128 Американски коледни подаръка и еднo малко sipirumi-че

• 30 576
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
И на мен ми трудно с тези никове, но NotApproved е за 1ви път тук ми се струва???
редовно си е тука, но често си сменя никове и аватари, пред последно беше със съдрани дънки. А по- преди някаква "жена..." се казваше. newsm78

много си наблюдателна, мерси  Wink

ФБР краставици да яде...впечатлена съм.
Ванхорн,от бързината е грешка...и хем точно преди да пиша тук преглеждах фейсбука ти. Голяма съм патица Rolling Eyes Нямам и бивши гаджета/роднини/приятели Пейо,че да направя асоциация с тях... newsm78

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 00:16 от NotApproved

# 601
  • The QC to be!!!
Solley в микровълновата без капак, като го извади да го покрие. 1 част ориз, 2 части вода. Преди 3 дни го готвих, кафяв ориз, мойта е 800 вата, и става супер.  Thinking Ако нейната е много по силна микровълнова - 1200+ вата може и да се е изпарила водата и за това да се е изпопукал. Като го извади той винаги има малко останала вода, няма как да се изпопука, захлупва го и чака към още 15-20 мин макс и е готов за сервиране. Но вземи, че и подари на жената райс кукър Mr. Green къде се е чуло и видяло китайци да нямат райс кукър  Laughing

# 602
Agent, честита ви радост! Голямо бъдеще да го чака младежа!  Heart Eyes

Vanh, честити ходещи крачета, далеч да го отведат сладък Петьо!  Heart Eyes

Аталанта, съболезнования!  Hug

Като заговорихте за филми...напипах един потребител в ютюб, толкова български филми е качил, че аз напоследък прекалявам с тях. Ей на - http://www.youtube.com/user/LizaHelenaRojo

# 603
  • USA
Ван, все забравям да ти кажа колко много ми харесва името на сина ти. Свързвам го с прекрасен човек.  Hug

# 604
Етка, според мен това, което може да се направи, е следното.

1. Кампания за събиране на средства, но само след като се обявят имената на загиналия и на семейството, както и някакъв вдъхващ доверие начин на събиране на пари.

2. Правни съвети няма как да се дадат при така представена информация. Семейството обаче може да търси безплатно адвокат или клиника за правна помощ. На http://lawhelp.org могат да се търсят такива адвокати и клиники.

Hear Again,

Ще пратя на лични информацията, която очевидно е била на файлове, които много много не съм могла да разпозная от служебната поща. Нека заедно да решим, ако нямаш нищо против какво да публикуваме във форума.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 02:24 от Etka

# 605
# 606
Честит Кристофър на Агент и семейство. Да ви е жив, здрав и любвеобилен. Снимката е потресителна. Нареждам се на опашка за автографи от родителката на бъдещия президент. Като му гледам хороскопа - последен ще е...  Mr. Green

Ванхорн, честит ви ходещ Петьо!  Grinning

# 607
Понеже взехте да броите рога и копита, ме подсетихте за една готина статия която ми напомни често забравяната истина за зодиите:

http://www.msnbc.msn.com/id/41058456

Зодиакът е съставен преди 3000 години, когато съзвездията са имали различно разположение. Понеже всичко във вселената непрекъснато се измества (тя се разширява), за 3000 години подредбата на небесните тела се е променила толкова, че днес изобщо не отговаря на зодиите. Но хората упорито си вярват в остаряла информация и са убедени че са туй или онуй  Wink Ето новото разположение на зодиите, такова каквото е в наше време:

Capricorn: Jan. 20 - Feb. 16
Aquarius: Feb. 16 - March 11
Pisces: March 11- April 18
Aries: April 18- May 13
Taurus: May 13- June 21
Gemini: June 21- July 20
Cancer: July 20- Aug. 10
Leo: Aug. 10- Sept. 16
Virgo: Sept. 16- Oct. 30
Libra: Oct. 30- Nov. 23
Scorpio: Nov. 23- Nov. 29
Ophiuchus:* Nov. 29- Dec. 17
Sagittarius: Dec. 17- Jan. 20

*Discarded by Babylonians B.C. because wanted 12 signs per year, not 13 even though there were 13 constellations

А, да, зодиите трябва да са 13, не 12, защото съзвездията са 13, но на вавилонците не им е изнасяло числото 13 и са преиначили нещата. И сега какво, цял живот ми се обяснява как съм тиха вода не знам си каква, а аз всъщност съм била коза и с рога и с копита? Пълни измислици  Crazy

# 608
Ohooo, вече съм овен, а не теле  Sunglasses, да се чувствам ли повишена в зодиак?   Grinning

# 609
Ха, сутринта ми пратиха същата статия. Не знам вселената как се е завъртяла, но ММ продължава да е от така недолюбваните в тази тема мъже деви  Crossing Arms. Няма отърване за мен  Wink, бедния Ophiuchus (whatever that is  Tired).

# 610
Oooo, Марлела здрава да си, че го сподели и въпросната дама, която ги качва също!

Ванхорн, питка направи ли? Simple Smile

# 611
Хиляда зодиака да направят, все съм коза Simple Smile

# 612
Мноооо сте гадни,АП сега ще трябва пак да смята отначало Mr. Green
*
 Не успях да видя филмите,хем се регистрирах и кликах де ли не,ей старост нехарост ей(и нотапрувд не можах да я измисля коя е)
*
Нашето не-дева дето ви ги похвалих к'ъв е чарм печели наградата по безобразие от децата ни засега,тоз човек не спи хич,иска непрестанно шум и занимавки,дзвери се в 3ам и се сърди като голям човек..хубаво че е 3ти че ако беше 1ви можеше и 2ри да няма Laughing

# 613
Ми то Aнет аз затова и все още се чудя второ да има ли... и ви се чудя на вас на ентусиазма с 3. Simple Smile ако не е не-спането, нещо друго ще е...
Да се справяте скоро ви пожелавам!

# 614
Да ви кажа този новия зодиак изобщо не е верен, не е възможно ММ и малката хитруша да са риби в никакъв случай Naughty Mr. Green а аз дева-апсурд Joy
Но ме развесели докато си пия сутрешното кафенце, за което благодаря Peace Joy

Общи условия

Активация на акаунт