SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 956
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Айде на гласуването, за нашите момчета /Кас и Луци/, аз вече се отчетох за Кас /Best Non-Human/ 2010 BuddyTV Fan Favorites  Hug

# 121
  • София
Споко, след Блъди Мери само малко ще те е страх да се гледаш в огледалото. Всичко останало са много горкички духчета  Crazy

Коя серия е Блъди Мери...

Ще видите вие (тези дето ме насърчаваха да гледам сериала) ако стана параноичка, вие ще сте виновни...

9 епизод ако не се лъжа... Споко! Не съм мислела, че ще гледам толко много демони с такова удоволствие. Проста в един момент хумора надделява.

# 122
  • Разпиляна във въображението
Аз искам да се върнат в началото, където наистина ме хващаше шубе и се гушках в моя докато той оплюваше кривите крака на Дийн, а аз въздъхвах от удоволствие при вида му. Сега всичко е на автопилот и понякога забравям, че има серия, а на предишната откровено заспах.

Няма ли да се заформи някоя тема или отново е бъдат снимки, снимки и пак снимки?

# 123

Няма ли да се заформи някоя тема или отново е бъдат снимки, снимки и пак снимки?
че какво му е лошото на снимките  Wink

За нас новите всички теми са интересни, но вие сигурно сте ги изговорили вече Simple Smile Пък и аз лично предпочитам да изгледам всичко и тогава да обощя като цяло Simple Smile  Peace

Ванче, Белс аз си спомням, че беше май 5ти епизод  newsm78 Но няма значение, Белс по заглавието ще се ориентираш, епизода е наистина супер Simple Smile

Мъжо се прибра, ядем после  засядаме да гледаме  smile3508  Mr. Green

# 124
  • София
Ммммм аз си коментирам по време на мача, но признавам за някой неща не съм достатъчно убедена и чакам финала...

# 125
Добър вечер!
Аз най-после да седна на компа днес, и темата прелива от нови фенове. Добре дошли  bouquet
Мириел, имаме тема - всички владеещи перото да сътворите фикове на коледна тема с любимците, а като дойде крайния срок - ние ще четем и аплодираме Grinning А крайния срок наближава, ако не ме лъже паметта...

Много хубави снимки днес. Благодарности bouquet

# 126
  • Разпиляна във въображението
О, аз лично няма да се включа. Пиша съвсем различни неща Laughing

# 127
Добър вечер, момичетааа  Hug

Охо, гледам Здрачки са се пренесли, но аз (както се вижда) си оставам вярна и на любимите ми форкски познайници  Mr. Green
Едно време с Фейчето си въздишахме кротко по Сам, Градината все още беше саксийка  Crazy

Момичета, за понеделник мога да предложа и още едно заведение, което със Здрачки уважаваме - Дивака, какво ще кажете  Whistling В тази пицария ще можем ли да се поберем?
А с Люси, може да ви доведем още една третинка изненадка  Grinning

Белс, как върви побратимяването, към кой отбор се насочваш?

# 128
  • # супернатурална #
Току що изгледах третата част на панела с Джаред. Оказа се, че и той има немска кръв  Laughing За мен "шнелето" придоби нов смисъл Joy

Цве, не обърквайте провинцията, къде е този дивак, ние едва Арената ще намерим  Laughing

# 129
Изказвам се като неориентирана пловдивчанка с помощ от приятел - Дивака е на Гладстон, зад Славейков, предполагам софиянки знаят за какво говоря и могат да дадат по-точни обяснения Grinning

# 130
 Joy   Галке, така така И аз я търсих таз Арена запад по картата и с питане. Мъж ми е осведомен и с наточен джи  пи ес  Grinning

# 131
Цвети, Галето помоли специално да има кино, за да може шофьора да се забавлява, затова се спряхме на Викторията в Арената. А и в центъра може да има затруднения с паркирането, ако отидем в Дивака. Иначе за мен е дори по-лесно да се добера до там, така че няма проблеми, но нека да кажат и другите момичета.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 22:14 от Stitch

# 132
  • # супернатурална #
Аа, където кажете, шофьорът отпадна, така че съм с влак или автобус, а после с такси. Дивака щом е в центъра, значи не е далеч от гарата и таксито няма да ме одруса много. Да кажат другите, аз на всичко съм "за"

# 133
Стич, само предлагам да има варианти  Hug Иначе нямам търпениеее  lalalala

# 134
Добре долшли на новодошлите непознати и стари познати Hug
Аз май ще отпадна от срещата че нещо не се чуствам много добре Sad
Кажете някой хубав сериал с който да убия времето докато преболедувам.
Най любим ми е свръха, след него декстър, да бъдеш човек също е много готин, но не е така зарибяващ(поне за мен) като декс и момчетата. Предлагайте моля.

Общи условия

Активация на акаунт