Заведения в Бургас

• 113 799
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Не знам за 8 март,на 14 февруари сме на някакво бяло парти в ресторанта на България.Не съм ходила там от има няма 20 години,ще докладвам.

# 151
Някой посещавал ли е р-т Хелиос намира се отстрани на Общината Thinking

# 152
  • Бургас
Някой посещавал ли е р-т Хелиос намира се отстрани на Общината Thinking
И аз исках да попитам същото.Ще ходя там за 8 март.

# 153
а като говорим за заведения подходящи за малки деца-препоръ4вам в Славейков -Анхиало(дано не бъркам името)в 135 бл-направили са мини детски кът от много меки възглавни4ки  в една ниша-не е голямо,но има строители и дребни игра4ки и нашите деца(3 броя на 2 год и един брой на 4) спокойно се заиграват като сме цялата компания-добре са го замислили хората-лишили са се от място за една маса,но пък са осигурили спокойствие и местенце за мал4овците-де да можеше пове4е заведения да се сетят за тази хи4 нетрудноизпълнима екстра(запо4нах да го обяснявам това на пове4ето заведения,които посещаваме,но май не срещам разбиране)

Merilota, дай още някакъв ориентир за това заведение! От кога ми се иска да открия подобен ресторант в Бургас , макар че честно казано си представям даже отделен детски кът с аниматор, но нейсе...  bouquet

# 154
Здравейте, дами! Поздравления за чудесната тема - много е полезна, вече си направих въображаем списък със заведения за посещаване.  Simple Smile   bouquet
Имам аз един много конкретен гастрономически въпрос - къде в Бургас правят хубава скумрия на керемида - с доматки и всичко, както си му е редът? Навремето правеха в капанчето "Тропикана", ама питах тия дни и вече нямат, менюто оттогава явно е сменено. Та много ми се иска тия дни да си хапна такава рибка някъде, тъй че някой ако се сети, нека подскаже Simple Smile.
Също да ви питам за впечатления от ресторанта на Приморец. Гледах, че имат някаква оферта за 14ти на фейсбук страницата си - включва сьомга, скариди и не пише какво още, 50лв за двама. Някой ако има поглед дали си струва, моля да сподели.
Иначе наскоро бях в Луксор, не бях ходила от години, седнахме тази седмица с няколко приятелки. Бяхме малко предубедени, че ще е твърде лъскаво и скъпо, но се оказаха съвсем прилични цените, а аз ядох без съмнение най-якият патладжан досега - с моцарела на фурна. Приятелките ми ядоха различни видове паста и много им хареса също. Момчето, което сервираше, беше изключително учтиво. Носят като комплимент чеснови хлебчета с маслинова паста и салата снежанка - доста приятно. И от десертите бяхме доволни. Изобщо, много ме изненадаха положително.
За кафе основно посещавам Аспект в Изгрев - намира се до Била, сервират Мастро Лоренцо, а цените са чудесни - кафето е 1.20 ( мисля, че тази марка в централните кафета върви към 2лв). Имат разнообразие и от други напитки - безалкохолна мента, мистик дринкс едни, те са като шейкчета, много ги харесвам, имат и топли напитки с разни аромати. За пушачи е - не става за деца, но вентилацията работи и мен като непушач не ме дразни.
В Изгрев има и един друг китайски - намира се по-навътре в квартала, в една кооперация близо до у-щето ( май Йордан Йовков) и до този новия спортен център. Там бяхме последно около Нова година, много харесвам менюто, обстановката е приятна, над 50лв даваха бутилка вино тогава. Ароматното им пилешко е страхотно, аз много обичам и ориза със скариди. Казва се " Реверанс", имат и доставка, но не знам подробности.
За това се сещам сега, надявам се на някого да е от полза.
А вие ако се сещате за скумрийка, много ще съм ви благодарна  Simple Smile че съм още няколко дена в Бургас и ми се ще да я отметна Simple Smile. Само да добавя, че много държа да е заведение без чалга.
Приятна вечер и прекрасен уикенд!   bouquet

# 155
  • Бургас
lusia_ ,Мама Джиджи  аз имам много хубави впечатления от р-т Хелиос , имат и много хубаво обедно меню,примерно супите им са много по-голям грамаж и на много по-добра цена от някои бързи хранения и не само супите им, всичко им е вкусно от обедното меню, поне това което съм опитвала, правят и разнос на обедното меню
fy4ko  точно там в р-т Хелиос бяхме преди седмица в петък вечерта с мъжа ми и той пита за такава скумрия на керемида/голямо съвпадение/ ,въпреки че я няма в менюто -направиха му я и много му хареса Peace

# 156
# 157
  • Бургас

y_a_n_a-Благодаря!

# 158
  • Бургас
Момичета, снощи бяхме на ресторант "Златна котва" и реших да споделя малко впечатления. Като цяло го харесвам ресторанта, запазих маса по телефона от интернет сайта им още в неделя.  Масата ни беше на штори етаж, където е и детският кът. Хубаво направен, доста играчки имаше вътре, ноооооо се намира точно до стълбите. Отделно, че от масата нямахме видимост към детската стая и трябваше все да има един дежурен да наблюдава децата. Добре, че и приятелите ни имат малко дете , та четиримата се изреждахме, та даже и батковците помагаха от време на време. Иначе вентилацията им е добра , обслужването бързо, яденето добър грамаж и добре приготвено. Ето и снимки на детската стая и стълбите:

За в бъдеще, когато запазвам маса, ще гледам да е от първите до вратата, за да има видимост към детската стая. И ей това му е минуса общо взето - залата за непушачи, където би трябвало да седим с децата е на първи етаж а детската стая на втори.

# 159
  • Бургас
Изпаднала ни темичката ей  Sunglasses

Днес търсихме места за 8-ми март в механа "Банско" и в механа "Домино" - НЯМА !!! Не очаквах, че толкова рано няма да се намери маса за осмина Simple Smile  Някой ако се е засилил да знае....
Ако имате идея за заведение с оркестър моля подскажете. Утре ще проверяваме и "Национал"

# 160
# 161

Днес май тебе видях. Сетих се 2 часа по-късно обаче.

# 162
ЗДРАВЕЙТЕ,
реших и аз да се вклуча, много яка темичка.
Сега да ви кажа моето предложение за 8ми март е бар НИКО,
нов е намира се до бар Хавай по бул.Богориди нагоре след пицарията на СДС-то
следващата пресечка в дясно.
Има много яки промоции на коктейли на половин цена, много е готино , спокойно и пускат хубава музика имат и ретро партита. Алкохолът е качествен и в супер грамаж. Имат и карти за намаления.

# 163
Извинявам се бихте ли дали линк към темата със Сф заведения?
  bouquetмерси

# 164
Извинявам се бихте ли дали линк към темата със Сф заведения?
  bouquetмерси

Тук са споменати предимно софийски заведения.

Общи условия

Активация на акаунт