SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 865
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
И аз искам подробности, макар че май ще ги чета утре...

Направихме си куп снимки, пихме винце, хапнахме и така. В общи линиии - ЖЕСТОКО.
b]

Верно си е! На мен също ми беше много приятно да се запозная с вас, жалко, че се отчетох с краткотрайно присъствие, надявам се срещата да не остане единствена.
Гвоздеят на вечерта беше общата снимка на една луда ХАРД РОБИНЯ и една супер АНТИВАМПИРКА Wink, визирам себе си и Дейна Laughing
Момичета очаквам снимките.

# 361
  • София
Здравейте!
Аз тамън се прибирам от моето събиране, което за съжаление не беше с вас  Hug
Много бързо се придвижвам към последните епизоди на трети сезон, защото нямам никакво търпение да разбера какво ще стане с Дийн в 4 сезон!!!!
С удоволствие ще чета и ще гледам снимки от срещата Simple Smile

# 362
  • # супернатурална #
Добър вечер и от мен! Да докладвам-прибрах се благопулучно, без особени премеждия  Laughing
Искам да ви кажа, че всички сте толкова готини, колкото си ви представях, че и отгоре! Съжалявам, че не прекарах достатъчно време с вас, а също и за момичетата, които не бяха. Радвам се, че ви познавам.  Hug

Много ме впечатли татуировката на Краули, евалата![/b]

Duchess, като направим следващата сбирка в Пз, ще ви водя на групово татуиране  Wink

Изи, струваше си всяка една секунда пътуване в "комфортния" пътнически влак  Grinning

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 00:14 от Г. Краули

# 363
Moмичета много се радвам, че се запознахме , беше много хубаво и весело, макар, че срам не срам въобще не знам кой кой е и как е истинското му име Simple Smile По физиономии ви знам, обаче  Hug  

Г.Краули имаш страхотна татуировка!   bouquet

Снимките ги свалям, утре ги пускам  Hug

Надявам се да повторим, затретим и тн  Wink

За лека нощ:

# 364
  • # супернатурална #
Мерси, Mupka, не мога да не се съглася с теб  Laughing
Чакайте да ви кажа, какво каза мъжът ми, като се прибрах: "Пила ли си? Какво пи?" Представете си, как ми е бляскал погледа Joy А после: "Какви са тези косми"  Shocked И аз, нали съм с чиста като сълзица съвест: "Ми женски"  Rolling Eyes А даже не можах да ви нагуша всичките  Joy

# 365
Добро утро!

Явно добре сте изкарали, остава снимки да видим Hug и подробни разкази какво коментирахте Hug

# 366
Страхотно сте си изкарали Simple Smile Надявам се скоро публикувате снимки за тези, които не бяхме на срещата и не можем да ги видим на друго място, освен тук. Интересно ми стана и с татуировката, дано документирате и нея Grinning

Добро утро и от мен!

# 367
Добро утро,
Сонче мерси за кафето, след толкова алкохол дето изпихме вчера  Joy Joy Joy ..............

И аз чакам с нетърпение подробните разкази и оЩе по подробните снимки.

Розичка , как мина изпита???????? Ще се черпим и днес нали!?!?!?!?!?!

Желая ви лек ден

# 368
Абе остави се, излагация от моя страна... Embarassed
Личи си, че отдавна не съм купонясвала както трябва Mr. Green
Рози, чакаме информация. Почерпката ще си я направим, ъф корс, може към кафето да добавим това:

Бичито, благодарности за пожеланията, мхм... Горкото ми Сами...

# 369
Хайде и от мен добро утро!
аз напредвам с материала....

вече знам кой е Дийн

и кой е Сам

поздрав http://www.youtube.com/watch?v=_Pm1EN5Z-rg&feature=player_embedded

# 370
Белс, откри истината, а  Wink Grinning
Благодаря за поздравите и снимките, много любими!

# 371
  • Велико Търново
Скъпи мои весели празници! Макар, че като са ни спрели кранчето все нещо ще липсва!

# 372
Абе остави се, излагация от моя страна... Embarassed
Личи си, че отдавна не съм купонясвала както трябва Mr. Green

A, да да  Naughty, не си само ти ... то е вече от възраста .... Само на по 20-21 години сме  Whistling , а не носим на пиене  Joy Joy Joy
Сонче, ние ще наваксваме на следващата среща (а до тогава тренинг пред монитора с компнията  cheers)

# 373
Белс, откри истината, а  Wink Grinning

и още как !!!!!!!!!!!!!!!! Grinning

# 374
хахаахахах кой си е сменил подписа Simple Smile Белс много ти се радвам  Hug

Добро утро,

отивам да оправям снимките, после ще ги кача и ще ги пусна за сваляне директно в зип, макар, че моите не са чак толкоз много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт