Заведения в Бургас

• 113 805
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте,моля Ви да ми препоръчате заведение в Бургас ,което да е подходящо за рожден ден на дъщеря ми.Ще прави годинка на 30 март и искам да почерпя роднини и приятели.Бих искала да е малко заведение ,за да не се събират много странични хора,цените да са приемливи,и кухнята и обслужването да са добри.Знам,че прекалявам с изискванията ,но ако може да е в центъра,живеем до х-л Атаген и не ми се иска да е много далече!
Предварително благодаря!

# 166
Бих ти препорачала "Романс" - намира се до Младежкия дом. Заведението не е голямо (за разлика от това в Славейков, което лятото има и страхотна градина). Готвят много хубаво и обслужването е на ниво, а цените не са високи  Peace

# 167
Като стана въпрос за Романс-а в Славейков, да ви кажа че в момента му правят ремонт и не работи.

# 168
  • Бургас
Ако вземат да му направят и работеща читава вентилация - цена няма да имат Whistling

# 169
Здравейте,моля Ви да ми препоръчате заведение в Бургас ,което да е подходящо за рожден ден на дъщеря ми.Ще прави годинка на 30 март и искам да почерпя роднини и приятели.Бих искала да е малко заведение ,за да не се събират много странични хора,цените да са приемливи,и кухнята и обслужването да са добри.Знам,че прекалявам с изискванията ,но ако може да е в центъра,живеем до х-л Атаген и не ми се иска да е много далече!
Предварително благодаря!
най-близко май ви е ресторантът на свободния,не е много малък,но обикновено е спокоен и не е с опасни стълби като Златна котва напр. В инетерес на истината там съм била само на сватби и не знам дали кухнята е добра при свободна консумация.

# 170
сега се сетих,че на улица Струма,тя е близо до Атаген,има малко ресторантче-Стария Созопол-но нямам представа как са кухнята и обстановката,виждала съм го само отвън

# 171
  • Бургас
Аз се сещам за Мърфи

# 172
В неделя една девойка дойде да вечеря в Инкатно с кучето си.  Tired И нямаше никакъв проблем.

# 173
  • Бургас
С голямо куче ли ?
 newsm78

# 174
Малко, онези дребните с многото косми,май чихуахуа.

# 175
момичета механа Домино на Декокрация дали работи и някакъв телефон ако знаете Rolling Eyes

# 176
момичета механа Домино на Декокрация дали работи и някакъв телефон ако знаете Rolling Eyes
Работи, но не мога да помогна с телефон.

# 177
  • Бургас
МЕХАНА ДОМИНО
Адрес   Бургас
бул. Демокрация 7

Телефони   056 832 035

mob. 0896401805

# 178
  • До морето :)
сега се сетих,че на улица Струма,тя е близо до Атаген,има малко ресторантче-Стария Созопол-но нямам представа как са кухнята и обстановката,виждала съм го само отвън
Докато бях на работа ходихме там да обядваме от време на време. Според мен не е за деца, на два етажа е, като повечето маси са на сутеренния етаж. Може би ако го направят там... Пак зависи за колко хора става въпрос  newsm78 Иначе за кухнята - май зависи кой готвач е  Laughing Един път ми харесва, друг път - не  Grinning

# 179
  • Бургас
Точно това и аз щях да казвам за ресторант "Старият Созопол". Не е подходящо за деца , заради двата етажа  Peace

За кръщенето на малката миналата година бяхме в ресторанта на площад "Кирил и Методий" в малката зала, която се затваря с плъзгаща врата. Имаше 5 деца и си прекархме добре. Уточнихме предварително част от менюто, за да е по-лесно и за двете страни.

Аз да кажа, че за 8-ми март резервирахме в "Теньовата къща" .

И междо другото преди няколко дена минавайки покрай ресторант "Дел Мар" с колата,  спрях да видя какво пише на поставената табела - "Заведението е в  ремонт" !

Общи условия

Активация на акаунт