128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Тина, що пък драма..колко народ спря да пише без причини.

Виновно си признавам, че и аз не съм писала от... леле, от половин година  Embarassed Причината е, че просто няма как да се включа повечето време, след като още нямам деца а разговорите се въртят предимно около тях. Днес влязох да ви надникна и попаднах на дискусията за причините, затова реших да поясня  Peace

Честито на всички празнуващи, които съм изпуснала - бебета, рождени дни и т.н.  Mr. Green

Ето един поздрав от снежен Бостън - ръчна изработка в задния двор:

# 556
  Имаше някаква рецепта с ряпа и мед за лоша кашлица.

Тина, какво е това чешко къртиче?
Ирка ни светна за една рецепта с лук и мед. Чувала съм и за ряпа.. помагат тези неща, но да накараш малките да пият е трудно. Аз давам ето този сироп. Моят син обича лимони и веднага изстискваме ненормално количество сок, слагам вода и много малко захар, него не го бърка, че лимонадата му е по-кисела, помага му.

Kъртичето  Heart Eyes Heart Eyes

# 557
Момичета мили, много, много ви благодаря за милите думи на лични, мейли, тук, фликъри, фейсбуци по повод раждането на единствения и неповторим Агент младши  Hug

По последна клюка кодовото име на агента ще е Кристофър Л...в, но все още имам време за размисъл и каприз; размери 3650/53, космат, умерено грозен, копие на сестра си, цицоман, пръсти дълги, нокти тесни - естет, музикант или женкар, а опасявам се - и 3-те накуп  Crazy

Признавам се за виновна по обвиненията - датата беше моя интенция (но в рамките на добрия тон и на 3 дни от реалния термин); но по вина на скеджул. депт на Нютън-Уелсли беше объркан часът на операцията ерго и асцендента на детето, което в резултат на човешкия фактор ще е 4-но рогато (Козирог с асц. Телец или накратко "жална му майка")... да е жив и здрав, пък инатите ще си ги мерим семейно (Гелето води по точки засега)  Grinning

Kъсметлия съм и този път, както винаги, защото в резултат на конските дози пейнкилъри след изкормването вече не усещам и болката от скъсания менискус, а за капак 1-вото ми дете счита 2-рото ми дете за "негово бебе"  Crazy

Спекулациите дали съм драма куин или ДА са смехотворни  Naughty За съжаление някои качества са неизкореними и опитите ми да съм тиха, мила, бяла и добра очевидно са неуспешни...

За доказателство привеждам драматичен кадър от личния си архив  Crazy Crazy Crazy

A moment to remember... by Agent Provocateur 007

PS Бубе, да се оправяте бързо! Уф, каква серия  ooooh!
PS 2 Целувки за всички дребни шошовци, чиито празници съм пропуснала напоследък. Да са ви много здрави и засмени!  Heart Eyes

# 558
Ахаххаа, 4-но рогато.. имам мъж теле с луна(!) овен, майнд ю. И оцелявам! Като, нали, ако ти е дете пак ще му се скараш, може и да го подритнеш... ама ди съгнификънт адър, хм, хм... Нема се пуашиш.  Laughing Laughing
 Да е жив и здрав Кристофър Робин.  #Silly
 ПП Снимката е като от корица на ТАЙМС, дето, нали, някакво много сериозно събитие е имало в далечната 2011...

# 559
някакво много сериозно събитие е имало в далечната 2011...

E как да е нямало  Mr. Green дъ фючър президент уас борн  Laughing !!! Агент, ще се вредите за 55-ия президент, явно младежът е фен на повтарящите се цифри  Hug .

# 560
ТинаХрис
този сироп,за който си дала линк ,помага ли?Аз днес започнах да го давам на детето и още не знам има ли ефект,да разчитам ли на него...?

# 561
Ауу, сладък малък сърдитко! Каква физиономия е направил, сигурно лампата му свети.  Grinning Да ти е жив и здрав Агенте! (Шттт, нищо лошо против четворно рогатите, аз съм като на Тина мъжа й, мнооооо сме убави hahaha )

Всичките ли бяха с маски или само неонейтал? Не знаех, че са така в операционната. Бързо възстановяване пожелавам, а до тогава приток на обезболяващи.

# 562
Ахаххаа, 4-но рогато.. имам мъж теле с луна(!) овен, майнд ю. И оцелявам! Нема се пуашиш.  Laughing Laughing

Знам си аз, че мога да разчитам на разбиране Wink

С'а ще ти взема страха и уважението вече, Тино  Mr. Green
Слънце - Козирог,
Асц. - Телец
Луна - Овен
Марс - Козирог
Сметка = 8 рога и 16 копита
Меркурий - Стрелец
Венера - Стрелец
Сметка = 8 рога, 24 копита и наколко стрели, стърчащи от накоя по-нежна задна част от анатомията ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

... та викаш, че се оцелявало  Joy

Клеретче, че ще е амбициозен за няколко ам президента и читав лидер с единиците не се съмнявам, ама с толкова полит некоректна майка в миналото си  Crazy

Атти - всички бяха, май с изкл. на анестезиолога...  той беше с мен зад чаршафа  Mr. Green  

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 04:39 от Agent Provocateur

# 563
 Симпатяга е новото Агентче.

Тина, този сироп и у нас е на почит. Хепи мама, добър е. За ряпата беше от сорта, че се прави яма в нея и се сипва мед, след не помня колко часа, се дава по лъжичка от меда, който вече се е смесил със ока от ряпата. Руснаците я тачат тази рецепта. Не съм го пробвала, но съм чувала че помага.

Агент, интересно ми е Гелето като видя бебето как реагира?

# 564
Агент, отново честито   bouquet. Много хубаво име сте избрали, нищо че не е май пърсънъл фейв Кенеди Фифт (цифрата като мидъл офкорс Mr. GreenLaughing Аз драмата с телетата и другите рогати не я разбирам пък  Crossing Arms, съвсем си е добре детето, а и какви пръсти!!

Дидка, и ти липсваше  Simple Smile. Котката ти е произведение на изкуството!

# 565
Сметка = 8 рога, 24 копита и наколко стрели,...
Бата мата... риспект! Ти ще му вкарваш по някой шут и тайм аут, добре си... да му мислят всички, които са наоколо, през мандата на 55тия... огън, жупел и инат, алелел майкооо...

Сиропчето, как да кажа... помага доколкото не е стигала по-далече кашлицата. Не спира за една нощ, ако очаквате това от него. Просто ми се стори като най-доброто дето имаха из рафтовете. Като видях и че е в стъклено шише, не се поколебах грам.

# 566
Тине, вечно колебаещите се не сте по-лесни за понасяне, много моля  Mr. Green. Спри да се заяждаш с хубавия рогат човек  Laughing.

Сиропа на Ирка и ние сме го пили, приятен е, не знам доколко помага.

# 567
  • USA
Агент, честит малък Кристофър, да е жив и здрав! Снимката е страхотна, а ти ли я прави?

Диддитка, много готин снежен поздрав!

# 568
Агентче, страхотен е малкия!!! Да е жив и здрав и много да ви радва!!!

Дидитка, много хубава снимка!

Да се похваля с проходило детенце  Heart Eyes, голям кеф!!!

# 569
  • У дома
Агент, честит ти мъник и леко възстановяване!!! Много рога, много копита, леле мале  Simple Smile

Ванх, честити ви краченца!!! Ще тича ли след питка скоро?

Я да видим тези, които по-често си ходят какъв съвет ще ми дадат - ако имате само две седм в БГ и искате да покажете най-хубавите и страни на децата си къде бихте ги завели? Сещам се за София, Търново и до там.

Общи условия

Активация на акаунт