SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 990
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Разписвам се по нощите, все пак вампирското в мен не спи  Mr. Green

За сериалите подкрепям Хейвън с две ръце  Heart Eyes
Неси, ти си моят сериал експерт!  Sunglasses
Люс, прекрасни снимки си избрала, особено тази с тигърчето Heart

Дейна, надявам се не пречи толкова много Роб, но какво да се прави, по-силно е от мен  Mr. Green макар да си гледам СПН от доста време вече  Crazy

Момичета, кажете, което заведение ви е по-удобно, важното е да се съберем  Hug

п.с. обаче как двамцата се ожениха горе долу за една година не е истина, поне единият да беше останал свободен (кхъ кхъ Сам кхъ кхъ)

# 151

Идеята да гледаш клипчета с конвенции е чудесна Peace : ще видиш реалните актьори и колко са различни те от екранните си герои. Но пак са много сладки, забавни, интелигентни, закачливи, перфектно допълващи се и т.н. и т.н. Heart Eyes

и най интересното е, че в живота са пълна противоположност от тази на героите си (демек Дженсън винаги е по резервиран с фенките, докато Джаред е като душата на компанията .... ). А бе с две думи супер са всички. Ох как ме е яд че не можах да отида на кънвекшъна в Барса  #Cussing out

Danaaa, Hug

Какъв страх, мила Shocked ?! Кой ще ти се смее Shocked Shocked Shocked ?!

И аз това питам? Ще посме е ли ????????

# 152
Aa, която от вас тръгне да се смее........ директно й изпращам...... момчетата! За превъзпитание с много строги мерки, Simple Smile не за другите работи, дето си ги помислихте при мисълта, как Сам и Дийн идват увас! Mr. Green

# 153
Dana, душка златна,

Дори и с тази 'заплаха' няма да ме накараш да се смея на нещо, което си написала.

Два поздрава за теб: цък за гледане и цък за слушане (тази песен е вече част от кръвта ми), докато гледаш първото 'цък' .

Гуш Hug !

# 154
Aa, която от вас тръгне да се смее........ директно й изпращам...... момчетата! За превъзпитание с много строги мерки, Simple Smile не за другите работи, дето си ги помислихте при мисълта, как Сам и Дийн идват увас! Mr. Green

smile3521 smile3521 дааааааааааа най напред Ще се наказва ме мнооооооого строго  newsm53 , а после Ще се успокояваме ....

Аз си скраднах мънииииинко от поздравите на Импалка, че комбинация от двата е наистина  Heart Eyes

# 155
Лелеее, поздравите са един път! Невероятно е, мерси, Импалка! Hug

# 156
И като за малко преди Лека ноЩ, едно много яко клипче (ниЩо лично за фенките на Дийн и Кас, но е много ефектно)

И нали е Коледааааааа
поздрав за всички послушни момичета

santa2     santa2

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 02:35 от bichito

# 157
  • София
Еййй, стоплихте ми душата с тези поздрави  Heart Eyes
Благодаря!

# 158
Привет Момичета,
освен и аз да направя голямото завръщане.  Hug Може някои да си ме спомнят - някъде в 4-та тема се появих за малко.

Гледам моите любими момичета от Здрача ви нападат, та и аз с тях.  Heart Eyes

Обожавам Братята. Първият път като ги гледах, сериите ги поглъщах една след друга. Вторият път им се наслаждавах истински.

Имам вяра в 6-ти сезон, въпреки че ми липсват онези момчета от началото на сериала...
Адски се забавлявах със серията за Вампирите ала Здрач и с тази с Феите!

Оставам на линия и няма да забягвам!   Peace

# 159
Здравейте и от мен. Първо, добре дошли на новите попълнения . Като гледам половината Здрач се е пренесъл в СПН (и Патисън на всяка втора картинка, ама как да е - аз подминавам Mr. Green ) Дано не ви прозвучи нахално, ама се надявам, че сега, когато сте направили първите стъпки по откриване на НАИСТИНА ГОТИНИТЕ мъже в сериалите, фенския състав на блестящото вампирче съвсем ще намалее.
Да, на мен ми звучи нахално,  НО какво да се прави като РОБИНСКИТЕ  сърца  са способни да понесат и приемат толкова много красота-вампири, върколаци, "НАИСТИНА ГОТИНИТЕ МЪЖЕ", техните истории разказани във филми и книги.
Жалко, че в понеделник пътищата ни няма да се пресечат. Peace

# 160
Е, сега - и аз не съм фен на Роб,  харесвам си 2-3 актьори от глутницата (те и другите са готини, ама ми идват малко малки  Joy). Но отдавна съм се отказала да налагам своите предпочитания на другите или да се опитвам да ги вкарам"в правата вяра"   Laughing   
Все пак понятието НАИСТИНА ГОТИНИ е много, много индивидуално.  
А стъпките определено не са първи, хубавите мъже се обсъждат в робинските среди наравно с Роб  (е, почти наравно)  Joy Joy  Анкетата в началото на новата здрачна тема не  случайна  Blush Hug Joy

# 161
Дaми, докaто cпорим кой e нaиcтинa готин, щe cи оcтaнeм бeз мяcто зa cрeщa. Aйдe cъвceм cтeгнaто вceки дa cи кaжe къдe прeдпочитa дa бъдeм и aко иcкaтe дивaкa, някоя доброволкa дa зaпaзи мecтa Hug

# 162
  • # супернатурална #
Добро утро!

Май утото не е толкова добро, без съботната дозичка   Grinning
Фейче, решете вие от София, съобразете се с паркиране и там каквото се сетите, ние гостите разчитаме на вашия вкус  Hug (От мен изискването е да не е много далече от гарата)

# 163
Добро утро.
Пребройте се отново - горе-долу бройка, аз съм доброволка за запазване на местата в Дивака.

# 164
Добро утрооо!

Мен ако питате - те всички са готини  Heart Eyes

Фейче, както е по-удобно за вас, само да се съберем  Peace

Поздравявам ви с тройна доза красоти сутрешно  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=cAYYwxf3EP4

Общи условия

Активация на акаунт