Заведения в Бургас

• 113 846
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Днес мернах новия ресторант от веригата "Рубаят" на гърба на Театъра, в блока на детски магазин "Делфин" и ресторант "Каза вино". Преди това беше магазин за дрехи  Peace

П.П. Нещо не ми разрешава да сложа линк , затова ако искате напишете във Фейсбук   Restaurants Rubaiyat, ако желаете да го видите.

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 18:06 от magare

# 226
  • Бургас
И аз искам да питам какъв е този бар - ресторант срещу у - ще Отец Пайсии .Има ли някои от вас информация

# 227
  • Бургас
И аз искам да питам какъв е този бар - ресторант срещу у - ще Отец Пайсии .Има ли някои от вас информация
Ами в новата черно-сива кооперация на светофара на Билковата. Не е точно срещу "Отец Паисий". Мисля, че не работи още. На първия етаж чух, че ще е кафе, а подземният е ресторант или dinner - както и да го превеждат това. Бил на собствениците на рибния ресторант на "Богориди" и този в Сарафово.

# 228
Мили бургазлийки, издирвам бар, кафене или клуб... в който човек може да отиде вечер с приятели и да послуша джаз на по питие? Може и да не е на живо? Много благодаря предварително за отговорите ви.
Препоръчвам Грууви бар: http://www.facebook.com/pages/Groovy-bar/89305518984
Сърдечно, благодаря:-))

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 02:21 от Winny

# 229
  • На морето!
А къде е турският ресторант?

# 230
сериозно ли питаш????? Shocked newsm78 #Crazy
пише го на всяка страница Peace

# 231
  • На морето!
сериозно ли питаш????? Shocked newsm78 #Crazy
пише го на всяка страница Peace
Явно сериозно питам и щом питам сигурно не съм чела цялата тема. Сега ще се върна и ще прочета. /жалко, че няма емотикон за самобичуване, с който да отговоря на възмущението ти/

# 232
Благодаря на 30qod за отговора за кафето ,когато го отворят непременно ще го посетим.
Отвориха го вече LaughingНо като видях, че пак е от еднотипните /отвратителни/заведения - Коктейли и мечти, Бродуей и т.н НЯМА да го посетя! ooooh!

# 233
Да и аз вчера минах от там и го видях, че е от типа Бродуей. Вероятно е на същият собственик. Аз като видях че пише City още в началото като го правеха и си помислих, че ще е като това до ПМГ, но уви.

# 234
Дами, някоя от вас скоро да е била във винарна Океан? Гледам, че имат оферта от грабо: http://grabo.bg/burgas/hapnete-vkusna-hrana-za-10lv-vmesto-za-20 … narna-okean-0zdq4, която даже изтича след малко, а не съм била от години в никой от Океаните. Някакви впечатления?

# 235
  • Бургас
Ами в новата черно-сива кооперация на светофара на Билковата. Не е точно срещу "Отец Паисий". Мисля, че не работи още. На първия етаж чух, че ще е кафе, а подземният е ресторант или dinner - както и да го превеждат това. Бил на собствениците на рибния ресторант на "Богориди" и този в Сарафово.
Не е на собствениците на Рибния ресторант Нептун, в Сарафово и на Богориди, а на момчетата от Атлантис в Сарафово. Днес между другото ми го похвалиха като кухня.

Да споделя и аз пресни-пресни впечатления от Турския ресторант-тази вечер ходихме с колега-е, всичко беше уникално вкусно.  Crazy Много ми хареса като кухня. Вътре се пушеше, но имат чудесна климатизация и мен като непушач не ме подразни изобщо. Момичето, което ни обслужваше си свърши работата перфектно. Единствената ми забележка е наличието на огромна плазма за гледане на мачове....
И още едно според мен лесно обяснение за местоположението му-зад бенз Ромпетрол, която пък е срещу Кауфланд.

Дами, някоя от вас скоро да е била във винарна Океан? Гледам, че имат оферта от грабо: http://grabo.bg/burgas/hapnete-vkusna-hrana-za-10lv-vmesto-za-20 … narna-okean-0zdq4, която даже изтича след малко, а не съм била от години в никой от Океаните. Някакви впечатления?
Преди 2 седмици някъде бяхме на рожден ден в едно подземие в уличката, която води от Александровска към Операта. На мен никак не ми хареса- кофти храна, гърмяща музика, оркестри,певици...  ooooh! Успях да издържа около час и половина и абдикирах....  Tired

# 236
  • Бургас/Пз

На собствениците на Атлантис е това заведение!! Peace
Снощи бяхме там. Много сме доволни и много приятно изненадани. Менюто е нетрадиционно и вкусно, а сервитьорите се справят перфектно- просто не ги забелязваш! Цялото заведение е за непушачи, но отвън има градина, където който иска излиза да си пуши. Около Гергьовден сигурно и градината ще работи. Определено скоро пак ще го посетим, че ние живеем зад Вардар и ни е много удобно. Единственият недостатък е че накоколо трудно се паркира!

# 237
Лятото бях на Окена в Морската.
Заведението не струва. Направо е ужасно.
Престарели храни, мудно обслужване. Повече не бих отишла.
Жалко за добрата локация.

# 238
Океан наскоро и ние го посетихме и определено ще ни е последният път.
Порциите са с намален грамаж и определено платото с риби не ме впечатли.
Обслужването - прекалено фамилиарно. Чувствах се все едно със сервитьорката сме приятелки от деца. Не бих се нарекла сноб и в повечето случаи милото и приятелски настроено отношение на персонала е това, което ми харесва и ме връща на някое място (освен храната), но това ми дойде в повече.

# 239
  • у нас

снощи бяхме в Океана. Точно с такъв закупен ваучер. Изключетелно сме доволни. Имах притеснения като прочетох написаното по-горе, че храната е гадна и тн. Всичко беше чудесно - и храната, макар че няма голям избор, но това което избрахме беше ок, грамажите в чиниите бих казала по-големи в сравнение с други заведения. Музиката беше добра, обстановката също. Обслужваше ни едно много симпатично момче. Добре си изкарахме и не съжалявам, че закупихме ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт