Заведения в Бургас

• 113 758
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Харесват ми ресторантите на х-л Бургас и този на х-л Калифорния, но ми казаха, че били прекалено скъпи, а и не съм сигурна, че мога да отида с детето си там

# 361
Харесват ми ресторантите на х-л Бургас и този на х-л Калифорния, но ми казаха, че били прекалено скъпи, а и не съм сигурна, че мога да отида с детето си там

Хубав е на х-л " Бургас" ,но обслужването малко им куца, прекалено бавни са. Иначе е идеално за деца, понеже рядко има заети повече от 2 маси.

# 362
Аз последно останах очарована от Океана,долу до подлеза,но само пици си поръчахме и бяха много вкусни,за друго от кухнята не знам.Но вечер като мина от там,винаги е пълно(за навън става въпрос).

# 363
# 364
Аз последно останах очарована от Океана,долу до подлеза,но само пици си поръчахме и бяха много вкусни,за друго от кухнята не знам.Но вечер като мина от там,винаги е пълно(за навън става въпрос).
Океана, Чадъра.....мерси! Повече от бира не бих пила и то, ако няма как да откажа да отида на тези места.
Това, че едно заведение се пълни, за съжаление Не означава, че е хубаво! Справка 'Рубарят'...

# 365
Скоро бяхме в Океана. Няма да повторим.
Чадъра съм го отсвирила от години.

# 366
  • Бургас
ресторанта на хотел Дюн е превъзходен.Мога да го сравня само с топ ресторантите на Запад.
В този ресторант съм ходила преди 6 години.  Crazy
С нас имаше австрийци и всички бяхме меко казано впечатлени!
Не вярвам от тогава до сега да се стопанисва от един и същ човек, но ти благодаря, че с този пост ми припомни за това място.  Peace

# 367
Целогодишно ли работи? "Дюн" не е ли на Мая Илиева newsm78

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 15:37 от 30god

# 368
  • Бургас
точно на нея, то като видиш пред хотела какви коли са паркирани и ти е ясно....

# 369

Не мисля!

# 370
ресторанта на хотел Дюн е превъзходен.Мога да го сравня само с топ ресторантите на Запад.
В този ресторант съм ходила преди 6 години.  Crazy
С нас имаше австрийци и всички бяхме меко казано впечатлени!
Не вярвам от тогава до сега да се стопанисва от един и същ човек, но ти благодаря, че с този пост ми припомни за това място.  Peace

bouquet

Препоръчвам го!

Снощи бяхме в "W".
Много добра кухня newsm10

# 371
Последно в Океана до Чадъра си поръчах зелена салата със сьомга.Салата имаше,сьомга не.Бяха ми нарязали микроскопични парченца,точно 6 на брой.Чудех се сьомга ли е ,или доматки?!А цената си беше подобаваща.Това беше миналия месец.Кракът ми повече няма да стъпи там.

# 372
# 373
  • Пловдив

Не е целогодишен.Хотелът работи само през сезона.Дали е още на Мая Илиева, не е сигурно, отдавна се чу, че го е продала на Румен Гайтански.И за да не е спам и клюки - работила съм там, ресторантът наистина си заслужава похвалите, какво тирамису правяяят  Crazy

# 374
Инканто-стархотно ризото и паста правят,от десертите им съм влюбена в бисквитената торта.

Общи условия

Активация на акаунт