SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 969
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Да наистина Здрачът се премести в Свръха

Готово първите три сезона са свалени, само остава да ги почна...

Преди малко Мирка ме осведоми, че то и в този филм имало Бела, така че искам не искам трябва да гледам да видя адашката...

навремето нали и Здрач го почнах по същата причина Simple Smile

# 106
хахахаха Белс това е съдбЪ, дето му се вика Simple Smile Радвам се, че ги почваш Hug Hug Hug

Вярно наводнихме темата, но то едното не пречи на другото-все за хубави мъже и интересни истории става дума- за любов, омраза, смърт, вампири, демони...нормалните неща Simple Smile Ама и Люска добре го е казала  Hug

A това е на Миша жената, така ли...симпатяга е :

Сигурно е стара снимка и сте я виждали отдавна, но не мога да не споделя, че тук Джаред е наистина много хубав :

# 107
  • София
И аз последното замайване го почнах от Здрача, но да си призная след всичко, което изгледах лъскавките вампове вече не са толкова привлекатени!

До колкото разбирам жената на Джаред играе с него в 4 сезон  newsm78
А Дженсън няма все още деца. Има го на едни снимки с бебе... ма някъде четох, че това е племенникът му... Сложно стана  #Crazy

# 108
До колкото разбирам жената на Джаред играе с него в 4 сезон  newsm78

Да, те се запознават там, по време на снимките на Свръхестествено и съответно пламва голямата любов Laughing

На Дженсън това е племенникът, да.  Grinning

Добре дошли на новите ни членове. Всичките сте ми стари познайници от Здрача и много се радвам да ви видя тук Hug
Между другото и аз покрай Здрач някак си станах фен на Свръхестествено - щото в Здрачната тема се запознах с Изи, а пък на нейния аватар се мъдреше Дженсън и оттам отиде коня в ряката Laughing

# 109
Аморе, кога ще ми отговориш чие е тялото, с което изневеряваш?
Ама те женени ли са? Rolling Eyes За кой бе?

Dolcezza,

Аз вече отговорих - нИ 'нам, нИ гУ познавам Cry : дори по име, нито лично, още по-малко по библейски. Обаче, ако ми паднеее Flutter . Мисля, че трябва да е модел. ХА!, с тоз' моЙ ми се получи - не е измислен, като Сам и Ди-й-йн Joy Joy Joy .

# 110
  • гр. София
Импалка,
модел, казваш значи... Mr. Green

# 111
Аморе, кога ще ми отговориш чие е тялото, с което изневеряваш?
Ама те женени ли са? Rolling Eyes За кой бе?

Dolcezza,

Аз вече отговорих - нИ 'нам, нИ гУ познавам Cry : дори по име, нито лично, още по-малко по библейски. Обаче, ако ми паднеее Flutter . Мисля, че трябва да е модел. ХА!, с тоз' моЙ ми се получи - не е измислен, като Сам и Ди-й-йн Joy Joy Joy .
Оффф сега вече прочетох надлежно, цунки  Heart Eyes

Импалка,
модел, казваш значи... Mr. Green

Ужасно ми харесва ризата, оххх

# 112
За пръв път я виждам, но май вие най не сте случили на госпожа, или пък така може да е по-добрият вариант  newsm78    Grinning  Шегувам се, сигурно е готина.

Импалко, добре си ги наредила - аватар -подпис -бре бре  "възхит."  Дет викаш, не се знае знае ли се  Grinning   Ина, да, всички са женени. Засега  Joy   Яяя как те влече текстилът напоследък под формата на мъжки ризки, облечени при това

# 113
Розе,

Казвам: 'Да, да, да!!! Хайде пак!'

И тук казвам 'ДА!!!', един вид, но не съвсем, понеже не е точно Ди-й-йн Crazy .

PS. ‘Айдеее, пак се разчекнах Joy Joy Joy .

Apocalyptic city,
Толкова ти харесва ризата, че чак искаш да я скъсаш Laughing ?

lili0909,
Защо е подгънат единия лист от книжката в твоя подпис? Да не е мокър нещо Mr. Green ?

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 17:02 от Impala

# 114
  • # супернатурална #
Минавам набързо,(че много задачи Tired) колкото да поздравя новичките  Hug Добре дошли, колкото повече, толкова по-бързо ще дойда 18-ти  Laughing
А, и да благодаря на prisson за невероятния превод и за удоволствието, което ни доставя   bouquet

А това ....без думи  Mr. GreenМоже и да е показвано, но аз не съм го видяла.
Хайди-Сами Joy Joy Joy Joy Joy !!! Чакам с нетърпение Галинчето да го види Mr. Green .

Ми брюнетката не е за изхвърляне. За другите ще трябва да стискам очите  Rolling Eyes  Laughing

# 115
A, твоето опипом го знам Whistling .

# 116
Готово първа серия изгледана...

ще имам много да ви догонвам

ама аз по принцип съм си много впечатлителна и после не знам как ще спя...

сериалът да не е много страшен???

че после ще ме е страх да ставам нощем...

# 117
  • София
Споко, след Блъди Мери само малко ще те е страх да се гледаш в огледалото. Всичко останало са много горкички духчета  Crazy

# 118
Споко, след Блъди Мери само малко ще те е страх да се гледаш в огледалото. Всичко останало са много горкички духчета  Crazy

Коя серия е Блъди Мери...

Ще видите вие (тези дето ме насърчаваха да гледам сериала) ако стана параноичка, вие ще сте виновни...

# 119
А Дженсън няма все още деца. Има го на едни снимки с бебе... ма някъде четох, че това е племенникът му...
Дженсън има двама племенници, има снимки и с двамата, а за Джаред знам със сигурност, че има една племенничка, може е други да има. Та ако го видите и него на снимка с бебе не се шашкайте, не е негово.
За пръв път я виждам, но май вие най не сте случили на госпожа, или пък така може да е по-добрият вариант  newsm78    Grinning  Шегувам се, сигурно е готина.
Мишовица, за разлика от другите госпожи не е актриса, май писателка беше. Ама също толкова хахава като него.  Grinning

Хайди-Джаред  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт