SUPERNATURAL - A Very Supernatural Christmas

• 24 903
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
 Shocked Колко страници сте навъртяли! Отговарям, после се връщам да чета.

[...]КАК МОЖА да се ожени за .. жена си тоя Дженсън!?  Laughing Толкова ми е анти-симпатична в Трий хил, че нямах по-неприятна там от нея. А сега - най-прелестният мъж на света: женен за нея Close Tired
Може би това е само моето мнение, не знам, вие как мислите? Laughing

Joy Не разбрах откога не харесваш екс г-ца Харис: преди или след като разбра, че е г-жа Екълс? На мен не ми пречи, но може би защото Дженсън почти не ме вълнува, а и щом младите се обичат...
Гледала ли си ‘Ten Inch Hero’?

Още от Трий хил не я харесвам. (А го гледам доста отдавна) Без причина, просто ми беше противна Laughing А сега - съвсем Crossing Arms

# 316
Имам процедурен въпрос - лепещи листчета с никовете да разпечатвам ли? Ще ги носите ли? Ако да - ще ми трябва списък пак.
Абе който иска да си залепи сам листче, който не иска, да не носи Joy

# 317
Аз мисля, че ще се ориентирам коя коя е Laughing Така като се замисля май на почти всички ви знам имената, така че се чувствам подготвена bowuu Laughing

# 318
Добър ден и от мен  Hug  Описателен портрет си правя - висока, не дълга черна коса, дънки, поло, ухилена, с Цве под ръчичка, ще ме познаете   Grinning  А ако снима Мирка, ще имаме най-хубавите снимки на света  Peace  Тя е мастер.

Ина,Сами аватарът е жесток

# 319
Имам процедурен въпрос - лепещи листчета с никовете да разпечатвам ли? Ще ги носите ли? Ако да - ще ми трябва списък пак.
Мисля, че ще се оправим и без листчета.
Аз освен да си донеса метла  Wink Laughing

Още малко от прелестният глас на Дженсън  Heart Eyes - Jensen Ackles Voice Videoclip #2 - TRON Evolution [Video game]

# 320
Стиче, шъ паднеш от смях, намерих най-гейския колаж на Дженсън EVER!

Joy Joy Joy Joy Joy

Тоя удря от земята и онзи с котето, и онзи нагримосания  hahaha

# 321
  • В средата на времето
Аз освен да си донеса метла  Wink Laughing

Теб и без метлата ще те позная Simple Smile

Стиче, шъ паднеш от смях, намерих най-гейския колаж на Дженсън EVER!

Въх, ослепях.

# 322
Изумителен е този Дженсън, вече гледам на него с други очи Joy

# 323
Само да му бяха турнали и една дъга да излиза от дупето и щеше да е ПЕРФЕКТЕН!  Joy Joy

# 324
Като каза дъгата, и се сетих за един друг колаж, на друг един актьор (РП), дето дъгата му излиза отпред Joy Joy Joy

# 325
Като каза дъгата, и се сетих за един друг колаж, на друг един актьор (РП), дето дъгата му излиза отпред Joy Joy Joy
Това не искам изобщо да го виждам, верно ще ослепея  Mr. Green

Имах предвид следния разговор, по-точно частта между 0,30 и 0,40  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=K96pBwPpEr4&feature=related

Не, че не му отива да е розово конче с рогче, но Дженсън предпочитам така да го гледам - http://www.youtube.com/watch?v=Fhs8YROAotg&feature=player_embedded. Мърррр, на кака агненцето  Heart Eyes

# 326
Минавам преди срещата да се разпиша  Grinning

С Люси лесно ще ни познаете - аз съм отдясно на Сам, тя отляво  tooth

Снимките на сем. Падалеки са много сладки, харесвам ги като двойка Heart Eyes

Хайде, до после Hug

# 327
Привет!
Божкее, искам да си изтрия от ума този колаж на Дженсън ooooh! Не трябваше да гледам ooooh!

Как сте? Стягате ли се за срещата?
Непременно да правите снимки, та и ние - тъжните неприсъстващи да се покефим после Hug

Пожелавам ви приятно изкарване и подробно да разкажете после за срещата, ей Hug

# 328
  • В средата на времето
Божкее, искам да си изтрия от ума този колаж на Дженсън ooooh! Не трябваше да гледам ooooh!

И аз и аз..ама няма...Вилетовокопитестият Дженсън  ще бъде като един розов слон в съзнанието ми.

# 329
Как сте? Стягате ли се за срещата?
Стягаме се ние, съвсем скоро подозирам, че шефът ще ме стегне Joy
Цвети, леко пътуване Grinning

Изи, подозирам, че този колаж ще бъде чудесен катализатор на сънища....с розов Дженсън Joy

Общи условия

Активация на акаунт