Заведения в Бургас

• 113 847
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Може ли някой да ме даде телефон за резервации в турския ресторант. Благодаря предварително.

Така, да информирам други заинтересувани Simple Smile . Телефона на ресторанта е 0878 497 926. Беше много приятно - и обстановката, и обслужването, и храната. Освен това вече в заведението не се пуши Wink ! Препоръчвам го с чиста съвест.

Също да споделя добри впечатления от руския ресторант" Ласточка" на ул."Тр. Китанчев". Отново по 6точки за обстановка, обслужване и кухня. И там също не се пуши. Определено ще го посетя пак.

С огромно разочарование да споделя, че в турския ресторант се пуши. Нищо, че има табела отвън как цигарите са забранени. Снощи се пушеше на всяка маса с изключение на нашата. Иначе обслужването е добро, кухнята - също (макар да не е автентичният турски вкус, много се доближава). Честно казано, вече се чудя кое заведение спазва забраната наистина, а не само на табела!

Да, имат вентилация, но като се прибрах, дрехите ми миришеха на цигари.

За руския ресторант съм с добри впечатления, там наистина не се пушеше. Макар че не знам ако се появи някой балански субект и си поиска пепелник какво ще стане.

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 17:13 от Tintina

# 241
В "Луксор" не се пуши, в "Инканто" на първия етаж също, "Београд" си има добре отделена зала за пушачи.

# 242
  • Бургас
аХ`Не!
В "Луксор" от кога не се пуши? Последният път когато ходих си димяха на воля и се прибрах "ароматизирана". Ако си права ще съм много доволна!

# 243
Значи сте ходили след мен, явно. Последно като бяхме там всички излизаха навън да пушат . НО явно се е сменила политиката на заведението.

# 244
  • Бургас/Пз
Дааа, в Луксор се пуши, само на масичките на горното ниво не се пуши, но те са съвсем малко и не са отделени от останалите!

В Лофт не се пуши в цялото заведение!

# 245
Явно много от клиентите им са пушачи. Е, ние и без това поспряхме с Луксора. Може би лятото в градината ще ходим.

# 246
  • Бургас
Някой посещавал ли е ресторант "ROSE" на "Богориди" ? Когато минавам виждам, че има хора.

# 247
  • у нас

къде е Лофт?

# 248
  • Бургас/Пз

къде е Лофт?

На предната страница пише това:
И аз искам да питам какъв е този бар - ресторант срещу у - ще Отец Пайсии .Има ли някои от вас информация
Ами в новата черно-сива кооперация на светофара на Билковата. Не е точно срещу "Отец Паисий". Мисля, че не работи още. На първия етаж чух, че ще е кафе, а подземният е ресторант или dinner - както и да го превеждат това. Бил на собствениците на рибния ресторант на "Богориди" и този в Сарафово.
Не е на собствениците на Рибния ресторант Нептун, в Сарафово и на Богориди, а на момчетата от Атлантис в Сарафово. Днес между другото ми го похвалиха като кухня.

# 249
  • Бургас
Преди малко у майка ми четох 24 часа от четвъртък (или петък  newsm78) , та в местното му приложение имаше рекламен материал със снимка от самото заведение, на която две мацки стояха на маса и държаха цигари.  Mr. Green

# 250
  • Бургас/Пз
Преди малко у майка ми четох 24 часа от четвъртък (или петък  newsm78) , та в местното му приложение имаше рекламен материал със снимка от самото заведение, на която две мацки стояха на маса и държаха цигари.  Mr. Green
Да не е било отвън в градината?  Rolling Eyes Иначе егати и антирекламата!  Shocked
Вече два пъти ходим вечерно време и наистина не се пуши. Аз съм на финала преди раждане и много ме дразни дима и затова съм много доволна - дори и през деня за кафе пак е много удачно!

# 251
  • Бургас
Някой посещавал ли е ресторант "ROSE" на "Богориди" ? Когато минавам виждам, че има хора.

Не съм го посещавала, но и аз във вестника прочетох, че наблягат на здравословното хранене, много завъртяни имена на ястията имат и пише, че ресторанта е с френски привкус. Набляга се на здравословното готвене - храната се приготвя само с хималайска сол а вместо олио използват мазнина от авокадо !

# 252
ресторанта е с френски привкус
РесторантЪТ е с френски привкус LaughingСетихме се още от името му Mr. Green

# 253
  • Бургас

Не съм го посещавала, но и аз във вестника прочетох, че наблягат на здравословното хранене, много завъртяни имена на ястията имат и пише, че ресторанта е с френски привкус. Набляга се на здравословното готвене - храната се приготвя само с хималайска сол а вместо олио използват мазнина от авокадо !

Благодаря за инфото! newsm51
Май не е за нас!

# 254
Еха, доста хора са писали за Океан, аз чак сега виждам, но благодаря!  bouquet
Да споделя и аз мнение:
Посетихме го умишлено сравнително рано, за да избегнем всякаква потенциална жива музика. Дори останах приятно изненадана - музиката беше внимателно подбран предимно чил аут, който някак приятно допринасяше за "водната" атмосфера, намекната и в интериора.
Обслужването беше ок, храната също беше прилична, едната салата много ми хареса, останалото беше общо взето добре, без да е нещо особено.
Считам го за добър ваучер, ако пуснат пак, бих взела. Но редовните цени ми се сториха малко завишени, честно казано. Като цяло обаче изкарахме приятно.

Общи условия

Активация на акаунт