Заведения в Бургас

• 113 835
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Да,на Самбата пипалата са жилави,аз по принцип не ям пипала,и соса е лют.Но калмарчетата и панираните с галета калмари бяха много вкусни, октопода на парченца(май октопод беше,или задушени парчета калмари) също не беше лош.Това беше в едно цяло плато,и не знам поотделно как ги сревират,ние имахме повод и си го бяхме поръчали цялото плато.

# 331
Ще съм ви много благодарна ако  ми предложите някоя хубава сладкарница с торти, сладоледи, да има маси на открито и да е много вкусно

# 332
Ще съм ви много благодарна ако  ми предложите някоя хубава сладкарница с торти, сладоледи, да има маси на открито и да е много вкусно

Хепи до Морската. Харесвам десертите им : -))

# 333
# 334
  • Burgas
Не знаех,че има такава тема,запис да следя.

# 335
Някакви отзиви за Кафе "Флауърс", в Славейков? Имат интересна оферта
http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=354&aff_id=MTMwNDAyMzUyMjMw ,
но изобщо не ми е познато

# 336
  • Бургас

Ходила съм, приятно е. Не знам дали сега отвън са извадили маси, зимата бях ходила.

# 337
  • у нас

има няколко маси отвън. Ние ходихме миналата седмица в понеделник. Бях взела от ваучерите от предната оферта с торта. Трябваше да има избор между гараш и плодова. Е, имаше само 4 парчета от гараш, а аз си бях намислила да хапна плодова, но уви. Иначе шейковете са хубави. Но честно не бих го посетила пак, сервитьорката е малко припряна.

# 338
  • Burgas
Аз пък не мога да се светна къде е това кафе  newsm78

# 339
  • у нас
Аз пък не мога да се светна къде е това кафе  newsm78

намира се в новата кооперация до 5-ти блок. Като се идва от Ремизата в посока Пиргосплод, първата пресечка в дясно, и още като се завие се вижда кооперацията 130 номер. Там е кафето. Не е голямо. Навън са 4-5 масички.

# 340
  • Burgas
Не съм го посещавала,за това не го знам.

# 341
Изключително недоволна съм от "Луксор" . Такива тарикатлъци надребно не бях виждала от години.  Naughty
Пример : салата 'Калмарети' - мариновани калмари с лимонов дресинг и салатка - 300гр. Не знам какво си представяте вие, но пристигна една огромна купа айсберг,зеле,марули, при това стари, поляти с нещо, но не и прясно изцеден лимон и отгоре 4 парчета калмари.  И тази невероятна салата за 8лв.   Shocked
Пицата беше безвкусна, друг човек от компанията си поръча  свинско филе - както винаги стана на дъвка малко като изстина.  Другото основно беше с месо, картофи, домати и питка - е месото беше няколко парченца, за сметка на картофите разбира се.
Нямат български вина.
За качеството на брускетите няма да коментирам, там нищо ново не е ,че са ужасни.
Сметка за  4 човека - 90лв.  с намаление 15 %
Повече няма да си нарушавам традицията да ходя другаде освен "Инканто". Бързо си припомних защо само там вися.

# 342
  • Бургас
Не съм посещавала Луксор скоро ,но  когато съм ходила беше  ок

newsm78

# 343
  • у нас
Аз пък искам да похваля ресторант пица "Каристо" в Славейков. Големи порции, всичко което бяхме си взели беше вкусно, бързо обслужване от хубави сервитьорки. Peace

# 344
  • Бургас
Аз не изневерявам на "Инканто, днес опитах салата витамин А,рендосани моркови и червено цвекло,с балсамов оцет и кедрови ядки,огромно количество,много вкусно при това.
Фирмената пица е безместна, което ме устройваше-отгоре с пресни чери доматки и рукола в обилно количество. Но там наистина всичко е на ред, персонала е приветлив и ненатрапчив.
Не ти висят до главата, но огледаш ли се като с магическа пръчка са вече до теб.
 И още  нещо, което ме впечатли днес-бутилката минерална вода е от 500 мл, а  както правят  другаде-по 330, докато вдигнеш и свършила.

Общи условия

Активация на акаунт