SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 25 051
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, нали не сме тука за да се "раздразняваме" Все пак темата е за Свръхестествено и мисля, че всички можем да понесем някой и друг коментар за някой друг герой, както аз редовно си го отнасям от Дейна, която много обичам  Hug
Галче, мерси че си +1 в моята теза. Не съм искала да ви обиждам, още по-малко да ви дразня, но темата наистина е за СПН, нормално е Едуард малко да си го отнесе. Wink Mr. Green Аз напълно съм в унисон с мнението на Дийн по въпроса:

Tака че, не ми се сърдете, please. No offense, no bad feelings. Hug

Апокалиптик, сега след твоите постове как да пиша, как?! Все ще си представям, че Дийн ме разсъблича с поглед, а очите на Сам плуват в тъга, защото знае какво ми мисли брат му  Joy
Ауу, пък аз си мислех, че ти сама си се събличаш, Сам гледа влюбено, пък Дийн одобряващо, че брат му най-после е срещнал готина мадама да каже: "That's my boy! Marry that girl", след което да ви остави насаме да се опознавате (в библейския смисъл). ....И да дойде при мен. (end of story), с което май направих  най-краткия фик на тема Гала Краули и Сами Уинчестър. Wink Mr. Green

Галче, с ръка на сърцето се кълна, че много те обичам! Heart Eyes (цък за малко по-големичко свидетелство за любовта).

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 16:07 от Dana_Scully

# 196
Момичета, оставете го Едуард на Бела и дайте да измъдрим какво ще се случи след като му напъхаха на Сами душичката обратно. Явно, че страда от някаква форма на амнезия и май няма да си спомня нищо от бездушния си период Thinking Поне така си мисля, иначе не вярвам да можеше да се захване веднага с нов случай, щеше да се раздира от мъки и самообвинения поне една серия Laughing Какво мислите?

# 197
Момичета, оставете го Едуард на Бела и дайте да измъдрим какво ще се случи след като му напъхаха на Сами душичката обратно. Явно, че страда от някаква форма на амнезия и май няма да си спомня нищо от бездушния си период Thinking Поне така си мисля, иначе не вярвам да можеше да се захване веднага с нов случай, щеше да се раздира от мъки и самообвинения поне една серия Laughing Какво мислите?
Хм, колкото може да се съди от прекалено краткото ново промо, http://www.youtube.com/watch?v=bbvO3FZcjcQ&feature=player_embedded май наистина няма да си спомня нищо. Като гледам, май си е вече с душа, чувства, мисли и т.н. (поне по погледа му така ми се струва), ама е в нещо като мъгла. Душата му сега си е в него, но до края на сезона май ще се чудим ще се пропука ли все пак язовирната стена, дето го пази от злото, натрупано в душата му по време на престоя в клетката или да, след което чуденката ще е как братята да оправят последствията. За съжаление, седми сезон, ако го потвърдят, го виждам да се върти около това.

И малко оф-топик, гледайки това: http://www.youtube.com/watch?v=Xzatn_-L7oQ дали няма пак да видим нашия любим свалячески Дийн на хоризонта? Praynig

# 198
  • # супернатурална #

Ми амнезията ще е вследствие на "стената", която Смърт постави в съзнанието му. Драмата, според мен, ще е че Дийн ще следи за всеки признак у Сам за пропукване на стената, а Сам ще се чуди чак толкова ли е било страшно , и ще си мисли, че понеже е много силен, може да го понесе и ще се изкушава, да се почеше  Laughing

Галче, с ръка на сърцето се кълна, че много те обичам! Heart Eyes (цък за малко по-големичко свидетелство за любовта).

Ау, ето къде ми било лилавото ластиче!

Ауу, пък аз си мислех, че ти сама си се събличаш, Сам гледа влюбено, пък Дийн одобряващо, че брат му най-после е срещнал готина мадама да каже: "That's my boy! Marry that girl", след което да ви остави насаме да се опознавате (в библейския смисъл). ....И да дойде при мен. (end of story), с което май направих  най-краткия фик на тема Гала Краули и Сами Уинчестър. Wink Mr. Green

Дейна, в общи линии така би протекло събитието, но точно в този случай, заради "събличащия" поглед на Дийн, смятам да го позабавя малко преди да дойде при теб. Laughing

# 199
И малко оф-топик, гледайки това: http://www.youtube.com/watch?v=Xzatn_-L7oQ дали няма пак да видим нашия любим свалячески Дийн на хоризонта? Praynig
Много ми е смешен Дийн, милия, колко въодушевено казва "Virgins, Sam, virgins", все едно е защитил докторантура на тема девственици, толкова е компетентен, но в същото време ги разглежда девствениците почти като извънземни, толкова различни от неговия собствен вид Laughing

Аз си мисля, че тази бариера ще се отприщи баш за края на сезона и после зависи вече дали ще има 7 сезон или не.

На мен ми е много интересно колко точно ще се изкушава Сами да се чеше и в какво точно ще се изразява почесването Laughing

# 200

Ми амнезията ще е вследствие на "стената", която Смърт постави в съзнанието му. Драмата, според мен, ще е че Дийн ще следи за всеки признак у Сам за пропукване на стената, а Сам ще се чуди чак толкова ли е било страшно , и ще си мисли, че понеже е много силен, може да го понесе и ще се изкушава, да се почеше  Laughing

M дааааа, тази теория ми харесва. Лошото е ако си помисли ОТНОВО, че може да се справи с това ...
А Дийн вече се съмнявам, че Ще го видим като МАЧО МЕН,  може и госпожата да го държи изкъсо, то ку виж не залитне към някоя гостуваща звезда ...

# 201
Вярно Дийн ги гледа девствениците като музейни експонати. Simple Smile

А "почесването" според мен е мисловно - Сами не трябва да си мисли за бариерата, поставена в съзнанието му, защото тогава има опасност тя да рухне, но естествено, когато ти казват, че не трябва да мислиш за нещо, тогава само то ти е в акъла. Wink

# 202
А Дийн вече се съмнявам, че Ще го видим като МАЧО МЕН,  може и госпожата да го държи изкъсо, то ку виж не залитне към някоя гостуваща звезда ...
Аз си мисля, че Лиса и Бен ще ги видим пак до края на сезона, Дийн не се е откъснал напълно от тях в никакъв случай. Не случайно предсмъртното му писмо, като отиваше на среща със Смърт, беше до Бен.

естествено, когато ти казват, че не трябва да мислиш за нещо, тогава само то ти е в акъла. Wink
Мда, все едно да ти кажат, опитай се за една минута да не мислиш за розов слон  261uu  Laughing

# 203

Много ми е смешен Дийн, милия, колко въодушевено казва "Virgins, Sam, virgins", все едно е защитил докторантура на тема девственици, толкова е компетентен, но в същото време ги разглежда девствениците почти като извънземни, толкова различни от неговия собствен вид Laughing

И един много спезиален поздрав за всички които го предпочитат ЛОШ

# 204
Caми чe щe рaзчeшe cтeнaтa, то e яcно. тeрceно ми e обaчe дaли щe бъдe доcтaтъчно cилeн, тa дa издържи когaто ce отприщят cпомeнитe. И дрyго-коe e оновa нeщо, коeто можe дa причини тaкaвa болкa нa дyшaтa, чe дa я подлyди, кaкво точно ca мy причинили лy и мишо? И щe cи cпомни ли caм кaкво e прaвил прeз eднaтa годинa, кaк щe го прeживee? Кaк щe рeaгирa, aко ce ceти, чe ce e опитaл дa рeзнe гърлото нa боби? Въобщe, много въпроcи ce въртят в глaвaтa ми.

# 205
Аз тази болка си я представям, както когато някой каже "Боли ме душата ..." и изпитваш такава мъка, че само при мисълта и започваш да РЕВЕШ .... и си представям това умножено х 1000000000...... Все пак Луци и Миша няда ли са го жалели  #Cussing out.
Но винаги съм се чудела, Михаил не би трябвало да прави това. Предполага се, че той е добър, нали ????????

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 17:14 от bichito

# 206
  • В средата на времето
Може да...да са я карали да преживява отново и отново нещо гадно. Не знам дали душата може да бъде накарана да измъчва примерно, както Дийн го бяха мъчили в Ада и в последствеи той самият стана мъчител. Бе яко гавра е паднала, а иначе Сам ще полудее мисля, ако си спомни, тя душата му кво да полудява Rolling Eyes

Но винаги съм се чудела, Михаил не би трябвало да прави това. Предполага се, че той е добър, нали ????????

Видя се, че няма добри. Всичко е въпрос на интереси. Ако трябва да определя  някой от хвъркатите като добър, в човешкият смисъл, то това е само Кас.

# 207
И един много спезиален поздрав за всички които го предпочитат ЛОШ

Wowww, припадам! А в какъв унисон е с на Изи подписа... Heart Eyes

# 208

Wowww, припадам! А в какъв унисон е с на Изи подписа... Heart Eyes

тогава да довърша ..........

сори, ударило ме е на гифчета, ама мъжо е на работа, Щерката спи и аз скучая

# 209
Изи, a дaли пък дyшaтa мy нe e вeчe побъркaнa и дa побъркa и тялото кaто рyхнe cтeнaтa? И дaли могaт дa я излeкyвaт и кaк? Cпорeд мeн в дyхa нa прeднитe ceзони и обрaзa нa caм, който ни нaлaгaт, той вce пaк щe ycпee някaк дa cи cпacи дyшaтa.

Общи условия

Активация на акаунт