SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 969
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Цвети, щом Галчето е натирила шофьора Laughing, значи Дивака на Гладстон е вариант Hug

# 136

Кажете някой хубав сериал с който да убия времето докато преболедувам.
Най любим ми е свръха, след него декстър, да бъдеш човек също е много готин, но не е така зарибяващ(поне за мен) като декс и момчетата. Предлагайте моля.

Аз бих ти предложила "Дневниците ....", "Warehouse 13", и комедийните ....

Добър вечер и от мен.

# 137
  • # супернатурална #
Гласувам с две ръце за "Излъжи ме" Тим Рот е уникален, както винаги. bichito, акцентът му ще ти напомни за папА  Wink

Домакините да тропнат по масата и да кажат къде ще е сбирката, че някой може да не влезе в темата тези дни и да си прави соло парти  Laughing

# 138
  • Разпиляна във въображението
Предлагам Glee. Весел, разтоварващ и със страхотна музика Wink

# 139
Нeкa дa e в aрeнaтa, cмилeтe ce нaд шофъоритe

# 140
  • # супернатурална #
Предлагам Glee. Весел, разтоварващ и със страхотна музика Wink

Ии, гледайте да не е прекалено хубаво, че няма да ми се тръгва, а впредвид пътя съм с вечерен час най-късно 8. Шегувам се, но си мисля, че не е толкова важно къде ще сме, ние настроението си го носим със себе си  Laughing

# 141
Гласувам с две ръце за "Излъжи ме" Тим Рот е уникален, както винаги. bichito, акцентът му ще ти напомни за папА  Wink

Гале опитах се да го гледам, ама нещо ... тц .... Тим Рот не е сред актьорите дето харесвам (а и акцент като на папА друг няма  Embarassed)
Та се сетих и за още един невероятен сериал, който е сред малкото дето потретвам да гледам
Spartacus: Blood and Sand, то не е акцент, то не са красоти .....  Heart Eyes Blush Twisted Evil

# 142
Добре долшли на новодошлите непознати и стари познати Hug
Аз май ще отпадна от срещата че нещо не се чуствам много добре Sad
Кажете някой хубав сериал с който да убия времето докато преболедувам.
Най любим ми е свръха, след него декстър, да бъдеш човек също е много готин, но не е така зарибяващ(поне за мен) като декс и момчетата. Предлагайте моля.
Аз предлагам Haven по King.
За срещата както решите , макар, че живея точно зад Арената, предпочитам Дивачето-идеално е:)
ПП-Току що гледах серията с пияният Кас, е няма такъв сладур! Страшно е миличък, връщах го поне 10-ина пъти  newsm24 Two Hearts

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 00:29 от Mupka

# 143
Аз като специалист по сериалите да предложа  Blush
Ако търсиш нещо със загадки и странни същества - Haven става, също и Fringe (той е малко в стила на Досиетата Х, но вместо извънземни има паралелна вселена) , аз много харесвам и Sanctuary с Аманда Тапинг от Старгейт (тук също гонят свърхсъщества но не с цел да ги убият, а да ги защитят).
Може да погледнеш и Warehouse 13, по стил прилича на филмите Библиотекарят и Националния трезор с Никълас Кейдж.
Ако харесваш фентъзи горещо препоръчвам Legend of the Seeker , а също и Merlin.
Разбира се, няма как да не предложа lie to me,  малко подобен е и The mentalist.
И едно много приятно криминале - Castle.

Дано да съм била полезна  Joy

# 144
Страхотни сте благотаря, подпуках Warehouse 13, още като видях бичито да предлага  и сега тегля 2 серия, ще го гледам, но и другите предложени ще се тестват, само за дневниците не мога да се реша

# 145
  Пожелавам ви лека нощ с две щастливи снимки. Дано втората да не сме я пускали съвсем скоро, защото не помня от къде съм я взела. На всяка снимка имаме по един по- добре излязал брат. Досега гледах видеата от конвента, преведени от Призън. Голямо удоволствие, какво по-добро за петък вечер  Grinning  Всъщност аз почти не съм запозната с материали от фенсрещите, най-много 2- 3 клипа с тримата обичайни заподозрени да съм отразила. Сега обаче ще наваксам и без това няма серии.

Ха ха, Импала, не знам какъв й е проблема на книжката в подписа ми та така се е засукала като супер намокрена. Да кажеш да е Сам на страницата, а то елхата  Rolling Eyes   Я да видя какво има на гърба на тази елха  Mr. Green

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 00:58 от lili0909

# 146
Здравейте и от мен. Първо, добре дошли на новите попълнения - много сте ми сладки с това: "Ама те женени ли били?" Честно да си признаем, горния факт и на нас "старите адски хрътки" понякога ни е трудно да ги приемем и повярваме. Simple Smile

Като гледам половината Здрач се е пренесъл в СПН (и Патисън на всяка втора картинка, ама как да е - аз подминавам Mr. Green ) Дано не ви прозвучи нахално, ама се надявам, че сега, когато сте направили първите стъпки по откриване на НАИСТИНА ГОТИНИТЕ мъже в сериалите, фенския състав на блестящото вампирче съвсем ще намалее.
Simple Smile Не го казвам с лошо, просто Патисън ми е крайно антипатичен, питайте Галчето, тя неведнъж ми е търпяла коментарите. Wink

Розичка, Hug Мерси за страхотните коледни картинки с Дийн: стихчето е един път, а второто: "Be naughty, save Santa the trip" толкова ми хареса, че веднага си го шляпнах на десктоп! Тъкмо коледен Дженсън ще ми краси компютъра покрай празниците (и хайде дано вече вземе да ме вдъхнови да довърша фика, че все нещо ме възпрепятства и не мога да го докарам до смислен край, а 20-ти наближи). Wink

Казвайте последно Арената ли остава или този Дивак? На мен Второто не ми е познато къде е, но щом е в центъра, все ще го намеря. Simple Smile

И последно, преди да се отдам на писане, видяхте ли новото кратко промо на 06х12? : http://www.youtube.com/watch?v=bbvO3FZcjcQ&feature=player_embedded

Ооох, този 28.01.2011 много далече ми се вижда! Тъкмо бях се излекувала от липсата на епизоди цяло лято и сега пак.... Crossing Arms

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 01:12 от Dana_Scully

# 147
... Тъкмо коледен Дженсън ще ми краси компютъра покрай празниците (и хайде дано вече вземе да ме вдъхнови да довърша фика, че все нещо ме възпрепятства и не мога да го докарам до смислен край, а 20-ти наближи). Wink

...

Хайде Дейна .... че твоя разказ го чакам, повече от почивките м/у сезоните.

# 148
... Тъкмо коледен Дженсън ще ми краси компютъра покрай празниците (и хайде дано вече вземе да ме вдъхнови да довърша фика, че все нещо ме възпрепятства и не мога да го докарам до смислен край, а 20-ти наближи). Wink

...

Хайде Дейна .... че твоя разказ го чакам, повече от почивките м/у сезоните.
Бичи, засрамваш ме и току-виж не го постна под страх, че ще се смеете. Не възлагайте чак такива надежди, не съм писателка само обикновена преводачка

# 149
Лили,

Коледната ти книжка (с желания) сигурно е поредица от прогресивно събличащи Сами/Джаредови снимки, така че на следващата страница ще да има какво да подгизне от флуиди Mr. Green . А ти от време на време я затваряй тази книжка, за да може елхата - се моа - да бъде притисната между две Самита / двама Джареди Praynig .

Идеята да гледаш клипчета с конвенции е чудесна Peace : ще видиш реалните актьори и колко са различни те от екранните си герои. Но пак са много сладки, забавни, интелигентни, закачливи, перфектно допълващи се и т.н. и т.н. Heart Eyes

Danaaa, Hug

Какъв страх, мила Shocked ?! Кой ще ти се смее Shocked Shocked Shocked ?!

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 01:28 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт