SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 873
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Тогава ви пожелавам да не ви стяга никой  Laughing и леко пътуване Simple Smile

Не, няма да е катализатор за сънища, изтрих го от спомените си безвъзвратно. smile3534

# 331
  • гр. София
Как сте? Стягате ли се за срещата?
Непременно да правите снимки, та и ние - тъжните неприсъстващи да се покефим после Hug

Пожелавам ви приятно изкарване и подробно да разкажете после за срещата, ей Hug

...из между които най-тъжна е моя милост  Sad - хем болна, хем на изпит довечера...

Лек път на пътуващите и весело изкарване на всички!
Присъединявам се към молбата за снимките след това.  Praynig

# 332
  • В средата на времето
... хем на изпит довечера...

Розичке, късмет на изпита довечера Peace Да се похвалиш след това.

# 333
Колажа на Дженсън колкото и да е УЖАСЕН  мен ме развеселява  Joy Joy Joy
Кога не са в колаж като двойка J2 (които сме виждали) .... против нямам. Въображението на феновете е безгранично.

Та, Сонче, Импала (не бъркам като казвам, че няма да си там, нали  newsm78), Розичка и всички други дето няма да присъстваме на срещата  Sad .... да знаете слагам питиетата да се изстудяват, приготвям си приборите за коктейли и по късно Ще въртим бутилки из въздуха.
НА пътуващите, ЛЕК ПЪТ, на Розичка, УСПЕХ НА ИЗПИТА и да се оправяш по бързо и на всички останали, приятно изкарване довечера. Да пиете и по едно заради нас .... и да правите мнооооого снимки. А после и подробен отчет как сте си изкарали  Mr. Green
  bouquet  bouquet  bouquet

# 334
  • гр. София
Благодаря за пожеланията. Ще се похваля, ако има за какво, Изи  Laughing (дано да има, де, пу, пу)

# 335
Розичка, успех на изпита и бързо да оздравяване! Стискаме палци!
Бичито, готово, какво ще пием  Grinning

Кога беше крайния срок за историите на коледна тема?
Пишещите няма ли да се смилят да ни пуснат някоя история, та ние да се забавляваме, докато другите купонясват на срещата?

# 336

Пишещите няма ли да се смилят да ни пуснат някоя история, та ние да се забавляваме, докато другите купонясват на срещата?

Дейна, твоя разказ не е ли готов .......  Mr. Green

Сонче, червено винце, Пърпъл Нърпъл .....

# 337
# 338
  • гр. София

Дейна, твоя разказ не е ли готов .......  Mr. Green

Сонче, червено винце, Пърпъл Нърпъл .....

Не само на сбирката довечера няма да присъствам, а и на вашето попийване на винце  Sad

Аз пък от мъка ще преям с

ПП: Дейна, и аз чакам разказа ти  Simple Smile

# 339
Розичка, ние тука ще пийваме винце, и шоколад може да похапнем, така че се присъедини към нас без притеснения Hug
Само вземи изпита!
А Дейна трябва вече да е в Сф, ако не се лъжа...

# 340
  • гр. София
Присъединявам се тогава.  Hug

Ето и една рецептичка за доброто ни настроение:

Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване, най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това, е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.
Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна бутилка "Бейлис", дна бутхилка с водкъ, дно стекшче биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички..
И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо... ! ...
Прp..препрp... препрpедайте тфа на койтуу може повеше да постигнт душевън мир...

# 341
 Joy  Розеее!  Та, ако пийна за всички, които за нещастие няма да сте с нас, по едно, май и аз така ще се докарам  и ще виакам  "Прp..препрp... препрpедайте тфа на койтуу може повеше да постигнт душевън мир... "   Grinning   И после ще има снимки изпод масата   Grinning  Успех на изпита!

# 342
Рози, страхотно е това! Joy Joy
Довечера горе-долу за колко часа се разбираме да пием виртуално заедно Laughing А физически пак може да си налеем и да си вдигаме чаши към монитора Mr. Green
Питам, щото все пак трябва да обърна внимание на фамилията, вечерята, т.н. Та преди 21 ч. едва ли ще сколасам да седна пред компа...

# 343
  • гр. София
Аз духом ще чукна чаша с вас, че изпитът е до 21ч. Докато се прибера ще стане 22ч. и трябва да се слага масата, да се вечеря...няма да имам време за пред компа.
Но вие ме споменавайте с добро в наздравиците си  Mr. Green

# 344
Момичета нямам време да чета всичко...

само минавам на бързо да ви пожелая приятна среща !!!!!!!!!

Да се върнете ей так  Grinning и да разказвате после

Heart Eyes

ps откраднах си от мирка подписа, ама знам, че тя няма нищо против... освен това тя е виновна да съм тук, така че ще си понася последствията

Мирк  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт