SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 25 042
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Еййй не ви стигнаха тея мъже бе, лакома работа, плюс това безсрамна отвсякъде...

Само за малко идвам да ви кажа, че от 17,30 в понеделник, 20 декември 2010 г., сме в Дивака, места има.
Айде, пльоснете ми един Сам, за да ми покажете, че ме обичате  Joy

# 181
Еййй не ви стигнаха тея мъже бе, лакома работа, плюс това безсрамна отвсякъде...

Само за малко идвам да ви кажа, че от 17,30 в понеделник, 20 декември 2010 г., сме в Дивака, места има.

Еее, супер, Инче Hug Дивака на Гладстон 54, нали?

Ето едно ухилено трапчинково Сами (Джаред всъщност) Grinning

# 182

Обичам те!

# 183
  • # супернатурална #
Пльос! Голям и красив  Heart Eyes
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN … x15/3x15_0232.jpg

# 184
Аз като една щастлива Градинарка намазвам покрай Инчето...... *въздъх* красоти!

Но да бъдем съпричастни и към Мараканките....

# 185
  • # супернатурална #
Ау, Цве! Направо ми се прииска да съм между тези два погледа!

# 186
Цве ти направо ме изкуши да си сменя подписа  Blush  Ама Ческей не си го давам така лесно  Whistling  Обаче погледите са...... Heart Eyes

# 187
Уау, това е любов беееее Joy
Цве, тенкс за подписа, не се въздържах просто... Моля ви, ако ви кажа, че ми се иска да сменя това произведение на изкуството, ме набийте...

Сори Весе, изпреварих те hahaha
Момичета, нямам търпение да се видим...
Замалко да забравя, Галя, гледа ли конвенцията на Джаред? Това с пъпката на челото ме уби. Как беше - може да забележите нещо ново в мен... - и аз гледам и се чудя какво е новото, а то - на челото било хахахахах

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 11:57 от Apocalyptic city

# 188
  • # супернатурална #
Апокалиптик, сега след твоите постове как да пиша, как?! Все ще си представям, че Дийн ме разсъблича с поглед, а очите на Сам плуват в тъга, защото знае какво ми мисли брат му  Joy

# 189
ХахХАхХАХХХАХХАХАХАХхаХХАХАХАХАХА (какъв съдържателен пост)

# 190
Гале, понеже ще идваш с такси, а Диваците са тъкмо 3 броя, че и близо един до друг, да кажеш на шофьора да те закара на този на Гладстон 54, отбелязания с C на картата:

# 191
Апокалиптик, сега след твоите постове как да пиша, как?! Все ще си представям, че Дийн ме разсъблича с поглед, а очите на Сам плуват в тъга, защото знае какво ми мисли брат му  Joy

Хихихи това беше готино  Joy Joy Joy

Момичета, вие да не сте решили да изпрабвате търпението на персонала на Дивака - малко им бяха здрачните шумни срещи, ама сега и свръха там, малиии  hahaha   Много съжалявам, че не мога да дойда, ама като се върна в България напролет ще направите една среща заради мен и аз да се запозная на живо с вас Hug

# 192
  • # супернатурална #
ХахХАхХАХХХАХХАХАХАХхаХХАХАХАХАХА (какъв съдържателен пост)

А, вече и само звездички да публикуваш, пак ще ни радваш  Laughing

Стич, благодаря  Hug

# 193
В торбата с изненади имам още погледи, но после ще пусна, че сега много ще ви стане  Mr. Green

# 194
В торбата с изненади имам още погледи, но после ще пусна, че сега много ще ви стане  Mr. Green
Еееее, Цвее, дай де, дай...

Общи условия

Активация на акаунт