Заведения в Бургас

• 113 748
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Бяхме на капаните до плажа  При приятели  не беше  лошо.

Peace

# 376
Момичета, къде в центъра правят хубави мелби?

# 377
Къде ходите на ресторант, когато сте с малки деца? То такъв с детски кът не съм чула да има, ама поне да не е много задимено и тясно?

# 378
В Златна котва имало детски кът, а в W / до Пантеона/ гледам, че има градина в задната част Peace
Сещам се и за пицарията на СДС по Богориди - вътре няма мн хора и е проветриво
............................
Къде правят хубави мелби?????

# 379
  • Бургас
30 god., да не те подведа, че отдавна не съм поръчвала мелба там, ама на Малибу бяха най-хубавите едно време)))

# 380
Много благодаря  bouquet
Поразвалили са ги, но трябваше да заведа гости, а не знаех къде!  Embarassed

# 381
Хубави мелби ядох в Мастро Лоренцо.
В "Златната котва" никога не поръчвайте мелба, отврат е. Въобще храната не ми хареса там.

В "Розе" храната е ок. Обслужването е много добро.

# 382
В Розе е супер храната.

# 383
  • Бургас
Да препоръчам едно ново заведение - "Бунгало 9", в Морската градина на крайбрежната алея, малко след "Тропикана". Много интересен дизайн - като в истинско бунгало, даже с прането и сламените шапки Grinning Цените са нормални, а обслужването - прекрасно. Лека релаксираща музика, абе различно място от масовите капани, едно нестандартно такова.
Ние си поръчахме морски дарове - миди и едно ястие микс, бяха много хубаво приготвени.

# 384
 Подкрепям за "Бунгалото".  Peace
 И бих похвалила кухнята на "Бялата къща", бяхме там на повод, доста неща опитахме и всичко беше перфектно, особено рибата. Обслужването им обаче е трагично и за нелюбители на жива музика /като мен/ е трудно да се издържи дълго   Crazy Още ме боли главата като се сетя.

# 385
Да похваля кафе Флауърс зад Поморина. Използвах ваучер на стойност 3 лв. за торта от Захаро, кафе и фреш и останах очарована. Сервитьорката беше много любезна! Препоръчвам! Grinning

# 386
А аз да кажа, че Златна рибка пак са се взели насериозно- обслужването беше под всякаква критика. И нямам предвид само сервитьорката, а и начинът по който излизаше храната. Марулята ми беше кална и т.н. Иначе с малки изключения храната беше добра.

# 387
Някой да е чувал за/посещавал някакъв турски ресторант на Булаир?

# 388
Беше много хубав ресторант, в смисъл че храната беше прекрасна, но не работи от доста време

# 389
30god благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт