Заведения в Бургас

• 113 878
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
И аз съм голям фен на мидичките, досега само в Хепи съм си поръчвала -любими са ми там- и веднъж в Луксор, през зимата, хубави бяха; имам ваучер и за Златна котва, но ще го ползвам по-нататък.
Това за калмарите звучи супер, Самбата кое беше, едно дървено и голямо от страната на плажа ли? ( не че половината капани не са такива, де Grinning).
Иначе при последното посещение в Бургас хвърлих око на това Rose, което беше коментирано и тук- отвън изглежда приятно, някой има ли скорошни впечатления? Наистина ли кухнята е здравословна, цените как са?
А за това местенце някакви отзиви: http://bg.kolektiva.net/burgas/vaucher-na-stojnost-ot-ljatnoto-m … nska-srescha.html? Живо ме интересува музиката дали е чалга, както и нивото на кухнята разбира се. Благодаря предварително.  bouquet

# 316
  • Бургас
Момичета,някоя от вас знае ли какво стана с Джъмбо Thinking?
За заведение в центъра-аз също посещавам често Red Fox,не е лошо.
Самба  идва някак надолу,към плажа,слиза се даже по едни стъблички,без проблем се вижда от самата алея.

# 317
Имам спешен въпрос - до довечера
Има ли читав китайски ресторант в Бургас?

# 318
Читав китайски ресторант не знам дали има в България, но този в Лазур става
Виждам, че ти е спешно, затова се включвам, аз не съм най-големият специалист по този тип ресторанти.
Дано по-запознати се включат

# 319
  • Бургас
Като обстановка по-добър е и този в Изгрев, до малката Билла. Като кухня аз не намерих разлика с другите.

# 320
Някой може ли да ме светне нещо-днес като се разхождахме към Морската п оБогориди,голямо беше учудването ми да видя Булеварда празен отвън,а съседния Рубаят и Златна котва пълни.Знаете ли причината?Тъй като на Рубаят не съм сядала...Мъжът ми казва защото там(на Рубаят) една голяма ракия е 2,50 и бутилка вино е 7лв,това ли е само причината?

Момичета,някоя от вас знае ли какво стана с Джъмбо Thinking?

Сигурно вече си разбрала от другата тема,но ако още не си прочела,едно момиче писа че вече е отворен и работи,имало за всеки по нещо.

# 321
  • Бургас
Denito, "Рубаят" държат изключително ниски цени на алкохола, тъй като им е собствено производство. Ресторантите от тази верига са собственост на холдинг, който обединява няколко компании - Шато Росеново, Хан Крум и т.н. Лично на мен ми харесва и кухнята, пък и имат един особен дух тези заведения. В "Славейков" например много ми допада.
Иначе цените на виното започват от 5 лв. за бутилка, около 7 лв. също има, при това много хубави. Например една червена "Трилогия" ми е любима, бялата не съм опитвала още.

# 322
мерси,Tintina.

# 323
  • Бургас
Здравейте дами и ние вече няма да ходим на пицария Зорница  кухнята  е много зле за Балканска среща  няма обстановка но кухнята е невероятна за китайски ресторант ползваме Чайна Таун доволни сме .

# 324
Denito, "Рубаят" държат изключително ниски цени на алкохола, тъй като им е собствено производство. Ресторантите от тази верига са собственост на холдинг, който обединява няколко компании - Шато Росеново, Хан Крум и т.н. Лично на мен ми харесва и кухнята, пък и имат един особен дух тези заведения. В "Славейков" например много ми допада.
Иначе цените на виното започват от 5 лв. за бутилка, около 7 лв. също има, при това много хубави. Например една червена "Трилогия" ми е любима, бялата не съм опитвала още.
Трилогията и на мен ми е любима Wink
Къде се намира това заведение в "Славейков"?

# 325
  • На морето!
На мен менюто ми идва бедно на Рубаят. Но това, защото аз съм ценител на храната повече, отколкото на алкохола (да не кажа, че въобще не разбирам и пия само по изкл. поводи, но пък си хапвам стабилно), иначе съм много доволна от Златна котва- богато и вкусно меню, добро обслужване, нормални към ниски цени. Единствения недостатък е огромния брой маси на тази площ, но досега не съм случвала на твърде шумна компания, която да ни заглушава приказките.
За китайски и аз съм за този в Изгрев. Там не се пушеше преди време, поради което мога да ходя с много малко от моите приятели, но пък е вкусно и, когато мога съм там.

# 326
  • Бургас
Трилогията и на мен ми е любима Wink
Намира се отстрани до у - ще Димчо Дебелянов в новата кооперация гледа към улицата ,дано си разбрала.

# 327
  • Бургас
Намира се отстрани до у - ще Димчо Дебелянов в новата кооперация гледа към улицата ,дано си разбрала.
[/quote]

Или - като идваш от ОМВ към Пиргосплод, завиеш от Поморина веднага вдясно, продължаваш само направо и се пада точно на първото кръстовище от лявата страна.

# 328
Иначе  онзи ден на Самбата хапнах страхотни панирани калмари(не полуфабрикат) и някакви мариновани или нещо такова бейби кламарчета.

Аз като неука да попитам къде е тази Самба, че бейби калмари обожавам, а така и не съм намерила място в Бургас където да ги правят като хората. Приятели като ходят във Варна само това ми носят винаги Laughing

# 329
  • Бургас
Самбата е близо до Тропикана. Между бункера и големите знамена в морската. Вчера опитах там пикантните пипала от калмари и не ми харесаха (ужасно жилави бяха). Няколко дни преди това на Гролша бяха доста по-добри, макар да смятам че и на двете места пикантния сос е полуфабрикат. Не обърнах внимание дали има бейби калмари на Гролша.

Общи условия

Активация на акаунт