# 110
ЧРД на Елла!Здрава да е !
*
Biz,с уинкдекс Winkмайтап,но с лизол,непрестанно миене,дрехите от вратата в пералнята цяла зима, строги правила кой къде вирее като е болен,от какво пие,къде лежи и пр.Децата го карат по правило много по-леко от нас,баща им още бори 1 вирус от преди 2 седмици,оня ден нов доведоха,то няма наваксване.
*
Стефан иска айпод за Коледа-написал писмо,разлепено в градината,офиц.работа.Питам аз-знаеш ли какво е айпод?Не,но всички това искат..туй по повод желанията и как убиваме детското у децата ако не им изпълним мечтите подаръчни,ако някой има подобна дилема да му дам друга перспектива..

# 111
Бубка и аз така с ибопруфена и чайовете се влача, подозирам обаче, че е от малко спане моето  Rolling Eyes. Но все пак не разбирам защо толкова силно боледувам от тези вируси, когато преди почти не ме разбутваха, хващах ги естествено, но си спомням само 2-3 пъти през живота саи да са ме тръшвали така, както ме тръшкат от миналата зима насам. От вирусите ли е или от мен??? Да се оправяте вие, напиши на Дядо Коледа!!
Анет, мятам оцета тогава (аз минах на оцет при дезинфекцирането Simple Smile), иначе всичко и ние спазваме, но при нас пада едно голямо семейно прегръщане и вероятно вирусите много го харесват....

Стефан иска айпод за Коледа-написал писмо,разлепено в градината,офиц.работа

много забавно  Laughing у нас желанията се сменят, но засега са на трансформър и телескоп

# 112
  • Boston, MA
От градината на Марти е, Биз, не е от теб  Grinning Нали това му е първа зима в детското заведение?  Лягай да спиш, много е важно, и да, от недоспиването болестта се влошава.  Hug

# 113
Втора зима е, миналата беше ужасът и сега както започва, не ми звучи по-обнадеждаващо.

# 114
  • usa
много забавно  Laughing у нас желанията се сменят, но засега са на трансформър и телескоп

и у нас желанията се меняха през ден, но спряха след като обявих, че съм изпратила писмото до дядо коледа и той приема само по едно писмо. радвам се, че не направи впечатление, че сама съм писала писмото на своя глава и не съм включила никого в мероприятието Thinking... а и тази година дядо коледа ще е скромен у нас, няма време да изработи повече от по едно нещо на човек. мисля да му пиша догодина да отмени коледата изцяло, много е стресиращ този празник у нас тази година, особено това с разместването на елхата - вече шести път ми се налага поради различни причини да я местя напред-назад, четири от тях отрупана с играчки, лампи и прочие и заобиколена от електрически влак smile3511

всички болни да се оправят, че нямате право да боледувате на празници! и стискайте зъби, има светлина в тунела - след 2-3 клас боледуването значително намалява, да не кажа, че дори изчезва  newsm10.

# 115
миз, от твоите уста в божиите уши  Laughing

# 116
  • usa
миз, от твоите уста в божиите уши  Laughing

това за кое? за отменянето на коледата догодина ли  Wink? радвам се, че не съм едниствения bah humbug! пърсън в темата...

# 117
Много мерсим за пожеланията  Hug

При нас желанията за подаръци не се менят,просто искаме всичко което видим. GrinningНе го иска за Коледа обаче а за следващия РД.
 За Коледа знае че каквото Санта донесе това е,не е в моя пауър.  Laughing
Тя всъщност от РД малко се поуспокои, получи доста подаръци и сега много не пита за Коледните.Е това е  лошото на РДни около Коледа  ама какво да правим.

# 118
честит рожден ден на прекрасната Елла, да е здрава и много щастлива!  newsm59

Викиии, ама как така никой не спомена тази година...аз съм много зле с помненето на дати- никой да не ми се сърди, все чакам за подсещане Simple Smile

Е това е  лошото на РДни около Коледа  ама какво да правим.

И при нас с Дара се получава така, големите подаръци за РД и после по-скромно за Коледа...

# 119
ЧРД на Елла! Да е здрава и все така да радва мама и тате!

Общи условия

Активация на акаунт