Заведения в Бургас

• 113 824
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Много благодаря за предложенията,magareкой ресторант на площад Кирил и Методий имаш в предвид този ,който е в ляво от църквата на ъгъла ли?
Ако някой се сеща за друго подходящо заведение моля да сподели,ще следя темата!

Между другото бяхме с приятели в ресторанта на хотел Чиплаков и се разочаровахме доста!Поръчките се бавеха много едната я чакахме час и 20 минути,порциите бяха малки и въобще не готвеха добре!Явно доста са занемарили обслужването,а преди не беше така!

# 181
Здравейте,моля Ви да ми препоръчате заведение в Бургас ,което да е подходящо за рожден ден на дъщеря ми.Ще прави годинка на 30 март и искам да почерпя роднини и приятели.Бих искала да е малко заведение ,за да не се събират много странични хора,цените да са приемливи,и кухнята и обслужването да са добри.Знам,че прекалявам с изискванията ,но ако може да е в центъра,живеем до х-л Атаген и не ми се иска да е много далече!
Предварително благодаря!

Ами защо не пробваш в ресторанта на Атаген? Отдавна не сме го посещавали, но преди беше много приятно. Или вече не работи?

# 182
МЕХАНА ДОМИНО
Адрес   Бургас
бул. Демокрация 7

Телефони   056 832 035

mob. 0896401805

благодаря ти  Hug за 8-ми март ме интересуваше дали има останали места

tedy_sp ноември празнувахме нашия първи рожден ден бяхме При Шопа на ул.Любен Каравелов (пада се уличката срещу бившето Валентина сега Райфаийзенбанк) много уютно, приятна обстановка страхотна кухня добво обслужване има две зали едната е преустоена зимната градина ние избрахме да сме в първата зала много съм доволна препоръчвам ти заведението Peace

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 21:57 от lusia_

# 183
  • Бургас
И аз имам добри впечатления от ресторант Атаген
 Peace

# 184
Някой има ли телефон на бившия сръбски, сега "Балканска среща " ?

# 185
  • Бургас
"Балканска среща" никога не е била сръбски ресторант преди това, а се подвизаваше като бистро "Чарли" Wink Имам този телефон, но не знам дали е актуален 880956 Rolling Eyes

П.С. Ако става въпрос за "Балканска среща" в "Славейков", тъй като аз само за него знам Peace

# 186
Говоря за онзи сръбски, който беше на ул. Славянска . Не знам новото име как е, някаква среща беше.  newsm78

Иначе благодаря за отзивчивостта.  Simple Smile

# 187
  • Бургас
За там съм пас Whistling

# 188
  • Бургас
Говоря за онзи сръбски, който беше на ул. Славянска . Не знам новото име как е, някаква среща беше.  newsm78

Заповядайте, моля!  Simple Smile

# 189
Изключително благодарна съм.   bouquet

ПОнеже много на време се сетихме с приятелките ми за 08.03 от очакване на сватбата ми, та сега всичко е заето.

# 190
  • Бургас
За нищо! Simple Smile
Много хубаво готвят в тази кръчма, да! И чудесно обслужване!  Peace

# 191
  • Бургас
Новото име е "Старата кръчма"

# 192
  • Бургас
Новото име е "Старата кръчма"
А, моля, моля - кръчмЪ, а не кръчмА Stop И защо чак сега се включваш наготово, а не каза на дЕтето по-рано Mr. Green

# 193
  • Бургас
Да ме е питало детето, всеки ден минавам от там. Joy

# 194
  • In my tropical dream
За РД
Здравейте,моля Ви да ми препоръчате заведение в Бургас ,което да е подходящо за рожден ден на дъщеря ми.Ще прави годинка на 30 март и искам да почерпя роднини и приятели.Бих искала да е малко заведение ,за да не се събират много странични хора,цените да са приемливи,и кухнята и обслужването да са добри.Знам,че прекалявам с изискванията ,но ако може да е в центъра,живеем до х-л Атаген и не ми се иска да е много далече!
Предварително благодаря!

Ами защо не пробваш в ресторанта на Атаген? Отдавна не сме го посещавали, но преди беше много приятно. Или вече не работи?
И аз го препоръчвам, работи си  Peace Това, което го прави особено подходящ за повода е, че не се пуши. Аз обядвам отвреме навреме там и съм доволна от кухнята, обслужването и от цените (макар че винаги си поръчвам от обедното меню, а основното дори не помня да съм го преглеждала).

Общи условия

Активация на акаунт