Заведения в Бургас

• 113 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Или с други думи рекламата за там е тип "заблуда на врага" - уж на корем, ама на врабчешки Whistling

# 136
Гледах, че са посъборили "Мемфис" , да знаете какво ще има там ?

Също така какво се случва с бившия "Граф Монте Кристо" , после "Сол и пипер" , сега какво е?

# 137
  • Бургас
"Граф Монте Кристо" и "Монте Кристо" различни заведения ли са били newsm78 Защото бившото "Монте Кристо", което беше до "Булеварда" от няколко месеца е Рибна къща Нептун Rolling Eyes

# 138
"Граф Монте Кристо" и "Монте Кристо" различни заведения ли са били newsm78 Защото бившото "Монте Кристо", което беше до "Булеварда" от няколко месеца е Рибна къща Нептун Rolling Eyes

За същото говоря, но аз му дадох титла .  Grinning

Ясно, не е за мен там.  Naughty

# 139
Обаче за феновете на морската храна в Нептун е супер.

# 140
  • Бургас
О, да Peace Но не че нямат трески за дялане - поръчах си някаква салата заради съставките, изписани в менюто. После гледам - хопс - червен айсберг нещо не виждам - питам сервитьора, а той след справка с кухнята "Ми казаха, че е свършил". Добре, ами чери доматите къде са избягали newsm78. След нова справка се оказва, че ги имало само в менюто, но долу в кухнята и разните им спецификации, за тази салата нямало написани... Като капак и маринованото (ако се не лъжа) филе от сафрид, се оказа, че не е от сафрид, ама карай - поне беше вкусна все пак салатката hahaha

# 141
  • Бургас
Посетих със семейството си ресторант Златна котва.Поръчах си агнешко с картофи,което се оказа ужасно мазно парче месо с кокъл,далеч от възрастта на агне Simple Smile
и за моя неприятна изненада леко стоплено,а посредата замразено.Обслужването не беше зле но все пак е добре и яденето да става за консумация.Мога да препоръчам съседното заведение Бродуей,в което агнешкото с портокали беше чудесно Simple Smile

# 142
  • Бургас
За съжаление в условията на криза любимите ни заведения не винаги могат да удържат качеството на храната. Колкото и да ми е неприятно вече първия критерий, по който избирам ресторантите е посещаемост  Confused Не искам да рискувам със стари продукти.
Но пък естествения отбор понякога е с положителни функции - може да са малко, но поне да останат заведения с добри готвачи и качествена храна.
Другото, което можем да направим е да си поръчваме стандартните ястия от не скъпи и дълготрайни продукти.

# 143
  • Бургас
За мен изпробвано заведение,в което получавам винаги добро качество е "Београд"
В събота бяхме с приятели в обособената за пушачи зала, която е по-малката част от ресторанта. Перфектно обслужаве, без да ти се натрапва сервитьора, салати,които си отговарят на записания грамаж, чудесни специалитети.
В същата зала имаше и малка,симпатична компания сватбари.

# 144
Наистина единствено "Београд" си остана с добро обслужване и хубава кухня като постоянна величина. Но и там сервитьорите са с подходящото образование,а и заплатите им не са като на другите им колеги.

Вчера следобед хапнах в "Инканто" на първия етаж за непушачи, добре вкусно беше, но до мен цялата стеничка, където има саксии беше в прах. Непосредствено между две маси.  Confused

# 145
  • Бургас
И до "Трия" стигнахме , нищо не е променено, сложили са още маси, явно сега се надяват, че ще се втурне града при тях. Няма го дансинга и оркестъра, съвсем на столова ми заприлича.
Имаше засилено руско присъствие, в дамската тоалетна кипеше гримиране и коментиране на руски. Залата за непушачи е доста малка. От менюто са излипсвали  хубавите десерти, за които отивахме всъщност. За мен -загубиха ме като клиент.

# 146
  • Бургас
Belle Fleur - били сме по едно и също време в Трията  Grinning  Мнението ми съвпада с твоето  Peace

# 147
  • Бургас
Поне не могат да ме обвинят в пристрастност. Wink

# 148
аз пък съм доволна от азиатския в славейков-отидохме с мъжа ми към 8.30 и преди да платим мом4ето ни предупреди да видим първо какво е останало и тогава да решим дали ни устройва-имаше доста неща и останахме-никой не ни притесняваше да ни дърпа 4иниите-напротив-аз си сложих първо салата само,после станах и спокойно си сложих други неща-там си има табела -4е може да си слагаш колкото пъти искаш,няма нужда да си препълваш 4инията и да остава-допада ми тази идея за 7 лв,защото реално ползваш по-голямо разнообразие-не ми е идеята да се натъп4а ,колкото мога пове4е Rolling Eyes

а като говорим за заведения подходящи за малки деца-препоръ4вам в Славейков -Анхиало(дано не бъркам името)в 135 бл-направили са мини детски кът от много меки възглавни4ки  в една ниша-не е голямо,но има строители и дребни игра4ки и нашите деца(3 броя на 2 год и един брой на 4) спокойно се заиграват като сме цялата компания-добре са го замислили хората-лишили са се от място за една маса,но пък са осигурили спокойствие и местенце за мал4овците-де да можеше пове4е заведения да се сетят за тази хи4 нетрудноизпълнима екстра(запо4нах да го обяснявам това на пове4ето заведения,които посещаваме,но май не срещам разбиране)

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 15:02 от Merilota

# 149
  • Бургас
А някой да знае вече оферти за 8 март ?

Общи условия

Активация на акаунт