SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 871
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Рози, страхотно е това! Joy Joy
Довечера горе-долу за колко часа се разбираме да пием виртуално заедно Laughing А физически пак може да си налеем и да си вдигаме чаши към монитора Mr. Green
Питам, щото все пак трябва да обърна внимание на фамилията, вечерята, т.н. Та преди 21 ч. едва ли ще сколасам да седна пред компа...

Мен ме устройва идеално. Тамън аз докато се прибера, докато оправя Щерката и мъжо .... и Ще си сипна едно винце с едно мезенце ....  Drunk

Присъединявам се тогава.  Hug

Ето и една рецептичка за доброто ни настроение:

Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване, най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това, е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.
Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна бутилка "Бейлис", дна бутхилка с водкъ, дно стекшче биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички..
И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо... ! ...
Прp..препрp... препрpедайте тфа на койтуу може повеше да постигнт душевън мир...

tooth tooth tooth newsm24

Розе от къде го измъкна това. Житейска истина си е  Joy Joy Joy

# 346
  • гр. София
Сто процентова житейска истина! Mr. Green  Drunk Drunk

# 347
  • Разпиляна във въображението
Аз съм тук да пием виртуално, но никой няма

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 20:16 от Miriel

# 348
Как няма Crazy Аз вече опрасках една водка с портокалов сок Mr. Green
Преминавам към изпразване на следващото недовършено шише Mr. Green
Рози, стискам ти палци и мисля за теб, да знаеш!

# 349
Чудех се наистина дали Дийн ще каже на Сам за това какво е правил докато е бил "другия" Сам newsm78 или да пишем за питиета и как се отразяват на способностите ни да събличаме любимците ни?

# 350
Аз ги събличам само насън, за това питиета не са ми необходими.

Дали ще му каже, наистина? Подозирам, че пак ще оставят недоизказани нещата и ще ни тормозят с леки загатвания. А Сам най-вероятно нищо няма да си спомня, сега след като вече има душа.

Или пък ще си спомня и ще го ударят на такъв рев и мрънкане, че няма да ми се гледа Mr. Green
Уф, не знам вече, вариантите са много...

Мириел, моля да не го приемаш като подмазване, обаче много ми харесаха твоите варианти за финал на сериала. Нищо че са много дарк. То си е ясно, че подобен сериал трудно ще завърши с хепи енд, колкото и да ми се иска.

# 351
Разбира се, че не го приемам за такова, но аз съм за по-"мрачни" неща. Но защо пък да не свърши хепи?

Искрено се надявам да нямаме сълзливи сцени и обяснения по сто епизода.

# 352
Ооооооооооо компания ...... Взимам си едно питие на слуки и ........  newsm24

Хайде Розе, знаем че си взела изпита, идвай по скоро да го полеем ......

А за Дийн и Сам .... незнам заЩо си мисля, че Дийн Ще му казва малко по малко какво е правил и Ще му го натирва в лицето. А горкия Сам ни в клин ни в ръкав пак Ще се оправдава ......

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 21:19 от bichito

# 353
Не мисля. Все пак не това е било желанието на Сам, така се случи. И все пак накрая той съзнателно искаше да си остане без душа, но това не се брои - той не си спомня усещането за чувства. Знае как е било, но не го усеща. Ама че обяснение.

Чакаме почерпката от Розе. На мен лично ми се хапва нещо сладичко Wink

# 354
Интересно ми е дали Сам ще си спомня за това, че не е искал да получи обратно душата си. Другите неща (къде е ходил, какво е правил) може и да не ги помни в детайли, но това!?!

Сега си мисля, че ще изглежда много фалшиво, ако след събуждането Сам не помни нищо от преди. Реакция тип "Къде съм? Какво стана? Кой съм аз?" Mr. Green не ми се иска да гледам.

На Розичка дано й кажат веднага резултата от изпита, а не след няколко дни. Ей, колко мразех такива изпити... С дни не знаеш взел ли си или не...

# 355
Привет Момичета!

Днес успях да се запозная с голяма част от вас - СТРАХОТНИ СТЕ!!!

Айде, кога пак ще се видим?

# 356
Привет Момичета!

Днес успях да се запозная с голяма част от вас - СТРАХОТНИ СТЕ!!!

Айде, кога пак ще се видим?

Aaaaa така не става ..... подробности трябват ........  Crossing Arms Mr. Green

# 357
И аз искам подробности, макар че май ще ги чета утре...
Заспах на "Американецът" Rolling Eyes преди малко, и ще ходя да си лягам. Не нося на пиене както преди, ще извинявате Embarassed

Но вие продължавайте, аз утре ще чета. Лека нощ от мен!  bouquet

# 358
За съжаление аз бях за кратичко - около 45 мин. и не успях да се насладя максимално на компанията.

Като отидох вече се бяха събрали. Много са готини всички, все едно се знаем от 100 години.

Направихме си куп снимки, пихме винце, хапнахме и така. В общи линиии - ЖЕСТОКО.

Много ме впечатли татуировката на Краули, евалата!

# 359
  • В средата на времето
Ха да видим, пиете ли още или спите вече? Wink

Срещата мина повече от добре. Една дълга маса с много симпатични фенки на SPN. Имахме си сол на масата за разпознаване на мястото (благодарение на Apocalyptic Simple Smile) Има и страшно много снимки, но не от мен. Аз си забравих фотото. Галето я награждавам с медал за това, че стоя по-малко от колкото и се е наложило да пътува на идване и връщане като време.  Hug  Страшна е.  bouquet Беше шумно, приказливо и много приятно. Много се надявам след Нова година или де да знам..като се запролети да направим пак среща и този път да успеят да дойдат и други, които не са от София. Пък може и да не е в София следващата среща.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт