Заведения в Бургас

• 113 914
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
080012344

Бугас Такси-тел.е безплатен

# 271
  • Бургас
Не е много по темата, но не се сетих къде на друго място да питам... Кажете ми тел.номер на такси за Бургас,да не реже глави ако може?  Mr. Green
Аз ползвам Орион такси ,номерът е 0899/ 800 800. Повикването е безплатно и цените са добри.

# 272
В W градината не е много голяма. Не знам колко деца ще бъдете. Но през деня според мен там е много горещо. Вътре е ок, но навън е задушно, няма грам проветрение и има сенник, абе като парник малко. Вечер не знам как е положението. ХУбаво е на Happy  на най-долното ниво, но децата могат да избягат на улицата. newsm78

# 273
Благодаря ви момичета ,за мненията за заведения с градини.Имам още време,дотогава ще мисля.
А да питам какво мернах онзи ден докато се мотах с децата до Стария съд,там има едно заведение,пада се в уличката която води към булеварда Иван Вазов,а не към Фердинандова,просто видях че има маси в един двор и зеленина,нищо повече?Знаете ли нещо за него?

За такси-аз ползвам Стил такси,мобилния не го знам,звъня на 51234,и понякога има някакво намаление,но не знам кога се апда,в неделя или нещо такова.

# 274
  • In my tropical dream
заведение,пада се в уличката която води към булеварда Иван Вазов,а не към Фердинандова,просто видях че има маси в един двор и зеленина,нищо повече?Знаете ли нещо за него?
Ресторант Мадрид е това, преди време ходих относително често, но не го препоръчвам много силно. Средна работа. Рядко нещо ми е харесвало от кухнята. А и градината не е голяма. Не е и много посещаван. Абе, моето мнение е: по-скоро не.

# 275
  • Бургас
За заведение с градина преди 2 години последно ходихме на ресторанта на хотел Драма. Трудно може да се излезе на улицата, детската площадка е до масите и имаше къщичка с пързалка, малки люлки и други подобни. Като кухня не беше нищо особено или поне аз нямам спомен. Но скоро не сме ходили. Знам че зад него има детски кът, но нямам никакво инфо за него.

pстоpнт Мадpид - не пpепоpъчвам

# 276
Една приятелка скоро прави РД на синчето си в едно супер приятно заведение. "Копакабана" в Морската, точно срещу хотел Приморец. Това е всъщност старото "Под липите" , ако не се лъжа.

Беше градинско парти, украсено с балони, имаше две момиченца аниматорки, имаше играчки, джаджи за рисуване, една-две игри ......, супер беше и като организация и като място.
Градината е огромна, може да се търчи навсякъде, да се кара колело дори, да се бяга, да се играе .... Децата бяха на възраст от 2 до 4-5 годинки някъде, а рожденникът правеше 2 години.
С други думи - препоръчвам го това място, защото партито стана супер.

# 277
аз се сещам за Чадъра в морската градина-хубави рождени дни правят,вярно,че е близо до улицата,но ги занимават добре и децата не се сещат да бягат.

# 278
ina lemon,знам го това заведение,но като минавах все ми се струваше че не работи,ако работи ми харесва идеята за там.Благодаря ти за подсещането,ще се разходя до там.
И за р-т Мадрид ви благодаря,то и на мен ми се строи едно запустяло,ама знам ли,можеше и да е хубаво,трябваше да питам,че много много ме няма по заведенията,все на едни и същи ходим.

# 279
  • Бургас
За заведението срещу Приморец мисля че е добре да уговорите менюто предварително. Бяхме там на 24 май. Не бих казала че имаше много хора (4-5 маси с по 2-3 души на тях), а чакахме пицата за децата около час и половина. За нас така и не поръчахме, можеше да чакаме и до вечеря. Иначе като обстановка е много приятно, особено градината.

# 280
В района на Морската, където и да се отиде, атмосферата е страхотна. Е, вече не знам за категорията на различните заведения...Момичета, сто пъти съжалявам, че напуснах Бургас. Не се бях връщала половин година, разходих се...видя ми се толкова хубаво, зелено, оправени улици, хубави витрини, заведения, старите къщи повечето санирани, чисти и нови автобуси. А София е станало кочина , толкова е запуснато всичко:(

# 281
моля препоръчайте заведение в центъра или морската с голям телевизор навън за мача тази вечер Rolling Eyes

# 282
моля препоръчайте заведение в центъра или морската с голям телевизор навън за мача тази вечер Rolling Eyes
Happy Simple Smile до морската Simple Smile

# 283
благодаря   bouquet

# 284

Общи условия

Активация на акаунт