Заведения в Бургас

• 113 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Много съм разочарована от Уеста в Морската градина. Днес точно 50 минути чакахме едни пилешки хапки, накрая върнахме поръчката. А имаха само 3 маси. А тоалетната им е  Sick

# 301
Рибката е уютно място, пристрасна не съм.
Аз стоя зад част от офертите на Колектива, ако имате въпроси - задавайте Simple Smile
Сега разбрах колко не си пристрастна!  Mr. Green

# 302
Потвърждавам, че Златна рибка отново е прекрасно място.

# 303
  • Бургас
Здравейте бихте ли ми препоръчали  заведение на сравнително прилични цени  с кухня от типа на механа , бистро или ресторант в центъра......

# 304
Освен пицарията в клуба на СДС по Богориди, кажете ми, моля ви, друго нормално заведение в центъра.

# 305
  • Бургас
След последното си посещение там, не я считам за "нормално" заведение - рибата ми имаше леко странен дъх и консистенция и доста бързо действие  Toilet ... След час изхвърчах като тапа да търся такси и едва устисках до нас Tired

# 306
  • у нас
Освен пицарията в клуба на СДС по Богориди, кажете ми, моля ви, друго нормално заведение в центъра.

не е точно в центъра, а е в широкия център, до Младежкия дом - пицария Романс. Пиците са супер, а и не само те  Peace Кофтито е, че постоянно е препълнено и се налага да се изчаква да стане някой.

# 307
В последно време много трудно се намира заведение с хубава кухня. Преди 3 дни хапнах на Булеварда, не съм впечатлена, никак даже.
Снощи на съседния "Рубаят" калмарите ми бяха фабрикати май.  И двете с приятелката ми ни заболяха коремите. А тя беше само на салата.
На "Луксор" също им е паднало нивото, брускетите им не ги правят на момента, а си имат готови хлебчета, които претоплят само, доматите също не са свежи.

# 308
Хубава пица скоро ядох в Булеварда, но за другата им кухня нямам мнение.
Местата, на които сим била доволна от морските храни са: Нептун, Златна котва и миналата седмица Златна рибка.

# 309
"Нептун" е по-долу от "Булевард" , нали?  СКоро мои познати лежаха в Лайф хоспитал от натравяне с миди там. Но те мидите по принцип са рискова храна.

# 310
Да, там е. Наистина жалко, ако и те са свалили нивото. Бяха ми единствената опция за отсрамване пред гости, които очакват в Бургас да опитат най-хубавите морски продукти, а остава да ги пратя в болница  ooooh!

# 311
  • Бургас
Точно до Булевард е и наистина е неприятно това, което е станало (че и аз много го харесвам като заведение, пък и мидички обичам Rolling Eyes).

# 312
Мидите както казах за рискова храна, според мен не трябва да съдим единствено по тях.

# 313

не е точно в центъра, а е в широкия център, до Младежкия дом - пицария Романс. Пиците са супер, а и не само те  Peace Кофтито е, че постоянно е препълнено и се налага да се изчаква да стане някой.
Много ти благодаря, че ми припомни това заведение!  bouquet

# 314
Нашето семейство яде пици само на red foxa,не винаги са хубави обаче,не знам на какво се дължи,просто там ни е удобно и сега особено няма хора.А Романса е точно до нас,но за мой голям срам още не сме пробвали пиците там.
Иначе  онзи ден на Самбата хапнах страхотни панирани калмари(не полуфабрикат) и някакви мариновани или нещо такова бейби кламарчета.Иначе от скарата-сервираха ни горещи кебапчета със ледено студени картофи и салатата им е винаги гадно нарязана и ТОПЛА,аз салата с врели маслини другаде не съм яла..Явно навсякъде има нещо не винаги както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт